Sunday 11 November 2012

Leg warmers

   Oh God! Ma doare spatele de vreo jumate de ora, sau chiar mai mult si nici pozitia in care stau nu ma ajuta dar nu prea am spatiu aici in sufragerie iar in bucatarie nu ma instalez caci fiind o zona comuna... you know what I mean :p As fi putut sa postez maine la amiaza dar nu cred ca o sa am timp si nu vreau sa mai ratez inca o zi. Va jur ca am vrut sa postez azi dar nu m-am simtit bine asa ca am zacut si acum NOAPTEA (evident) am gasit de cuviinta ca e momentul perfect ca sa intru pe blog :)) My life is a freaking chaos! Yeah. Whatever! :))
   Dragelor, azi va prezint o tinuta pe care am gandit-o pornind de la combinatia de care va spuneam intr-o postare recenta (o gasiti AICI ): pulovar si fusta din dantela.

   NOTA: Parul meu in 2 nuante stiu ca in viziunea unora arata ciudat, in a altora interesant iar altii ignora acest detaliu. L-am lasat asa expres pentru a-i oferi o perioada de relaxare so pleeeeease understand that. Pana la un punct era ok dar cu cat cresteau mai mult radacinile ma enerva si mai tare dar am incercat sa rezist tentatiei de a-l vopsi cat de mult am putut. Saptamana aceasta, chiar inainte de ziua mea de nume, m-am vopsit, e totul uniform acum. Mai am o postare (in afara de aceasta) cu my old hair, sunt poze facute duminica trecuta, asa ca mai suportati-l inca putin, ok? Ok :)



























   Scuzati noroiul de pe botine, asa-i in parc :(













   Jacheta - Feifa Fashion
   Pulovar - No name
   Maieu - No name
   Fusta - S. C. L. B.
   Jambiere - No name
   Dresuri - Elle
   Cercei - Handmade by me
   Brosa - ZADIN
   Inel - No name (Rasnov)
   Geanta - Avon
   Botine - Feel Queen (Leonardo)

   Intre timp m-a lasat durerea deci nurofenul pe care il luasem mai devreme si-a facut efectul. Yey!

   Sa aveti o duminica frumoasa!

   Pe curand...

7 comments:

  1. cu parul strans asa pari o fetita jucausa... :) pupicei, esti o frumusica

    ReplyDelete
  2. Stau de 10 minute si admir ghetele O.O. Doamne sunt superbe si ooutfitul tau e foarte interesant. Cred ca niste cizme inalte ar fi arata la fel de bine in loc de legwarmers :)

    ReplyDelete
  3. duminica frumoasa, chiar eram pe punctul sa scriu "noapte buna", eu nu demult m-am trezit dupa 2 zboruri, asa ca se intelege.. imi place si mie parul, si, daca ai citit mailul, ai aflat ca m-am vopsit si eu, cu rezultate ciudate.. cred ca inainte de Anul Nou, sau poate mai repede, o sa merg la un salon, in speranta ca macar poate o data imi iese si mie culoarea dorita..

    ReplyDelete
  4. Ramy,

    Saru`manaaa! ;;) Deci pot obtine intrare gratuita la cinema nu? :))

    Te pupacesc!

    ReplyDelete
  5. Monique,

    Sigur ca ar fi mers!Ambele variante sunt pe gustul meu si chiar saptamana aceasta am purtat cizme inalte.

    Ma bucur ca iti place!

    Te pup!

    ReplyDelete
  6. Mihaela Laitinen,

    Hey!
    Nu am apucat sa verific mailurile dar remediez imediat.
    La salon sigur iti iese ceea ce vrei daca exista o colaborare buna cu cei de acolo.Problema este intretinerea culorii acasa...

    Te pupacesc mult!

    ReplyDelete