Wednesday 17 August 2011

Simple but passionate

   Busy, busy, getting ready for one of my friend`s wedding. Looking forward to seeing her as a bride. Bine momentan face doar cununia civila dar chiar asa o sa am emotii. Ne stim din liceu, am fost colege de clasa si am devenit prietene iar terminarea liceului nu ne-a separat. Tinem legtatura, ne intalnim, povestim si vorba ei "cand ma vad cu tine parca zici ca nu ne-am vazut de ieri" :) Este o fata deosebita, inteligenta, muncitoare, ambitioasa si cu capul pe umeri, care acum face acest pas important iar eu nu pot si nu vreau sa lipsesc de la asta. Chiar daca ar fi facut in alt oras tot as fi mers caci tin la ea si vreau sa impartasim fericirea impreuna, ca intotdeauna. Can`t wait to see her! Love you, Teo!

   Sa va spun totusi ce am facut aceste zile. Sambata a fost parastasul de 6 luni pentru tata, am fost la capela unde s-a tinut slujba, la mormant si apoi intr-un local pentru a lua masa in familie. Duminica am fost ocupata cu diverse treburi. Luni am fost pe afara cu rolele iar ieri am fost in Hornbach sa luam talaj pentru Angel, ceva pentru masina lui Silviu si apoi am colindat pentru a ne pune la punct cu ce aveam nevoie pentru cununia prietenei mele.

   Am adunat poze cu tinute iar azi va prezint o tinuta din weekend.

   First my make-up:




   And then the outfit:





                  (cupcake earrings handmade by me)






   Sara cea zambitoare :)


   Pe curand...

7 comments:

  1. Eu fac parte din categoria acelora carora le place roscatul acesta intens...mi se pare o culoare extrem de senzuala :P
    Esti foarte frumoasa!!

    ReplyDelete
  2. imi plac cercelasii :D:D:D:D

    ReplyDelete
  3. De aceea am si ales-o,acum sper sa reusesc sa o intretin.
    Multumesc,Simona!
    Te pup!

    ReplyDelete
  4. Cu parul ala rosu' arata ca o "pin up" girl! Adooooor parul tau! :X

    ReplyDelete
  5. Epaaaa!Ce comparatie flatanta!Multumesc!
    Te pup,Monica!

    ReplyDelete