Saturday 26 February 2011

Dragobete 2010 - Dragobete 2011


   In postarea anterioara va spuneam ca anul acesta nu o sa fie sarbatoare prea mare in inima mea si a iubitului meu. Cu toate acestea ceva, ceva tot a fost desi nu la fel de intens ca in alti ani.
   M-am gandit ce ar fi daca v-as arata cateva poze de anul trecut ca sa va faceti o idee despre cum ne-am petrecut ziua indragostitilor, Dragobetele. Ar fi fost interesant sa pun poze si din anii precedenti ca sa vedeti ce s-a schimbat de atunci, cum obisnuiam sa sarbatorim cand eram mai la inceputul relatiei insa acele poze sunt in calculatorul meu din casa parintilor (eu acum locuiesc cu iubitul). Poate totusi intr-una din aceste zile le voi aduce aici si le voi pune pe blog just for you .
   Sa trecem peste acest inconvenient si sa urmarim pozele din 2010.


   Pe partea de mijloc a biroului iubitului am pregatit un mic decor: cateva lumanari pentru o ambianta intima, inimioare in cinstea semnificatiei zilei de 24 februarie si o candela de aromaterapie care sa parfumeze camera.

 
   Un close-up cu acest coltisor din camera care este preferatul meu pentru ca imi place foarte mult cum arata lumina calda si soft in fata pozei noastre.


   Partea de sus a biroului, pe cele doua polite am asezat o poza a noastra, decoratiuni si un suport pentru lumanari ca o barcuta, de la Bamboo.


   "Veioza" noastra care sta pe noptiera de langa pat nu strica atmosfera romantica pe care ne-o doream caci fata de alte veioze normale, aceasta este de fapt un felinar cu o lumanare.


   In fata patului, cum privim spre fereastra, am ales sa pun o pza de-a noastra de care sta rezemata o lumanare cu sclipici in forma de inimioara iar langa aceasta un pahar cu o lumanare inauntru.

   Asa am pregatit eu camera anul trecut, nimic sofisticat, deloc complex, doar ceva facut cu mare drag, simbolic si zic eu, perfect pentru gustul nostru. 

   Acest Dragobete desi "saracut" in decoratiuni, pregatiri, rasete si cadouri, a laat loc de cateva mici zambete, vreo doua trei imbratisari si cateva gesturi simbolice, micute dar pline de dragoste.
   I-am trimis iubitului un mail (la care sigur nu se astepta) in care am scris cateva cuvinte si am atasat 3 poze dragute doar pentru el iar pe desktop am pus o poza haioasa si dulcica.

                     Poza de pe desktop care i-a placut by the way :)

   Am aprins o lumanare, am pus-o intr-un suport si am lasat-o aprinsa pe mijlocul patului. Cand a intrat in camera lumina era stinsa, doar lumanarea lumina iar eu stateam ascunsa. Cand a aprins lumina am iesit din "scorbura" si i-am urat "La multi ani!" 
  

   Probabil ca nu este surpriza cea mai minunata sau gestul cel mai romantic din lume dar el a zambit si s-a bucurat iar asta a contat cel mai mult.
   Si el s-a gandit sa ma surprinda si sa ma bucure cu ceva. Inainte sa intre in bloc, a lasat pe pervazul geamului de la dormitor un trandafir si m-a sunat ca sa ma roage sa ma uit la nu stiu ce, de fapt pentru a vedea floarea. Nu este prima oara cand face asa si imi place de fiecare data caci mi se pare un gest romantic ce aminteste de iubirea pura si delicata a adolescentilor de alta data...
  
   Saracul trandafiras a cam inghetat nitel pana l-am luat de acolo.

   O floare eleganta cu tulpina groasa, tepi impunatori, frunze groase si mari si petale albe cu rosu pe margini.
   Beautiful in every way!


                            Formeaza un cuplu reusit nu-i asa?! ;;)

   Asadar asa a fost seara noastra. Sper ca v-au placut pozele si sper ca ati avut si voi o zi frumoasa. Poate imi lasati cateva comentarii in care sa imi povestiti si chiar si poze pe adresa ela_s_thoughts@yahoo.com

Pe curand...

2 comments:

  1. Vai...sunteti niste scumpi...eu nu sunt prea romantica din pacate, dar apreciez romantismul :) si il si primesc cu placere:))...cred ca se umeste egoism:))

    ReplyDelete
  2. :p Poate nu ai avut ocazia sa te exprimi cu o persoana potrivita.Din moment ce iti place sa primesti,inseamna ca undeva acolo iti place sa si oferi doar ca nu stii cum...Este o samanta de romantism si in tine,cred eu ;)

    ReplyDelete