Thursday 24 February 2011

Dragobete!

 
    Cu pasi repezi a venit 24 februarie, Dragobetele! Este ziua noastra, a celor indragostiti de semeni, de viata, de frumos!
    Anul acesta intentionam sa sarbatoresc cu iubitul meu, asa cum facem in fiecare an de cand ne-am cunoscut. Ieseam prin oras, la un local, la o plimbare, acasa ascultam muzica, vedeam un film, schimbam cadouri, faceam o atmosfera cat mai placuta si intima si ne iubeam asa cum facem oricum in fiecare zi a anului.
   Anul acesta, din pacate nu avem un motiv de veselie si nu vom face nimic cu aceasta ocazie. Totusi acum pe seara cand o sa se intoarca de la servici o sa il astept cu o lumanarica si o sa ma cuibaresc langa el, o sa vorbim si o sa ne tinem in brate. Moartea tatalui meu nu imi permite sa fac altceva caci sunt in doliu si aceasta perioada este una care presupune retineri de la anumite evenimente, de asemenea vestimentatia mea va consta in ceva negru si in nici un caz cum ma imbracam in alti ani, cu ceva colorat, roz, rosu si accesorii cu inimioare sau fundite si machiaj senzual, ba dimpotriva nu ma voi machia deloc.


   Viata ne ofera si altfel de momente sumbre, de post, de abtineri, de doliu, de liniste asurzitoare si noi avem obligatia morala sa le respectam si sa mergem mai departe cautand cu speranta in viitor, catre zile mai bune si mai senine.
   Celor care sarbatoresc astazi, indragostitilor sau persoanelor care nu au un partener dar isi petrec clipele in compania celor iubiti (rude, prieteni, colegi), le spun un sincer LA MULTI ANI si le urez sa aiba parte de ei cat mai mult timp, sa ii pretuiasca mereu, nu doar la ocazii speciale si sa se simta fericiti impreuna!

   Va pup si pe curand...

2 comments:

  1. foarte dragutza urarea ta... dar foarte trista in acelasi timp.... imi pare tare rau.. :(

    ReplyDelete
  2. Cherry Queen,

    Viata este cruda uneori...

    Te pup!

    ReplyDelete