Thursday 10 February 2011

Accesorii I

   Fetelor, ce ne-am face noi fara accesoriile noastre, fie ele din metale pretioase sau nu, colorate, scumpe sau ieftine?! Accesoriile dau viata unei tinute, intregesc look-ul sau il schimba complet dintr-unul de zi intr-unul de seara.


   Iubitul meu spune ca am prea multe si se intreaba daca apuc sa le port macar odata pe toate. Nu are el un simt dezvoltat al modei,nu stie care accesoriu merge la nu stiu ce bluza, nici nu este prea interesat de asta insa cand le vede pe mine,puse la punct, nu intoarce privirea. Ba chiar odata m-a amuzat teribil cand m-a intrebat “Pai si accesorii nu iti pui?” analizandu-mi urechile, gatul si mainile :)) Deja s-a obisnuit cu stilul meu si cand nu imi respect ritualul de accesorizare se mira de parca cine stie ce s-ar fi intamplat. Daca nu stie sa ma sfatuiasca macar ma atentioneaza. E bine si asa, altii nici macar nu observa deci ma multumesc si cu atat :p

   Probabil ca asteptati detalii, poze despre colectia mea de accesorii. Ei bine am pregatit o multime de exemple pentru voi, care sper sa va placa (cred ca cel putin un model trebuie sa fie pe gustul vostru pentru ca nu port numai un stil anume) si sa va incante inimile de femei flamande de frumos.

   Hmm! Cu ce sa incep?... Let`s see what you think about these...


   I just love, love, love cerceii mai lungi, cu diverse brizbrizuri care atarna de ei. Mai orientali asa! ;) Cred ca am fost araboaica intr-o viata anterioara dar asta e deja alt subiect :))


   Astia imi plac pentru ca sunt dintr-un metal care are un aspect invechit si cum se si poarta cam orice vintage, ma bucur ca ii am in dulap! :) Multumesc, mama! :* Ea mi i-a luat!


   Primii, transparenti, sunt din sticla si sunt cam grei dar suferim daca vrem sa aratam bine, nu? Imi plac pentru ca nu am mai vazut acest model si mi se par originali.
   Urmatorii sunt tare simpatici si pot fi purtati atat ziua la ceva casual, cat si seara la ceva mai elegant.
   A treia pereche i-am luat acum vreo 2-3 ani. Eram in cautare de accesorii mai speciale pentru femeile dragi din viata mea caci se apropia luna martie. Desi pornisem cu ideea sa cumpar pentru ele,nu am putut sa ma abtin si mi-am luat si eu ceva. Serios acuma,puteam sa ma abtin?! Asa-i ca sunt draguti?


   Toate cele 4 perechi sunt de argint (primii au rubine, cei maro habar nu am ce pietre au, o sa o intreb pe mama ca ea le stie pe toate aproape.. iar ultimii sunt din chihlimbar, pe care il ador pentru nuantele de miere si rasina de brad) si din nou, sunt luati de mama. Mama a fost cea care m-a introdus in lumea fantastica a bijuurilor. Tin minte ca atunci cand eram mica abia asteptam sa imi arate ce are prin cutiutele ei, care atunci erau pentru mine ca niste cufere cu averi ce sclipeau ca niste diamante. Le purtam si eu prin casa prefacandu-ma ca sunt la nu stiu ce petrecere mare. Ce se mai amuzau ai mei cand ajungeau acasa si ma gaseau gatita :))

Aceste minunatii mi le-am luat tot atunci cand cautam ceva pentru luna martie ;) Doua perechi in plus nu strica nimanui! :)) Ii port numai al ocazii pentru ca nu se preteaza la o tinuta lejera. Sunt de efect si ma simt lucky ca i-am gasit si ca i-am putut lua cu mine acasa. Saracutii stateau amarati,reci,uitati pe un suport,plin cu alti cercei la fel de reci si tristi.Ce fel de persoana sa fi sa nu te induiosezi si sa ii adopti? :)) 

   Cei verzi sunt din lemn and they are GREEN, una dintre culorile mele favorite! Desi sunt maricei sunt usori si imi place modelul, parca fac parte din arhitectura unei case facute in stil clasic. Anyway asa ii vad eu! :p
   Ceilalti la fel au un model interesant si au apartinut mamei mele. Presimt ca o sa fac multe referiri la ea in aceasta postare ;;)


   Pisicutele sunt primite de la iubit,cerceii turcoaz i-am primit anul trecut de la Teodora, o prietena, cu ocazia implinirii a 25 de ani iar ultimii sunt din colectia mamei si mi i-a dat mie. Isn`t she nice?! :p


   Inimioarele le-am vazut, mi-au placut and my boy bought them! Yeeey! Asa mai creste el in ochii mei :)) Kidding!!! :)) 
   Stelutele le-am cumparat cand am fost cu o prietena prin oras. Si-a luat acest model si m-a molipsit si pe mine. Ne potrivim de foaaaaarte multe ori la gusturi in materie de accesorii, haine, barbati :)) 
Kiss you, Nicoletuta! Mmmmuaaah!


   In prima poza sunt unii dintre preferatii mei, foarte girly si dulcei! Iubitul meu spune ca seamana cu guma de mestecat. Yummmy! Mie imi par ca niste bomboane. Oricum ar fi sunt draguti si finuti.
   In cea de-a doua poza sunt niste cercei care ma duc cu gandul la soare. Am si lant la ei dar momentan este un pic "bolnavior", am avut eu grija sa il rup :((


   Eh! Aici deja trebuie sa ma fac mai serioasa pentru ca aceasta pereche este impunatoare ca bijuteriile unei regine. Era musai sa vi-i arat! Sunt mostenire de familie, au ceva ani si sunt deosebiti fata de restul cerceilor mei.


  M-am razgandit. Cred ca mai bine este sa fac patru parti ale acestei postari pentru ca era mult prea lunga si nu vreau sa va deranjeze sau sa va plictiseasca.








2 comments:

  1. Waw...si mie imi place verdele si incepe sa-mi placa si mama ta...deci cerceii mostenire de familie sunt suberbi...ai gusturi bune la cercei. Vazandu-ti colectia mi-am dat seama ca ii cazul sa mai cumpar si cercei:)

    ReplyDelete
  2. :)) Ok,o impartim daca vrei si sigur te alegi cu ceva accesorii! :p
    Multumesc pentru compliment!
    Te sfatuiesc sa iei cateva percehi mai ieftine si sa investesti in ceva mai scump doar daca este absoluta nevoie.

    ReplyDelete