Thursday 3 March 2011

Body type: Pear!

   
   Asa cum am promis la sfarsitul lunii februarie, voi continua sa explic despre regulile de imbracare a diferitelor tipuri de siluete.
   Astazi vorbim despre forma de para!
   Haideti sa ii dam drumul!

    Femeile al caror corp este in forma de para (sau triunghi, dupa cum este denumita uneori) au soldurile mai mari decat bustul iar talia este bine definita. Gatul este elegant, umerii si bratele sunt subtiri si proportionate.   Prima oara iau in greutate in posterior si in picioare urmate de burta si partea superioara a corpului. Talia este punctul forte asa ca nu va temeti sa va mandriti cu ea.



   Cheia imbracarii unui corp cu o asemenea forma este sa scoateti in evidenta si sa adaugati volum (sau iluzia volumului) in partea de sus a corpului in timp ce va evidentiati talia si va mascati partea de jos a corpului pentru a crea un aspect echilibrat, de clepsidra.



   Cauta topuri cu decolteuri largi, adanci in V care adauga volum bustului cu o linie empire mulata confortabila. Adauga maneci flu-flu sau de printesa pentru un efect mai dramatic.



   Alege camasi cu o talie cambrata si ornamente in jurul bustului si a umerilor pentru a echilibra jumatatea de jos a corpului.



   Cauta camasi cu umeri structurati sau de printesa si talie cu pense. Adauga umerasi cu un aspect natural pentru a mari efectul.



   Poarta camasi/bluze care se leaga in fata pentru a scoata in evidenta talia subtire, cu umeri plini sau structurati. Poarta sutiene cu intarituri la interior pentru un efect marit.



   Alege sacouri cu umeri plini sau structurati si cu talia croita la interior. Atrage atentia catre bust cu buzunare sau detalii. Fereste-te de buzunare aplicate mai jos. Sacourile care sunt pana la linia soldurilor creeaza efectul de micsorare cel mai vizibil.



   Bluzele lasate pe umeri sau cu decolteuri largi si cu talia cambrata sau croita la interior vor largi si vor atrage atentia catre umerii mici si vor evidentia talia subtire.



   Fustele in forma de A care iti acopera formele vor masca posteriorul.



   Cauta fuste cu pliuri lejere care sa iti acopere posteriorul fara sa adauge volum.



   Poarta pantaloni simpli, in culori inchise fara (sau cu mici) buzunare cu o talie ridicata. Alege materiale lejere care se lasa in jos incepand cu partea cea mai lata a soldurilor.
   Nu purta niciodata pantaloni bufanti si fereste-te de pantaloni evazati pentru ca ambele tipuri de pantaloni vor face ca partea de jos a corpului sa para mare.



   Alege pantaloni sau blugi inchisi la culoare, care sa vina un pic peste pantofi, care sa porneasca de la partea cea mai mare a corpului si cu o talie ridicata. Evita dungile decolorate in zona soldurilor, fereste-te de buzunarele aplicate la spate sau inseilate caci acestea vor face ca soldurile si posteriorul sa para mai mari.



   Poarta rochii care se leaga in fata care sa accentueze talia mica cu umeri plini sau structurati si care sa fie in forma de A.



   Cauta rochii cu maneci pline care sa aiba un decolteu larg, talie cambrata si in forma de A care sa ajute la crearea efectului de clepsidra.



   Alege rochii cu pense, pliuri in jurul bustului, maneci pline, o talie cambrata si in forma de A pentru a echilibra corpul.



   Rochiile lasate pe umeri sau fara bretele, cu o talie marcata si in forma de A scot in evidenta umerii si gatul subtiri camufland posteriorul mai lat.


   Sper ca am mai ajutat cateva dintre voi si ca veti invata cum sa va imbracati corespunzator.
   Stati pe aproape! Maine avem ca tema forma corpului dreapta!

   Pe curand...






4 comments:

  1. cred eu sunt tipul asta de corp.multumesc pentru postare,utila,.sa ai o primavara frumoasa!pup

    ReplyDelete
  2. Multumesc pentru urare!Si dumneavoastra sa aveti parte de cele mai frumoase si imbietoare zile de primavara si mult spor la cabinet!
    Chiar ma bucur ca v-ati regasit in descrierea acestei postari si mai ales ca v-a fost de folos.

    ReplyDelete
  3. E forma de corp preferata a mea si sunt o norocoasa ca ma incadrez in categoria asta . Cu ajutorul acestei postari mi-am dat seama ca la acest tip de silueta e foarte important sa ne punem in evidenta talia. Pup:*

    ReplyDelete
  4. Make-up by Dina,esti un exemplu pentru multe fete care doresc sa fie perfecte si cred ca pentru atinge acest standard trebuie sa fie slabe!Foarte bine ca esti multumita cu ce ai!Pune-te in valoare, simte-te bine si vei fi admirata de toti!
    Ma bucur ca ai tras o concluzie care te va ajuta!
    Si eu te pup!

    ReplyDelete