Tuesday 6 August 2013

My all time favorites: Skin

   Seara buna! Inainte de a incepe postarea vreau sa multumesc celor care mi-au dat sfaturi in legatura cu rugamintea mea din postarea anterioara! Dupa ce o sa ma hotarasc sa merg la un veterinar si in special dupa sterilizare va voi povesti si voua toata experienta, care ma rog sa fie una pozitiva cap-coada!


   Sa trecem la oile noastre :)) This expression cracks me up every time :p Am tot urmarit fetele care posteaza sau fac videouri despre produse si lucruri favorite lunare, atat de pe meleagurile noastre (mai putin ce-i drept) cat si din afara, nu pentru ca as fi vreo impatimita a testarii cosmeticelor, ci din pura curiozitate de a afla ce si cui ii place. Uneori ma uit si pentru a descoperi produse foarte bune, sigure si eficiente, unele ieftine, altele mai usturatoare pentru buzunar. Chiar sunt utile aceste videouri. De nenumarate ori mi-a trecut prin bibilica sa incerc si eu o astfel de abordare dar va spun sincer ca eu nu sunt genul de bloggerita care sa experimenteze prea mult, de obicei cand gasesc ceva care imi place il folosesc pana il termin si apoi eventual il recumpar. Mi se pare si aiurea sa cumpar ceva doar pentru ca e nou pe piata si sa ma apuc sa il folosesc doar asa de dragul schimbarii. Pana la urma daca dai de ceva perfect pentru tine, ce rost are sa te aventurezi inspre altceva?! Aaaaa... daca jobul meu ar presupune sa testez iar si iar, in scopul cercetarii sau daca mi-as permite asta, poate ca as mai incerca si eu cate ceva din cand in cand.
    Asadar, fetelor, mi-ar fi imposibil sa fac o postare lunara cu favoritele mele din simplul motiv ca nu as avea ce sa va prezint. Mai mult ca sigur ca m-as repeta si mi-ati adresa cateva vorbe de dulce. So instead m-am gandit sa aduc un twist in toata povestea aceasta si sa va arat care sunt favoritele mele, acelea fara de care nu as putea sa traiesc, eh nu chiar dar sa spunem ca imi usureaza si imi imbunatatesc aspectul. Sunt produse pe care le-am folosit de atatea ori, le folosesc in prezent si de aceea am pus poze realistice, cu ele incepute, nu intr-o forma perfecta, ca sa aveti incredere ca intr-adevar le  utilizez, le ador si le recomand. Oricum experienta mea cu ele este subiectiva, nu ar avea cum sa fie altfel, asa ca daca nu va veti intelege bine cu vreunul dintre ele, ganditi-va ca s-ar putea sa fie pentru ca suntem diferite si nevoile corpului, pielii, parului difera de la om la om. Nu exista doua persoane identice, nici macar gemenii si asta-i pana la urma frumusetea speciei umane.

   Astazi cosmetice pentru ingrijirea pielii, a tenului.


   TRS Rose Water



   Aceasta apa de trandafiri poate fi folosita ca lotiune tonica, asa o si folosesc de cele mai multe ori. Un mic pont: daca aveti vreun flacon cu pulverizator, puneti ceai sau apa de flori in el si luati-l la voi in geanta. Ajuta mult pe caldurile acestea.




   Vichy Eau Thermale





   O alta apa buna pentru piele este cea termala. Eu am incercat-o pe cea de la Vichy dar sunt sigura ca indiferent de brand veti fi multumiti de proprietatile ei. Calmeaza, racoreste, hraneste si cel mai important este 100% naturala.



   Avon Planet Spa Africa Shea Butter Brown Sugar Body Scrub





   Ce nume lung si pompos! Il merita fiindca isi face treaba foarte bine, curata, face pielea fina si l-am inclus la produsele pentru ten pentru ca pe corp il folosesc mai rar.



   Lavandine Crema contur ochi
  



   Este destinata zonei ochilor dar poate fi folosita si pe restul fetei, miroase placut si hidrateaza bine.



   Calendula unguent cu extract total de galbenele





   Nici nu cred ca mai are nevoie de vreo prezentare, fiind un produs minunat indragit de multi. Ma bazez pe ea cand am pielea uscata si niciodata nu m-a dezamagit.




    Hofigal Acneogel
 







   Acest produs merita un review separat! M-a ajutat si ma ajuta si in continuare in lupta cu monstruletii de pe fata. 



   Momentan acestea sunt toate produsele pentru ten (vreti si o postare despre masti?) dar daca imi voi aminti sau voi adopta si altele, fiti sigure ca veti afla si voi.
   Favoritele voastre care sunt?


   Pe curand...


6 comments:

  1. Clasica crema calendula este cea mai tare. As vrea sa incerc si eu apa termala Vichy...chiar daca pana acum produsele de la ei m-au cam dezamagit...si mai sunt si scumpe rau.

    ReplyDelete
  2. Ramona,

    Asa-i ca este?!Eu sunt la a nu stiu carta cutie si nu ma mai satur de ea!

    Apa termala nici nu cred ca nu o sa fi multumita de ea,este doar apa bogata in minerale si tine si mult timp daca o folosesti doar din cand in cand,asa ca dai doar odata la nu stiu cat timp suma aceea de bani.Eu una am luat-o cand aveam nevoie si m-a ajutat atat sa ma racoresc cat si sa imi limpezesc fata de impuritati.

    Te pup!

    ReplyDelete
  3. Ca o mica paranteza, urasc cuvantul "unguent" :)).. cu apele si lotiunile tonice nu prea sunt prietena, mi se pare ca pt. mine sunt inutile. Prefer un ser inainte de aplicarea cremei, dar nici ala nu e "mandatory".. in rest, traiasca scrub-urile! Momentan am Neutrogena, dar cel mai probabil, dupa ce il termin, imi voi prepara din zahar brun, miere si ulei. De la Vichy nu am avut niciodata nimic.

    ReplyDelete
  4. Abia astept sa citesc review la Hofigal Acneogel, stiu ca au preturi mici. Te rog sa treci/pozezi si lista de ingrediente.
    Te pup!

    ReplyDelete
  5. Michaela,

    :)))) Parca nici lui Silviu nu ii place acest cuvant :)))


    Scruburile naturale sunt cele mai eficiente!

    Te pup!

    ReplyDelete
  6. Mihaela Pojogu,

    Da,da acesta a costat doar 6 lei!!!

    O sa incerc sa pregatesc review-ul cat mai curand posibil si o sa contina si lista ingredientelor.

    Te pup!

    ReplyDelete