Wednesday 3 August 2011

Statement shoulders


   Mai tineti minte acele sacouri sau bluze cu umerasi de pe vremea mamei? Ei bine they`re back! Inainte le purtam dar cei prea mari sfarseau in cosul de gunoi pentru ca avand o silueta micuta, ma lateau prea mult si automat corpul meu parea disproportionat. Acum exista atatea variante de umerasi: lati, ingusti, bufanti, care se lasa in jos spre maneci, cu acceosorii, cu diverse materiale, paiete, tinte aplicate... Avem de unde alege!
   Jachetele cu umerasi se pot purta cu skinny jeans, cu rochii clasice cu linii drepte, care nu sunt stramtate in talie, cu pantaloni drepti sau cu pencil skirts. Daca doriti sa aveti o aparitie spectaculoasa la o petrecere atunci genul de cocktail dress cu umeri bufanti este alegerea potrivita. Totusi aceasta tendinta poate sa fie too much pentru unele femei, asa ca daca doriti sa fiti trendy dar nu vi se pare ca nu va reprezinta, mergeti pe varinata unei rochii cu un singur umar, astfel veti fi moderna dar intr-un mod mai subtil.
    Keep in mind ca acest gen de umeri va vor largi zona de sus a corpului si atunci pentru a evita aspectul nenechilibrat, adaugati o centura in talie sau marcati-o cumva pentru a fi cat mai definita.

   Varianta mea de statement shoulders este una un pic zurlie (like me), la o bluza pe care am combinat-o cu o fusta gri inchis, clasica, simpla, stil office pentru a domoli un pic nuanta aprinsa de corai a bluzei.













   Pe curand...

6 comments:

  1. Ce faina ii tinuta...Ai stofa de a bussines women:)

    ReplyDelete
  2. imi place la nebunie bluzitza ..superba

    ReplyDelete
  3. Multumesc,Dia!Si Silviu crede ca ma prinde bine acest stil office :) Imi fac tot felul de vise cum ar fi sa lucrez pentru o companie eleganta si sa ma imbrac like a business woman...Asa m-as simti cel mai bine ca vestimntaie intr-un mediu profesional.Ador stilul office dar aranjat nu acel stil formal,sobru si fara personalitate si farmec.

    ReplyDelete
  4. Multumesc Modniza!Va pup!

    ReplyDelete