Tuesday 2 August 2011

Pastel green dress

   Va plac nuantele pastelate? Mie asa si asa, le prefer pe cele mai vii, culori adevarate! Once in a while insa mai apelez si la astfel de nuante cand vine vorba de vestimentatie dar doar in combinatie cu nonculori sau cu alte culori, altfel mi se par mult prea sterse pentru tenul meu care si asa este unul palid. 
   In orice caz cred ca sunt numai bune la tinute mai cumintele, mai toned down, care transmit o senzatie de curat, luminos, delicat.






  
   In plan secundar, una dintre catelusele mele (Dolphy) grabita nevoie mare :)) 











   Aceasta este tinuta de duminica si vor urma si alte tinute (mai exact doua) pentru ca am ramas iar in urma cu postarile despre vestimentatii. Ies pe undeva, fac poze, nu am cand sa postez o zi sau doua si se aduna acolo de nu le mai dau de cap :p Asa ca azi sa va asteptati la mai multe postari ok? :D

    Pe (foarte) curand...





6 comments:

  1. Pe timpul verii prefer nuantele colorate ....iar in rest le prefer si pe cele pastelate...Imi place foarte mult tinuta ...iar rochita e super dragutza .

    ReplyDelete
  2. Imi place foarte mult rochita. Ador verdele:)

    ReplyDelete
  3. Si eu cred ca vara se potrivesc cel mai bine nuantele colorate insa si iarna port culori caci le iubesc.Viata este prea gri uneori asa ca macar astfel sa ii mai dam un pic de veselie.
    Te pup,Doda!

    ReplyDelete
  4. :* Dia,me too!Este o culoare atat de fresh,atat de optimista si frumoasa!

    ReplyDelete
  5. Imi place verdele! Am vazut si in postarea trecuta verdeee! E asa relaxanta culoareaaaa! >:D< E foarte draguta rochita! Ador bratarica si inelul e my fav. pupici:D

    ReplyDelete
  6. The colour of nature!
    Multumesc,Monica!Pupici si tie!

    ReplyDelete