Monday 26 November 2012

My week in photos (31)

   Buna dimineata! O alta saptamana se strecoara in viata noastra si aduce cu ea multe suprize, poate cativa oameni noi, poate cateva momente bune, poate si unele rele desi cred ca suntem toti de acord ca acelea ar putea sa stea deoparte :) Gandindu-ma mai bine, fara partile negative nu ar mai fi zilele noastre palpitante, pline de invataminte si chiar haz. 
   Saptamana trecuta am aflat ca undeva sunt 3 posturi disponibile, am vorbit cu o persoana de contact, mi-a spus cate putin despre job-ul respectiv si a ramas ca dupa ce ii voi trimite CV-ul sa ma sune ca sa stabilim o intalnire, sa vorbim mai multe fata in fata. Oricine a trecut prin experienta statului acasa si ghinionul de a nu gasi un job ca lumea, stie ce ganduri imi alearga prin minte acum si ce simt. Nu stiu inca nimic concret dar macar este o sansa, o speranta care ma tine cu inima stransa pentru ca orice experienta noua de acest gen inseamna mult stres si multe emotii pentru o persoana timida ca mine. Vreau sa ma angajez, sa imi fac treaba foarte bine, sefii sa fie multumiti de mine iar cu banii castigati sa pot sa o ajut pe mama dar si sa realizez ceea ce mi-am propus. Stiti ca va spuneam de camera noastra, ca schimbam totul, facem mobila noua dar ca o sa dureze ceva pana cand o sa fie gata? Ei bine, au intervenit cateva mici schimbari, noi planuri, noi idei (de fapt nu sunt noi dar le lasasem suspendate undeva in spate si acum am decis sa le aduc in fata, caci timpul trece si TREBUIE sa pornesc la drum, so it`s now or never!) si modificarile din camera au trecut pe locul doi. Va face Silviu niste dulapioare si restul pieselor de mobilier le va face daca si cand se va putea, nu mai sunt o prioritate. Mai bine ramanem cu mobila veche, mai bine nu mergem nicaieri de sarbatori, mai bine rabdam o perioada, daca asta ne va garanta un pas inainte catre telul nostru... Nu va pot spune nimic despre asta, vreau doar sa va rog sa ne tineti pumnii si va promit ca la momentul potrivit va voi povesti cu lux de amanunt. Astept asta de prea multi ani si mi-o doresc prea mult ca sa nu iasa! Doamne ajuta!

   

   Luni / Monday



   Ro: Primii nostri cactusi. Pe cel din stanga l-am primit de ziua mea de nume iar pe cel din dreapta l-am cumparat din Hornbach.

   En: Our first cacti. The one on the left I got for my name day and the one on the right we bought from Hornbach.



   Marti / Tuesday


  
   Ro: Ton bucati in ulei, suc de lamaie, cimbru si piper negru.

   En: Tuna chuncks in oil, lemon juice, thyme and black pepper.



   Miercuri / Wednesday



   Ro: Un look simplu dar fresh. Imi pare rau ca a trebuit sa fac poza cu blit pentru ca a iesit aiurea poza...

   En: A simple yet fresh look. I`m sorry that I had to take this photo with flash because it came out weird...



   Joi / Thursday (2)



   Ro: Oh cat am tanjit dupa aceasta bunatate! Oooh man! Yum!

   En: Oh how I longed for this goodie! Oooh man! Yum!





   Ro: Nu, nu port ochelari de soare in hypermarket, incercam ochelarii 3D. Aici faceam pe profesoara. Nu intrebati de ce  :)))

   En: No, I don`t wear sunglasses inside the hypermarket, I was trying on the 3D glasses. Here I was pretending to be a teacher. Don`t ask why :))) 



   Vineri / Friday


   Ro: Penne cu smantana, mozzarella, ketchup, piper negru, condimente si cimbru. Delicioase!

   En: Penne with sour cream, mozzarella, ketchup, black pepper, spices and thyme. Delicious!



   Sambata / Saturday


   Ro: Un outfit casual, edgy dar prepy.

   En: A casual, edgy yet prepy outfit.



