Wednesday 24 April 2013

"Spring is here" manicure

   Buna! Acum cateva ore am fost la cabinetul medicului de familie ca sa iau rezultatele de la analize si imediat ce am iesit din bloc am simtit un aer cald. Am verficat prognoza meteo de pe telefon si acolo apareau 19 grade dar afara se simteau a fi mult mai multe grade. Acum de exemplu arata 26! Oare vara vrea sa vina mai repede? Daca acum sunt 26 de grade, in mijlocul lui iulie cate o sa fie? 40? 
   Mi-au iesit bune analizele, colesterolul si leucocitele un pic ridicate dar doamna doctor mi-a spus sa nu imi fac griji, sa reduc din cantitatea de branza, cascaval si smantana. Adevarul este ca acestea nu au lipsit din meniul meu si desi as vrea sa schimb ceva si sa mananc mai sanatos, sunt in minoritate cand vine vorba de astfel de dorinte... 
   Ma bucur ca nu au mai iesit valori mici la calciu, glicemia este buna, in urina nici urma de nisip, nici o infectie. Toate bune si frumoase! Thank god!
   Martea viitoare o sa fac si o analiza a circulatiei sangelui, eu am cerut-o pentru ca stiindu-ma cu probleme in acest sens vreau sa verific si sa am date concrete despre ce nu e in regula, de ce nu e in regula si ce pot face ca sa fie in regula. 
   
   Astazi o sa va arat o manichiura conceputa pentru a-mi exprima bucuria fata de venirea primaverii. Nu prea fac eu manichiuri complicate, nici nu am ustensile pentru asta dar din cand in cand mai incerc una, alta de dragul distractiei. Nu mi-a iesit vreo capodopera dar mie mi-a placut modelul, m-a binedispus si poate o sa va placa si voua macar putin.

  Manichiura mea vrea sa fie precum un tablou de primavara, copilaros si pozitiv: un coltisor al naturii unde iarba este deasa si multa cat vezi cu ochii iar ici colo zaresti flori colorate care se dezmiarda in bataia soarelui arzator. Cerul de un albastru senin, nu da semne de ploaie iar cativa norisori pufosi stau tantosi pe el si se bucura de spectacolul primaverii.

   Pe degetul mic si aratator am aplicat oja galbena pe toata unghia pentru a simboliza soarele. Pe degetul inelar si aratator am aplicat mai intai un verde pe toata unghia si apoi cu capatul de la o agrafa de par am luat oja fuchsia pentru a face petale. Cand s-a uscat oja roz, am facut un punct in mijlocul petalelor, cu portocaliu. Pe degetul mijlociu am aplicat albastru, si peste el, cu acelasi capat de agrafa am facut puncte albe apropiate pentru a forma norii.
  La final am aplicat lac transparent.



   Avon - Sunshine


   Avon - Peppermint leaf
   Medusa Isabella - nr. 89
   Golden Rose - nr. 213


   Golden Rose - nr. 193
   Medusa Isabella - nr. 02















   
   Sa aveti o seara frumoasa!

   Pe curand...

8 comments:

  1. Pai eu zic ca te pricepi de minune la manichiura, ti-au iesit chiar misto.. si observ calitate mult mai buna a pozelor, well done!

    ReplyDelete
  2. Ce dragut ti-au iesit unghiile!:x

    ReplyDelete
  3. MA bucur ca ti-au iesit bine analizele:) Manichiuura ta primavaratica imi place tare mult:D
    Te pup!

    ReplyDelete
  4. ai primit un premiu de la mine :)
    http://ramy-s.blogspot.com/2013/04/super-sweet-blogging-award.html

    ReplyDelete
  5. Michaela,

    Multumesc!De priceput chiar nu ma pricep dar imi mai ies unele modele daca depun mult efort.

    Pozele acestea au fost facute toate cu telefonul pentru ca aparatul foto era descarcat si nu mai puteam astepta sa se incarce fiindca pierdeam lumina de afara.

    Te pup!

    ReplyDelete
  6. Dia,

    Si eu!Sunt usurata.

    Iti multumesc!

    Te pup!

    ReplyDelete
  7. Ramona,

    Oooo!Multumesc!

    Te puup!

    ReplyDelete