   Duminica / Sunday


   Ro: Niciodata nu ma voi satura sa admir frunzele din parc. Pacat ca se termina toamna dar incepe un anotimp magic. Yeeey!

   En: I will never stop admiring the leaves in the park. Too bad that autumn is almost over but a magical season is coming. Yeey!



   Pentru toti cei care au evenimente importante, decizii majore de luat, vesti de primit si lucruri de facut, va urez din tot sufletul sa aveti o saptamana excelenta, sa fie totul pe placul vostru, sa fiti tari si sa mergeti cu Dumnezeu inainte caci intr-un final totul va fi bine! Multa bafta tuturor si spor in toate!

   Pe curand...

10 comments:

  1. la noi s-au dus deja frunzele de pe jos.. in alta ordine de idei, vreau si eu covrig de-ala..

    ReplyDelete
  2. acum te cert rau de tot Eluta!!!! sa nu mai pui ketchup pe pasteeee!!!!!!! sos de rosii!!! il faci tu cu rosii in bucati la cutie si cu putin ulei, un catel de usturoi si condimente!in alta ordine de idei, ce frumoase sunt dresurile mov! pupicei sa nu te superi ca te-am certat! :)

    ReplyDelete
  3. Draga Ela, iti ingeleg cum nu se poate mai bine emotiile legate de posibilitatea de a avea un nou job...din pacate si eu stau pe bara de cateva luni, dupa o decizie total neinspirata, dar necesara, de a pleca de la locul de munca...e atat de greu sa gasesti ceva calumea, mai ales cand ai chirie de platit...dar, sa revenim la starea zen, si sa privim optimiste catre viitor, o sa ai parte de intalnirea fata in fata si o sa mearga foarte bine!!!Asteptam vesti :P Cat despre telul vostru...hmmm..pai ce ar putea fi?...6 ani de relatie...stat impreuna de ceva vreme, oare...?(Dana)

    ReplyDelete
  4. El mundo en colores,


    Aici desi sunt si frunze maro,galbene,inca mai sunt portiuni intinse de verdeata.

    Covrigul se numeste polonez si de felul lui e foarte bine insiropat,acesta era uscat asa ca i-am pus eu miere deasupra.

    Te pup!

    ReplyDelete
  5. Ramonica,

    Nu ma supar ca ai dreptate.Tata facea mereu sos in casa dar avea tot ce ii trebuie,noi atunci aveam ketchup dar alte dati mi-am facut eu sos cu paste de tomate sau bulion,cu miere,condimente si verdeata si iesea bunuuuuut :) Miam!

    Te pupacesc!

    ReplyDelete
  6. ce frumosi sunt cactusii :)
    Imi plac ambele tinute, cum te prinde bine si movul. nu doar rosu :) :)
    chiar daca nu-s ochelari de soare, trag concluzia ca iti vin bine forma asta de ochelari si nitel mare!

    pupici si o saptamana cu plusuri! mult noroc draga mea!

    ReplyDelete
  7. Îţi ţin pumnii, chiar meriţi să reuşeşti... şi sunt sigură că aşa va fi până la urmă.

    ReplyDelete
  8. Miha.ela,

    Multumiiim!Vrem sa mai luam cactusi ca ne sunt tare dragi.
    Da,mi s-a mai spus ca ma prinde movul,de altfel este o culoare pe care o caut in multe:haine,cosmetice,accesorii.
    Ochelarii mari mi se par cei mai faini si cei cu rame mai grosute sunt super.

    Sa fie!Merci la fel!

    Te pup!

    ReplyDelete
  9. ZADIN,

    Multumesc mult pentru incredere!Sa dea Dumnezeu!

    Te pup!

    ReplyDelete
  10. Dana,

    La mine mai e putin si se fac 3 ani!E enorm!Dar cred ca viitorul suna bine,vorba reclamei :)

    Am fost la interviu,am scris despre asta in postarea de azi.

    Daca te referi la casatorie,imi pare rau dar trebuie sa te dezamagesc.Inca nu vrem asta,nu am obtinut tot ceea ce ne trebuie pentru a trece la acest pas.

    Multumesc mult ca ma urmaresti!
    Te pup!

    ReplyDelete