Thursday 21 April 2011

Your scent... your touch...

   Sweet young ladies, este timpul pentru o prezentare de cosmetice! In afara unuia singur, it`s going to be all about Avon! You know I love this brand!

   Produsele de astazi le-am impartit in doua categorii: Scent si Touch, de aici si titlul postarii ;)
   Sa incepem!

                                         SCENT





                Eau de toilette Avon Summer White


           Eau de toilette Avon Urban Flowers – Tokyo


            Eau de toilette Avon Urban Flowers – Roma


                    Eau de parfum Avon Crystal Aura


                        Eau de toilette Avon Celebre

Varianta de buzunar, care se aplica pe piele ca un deodorant roll-on.

                                        TOUCH



  Avon Planet Spa Dead sea minerals nourishing body
                                       butter

   Hidrateaza fara sa lase o senzatie uleioasa si ca si celelalte produse din aceeasi gama, este de o calitate buna ca textura, miros si eficienta. 
    Borcanasul mi se pare o idee buna mai ales ca poate fi refolosit si in alte scopuri. Imi aminteste de borcanele pentru mirodenii sau dulceata :)) Don`t you just think it`s cute?!


                        Fennel Plumeria body butter

   Nu bag mana in foc, insa din cate am observat citind pe internet, majoritatea fetelor/ femeilor stiu aceasta marca de cosmetice si o adora. De ce? Pentru ca sunt ieftine si isi fac treaba foarte bine! Eu una am tot luat unt de corp cu diverse arome si niciodata nu am fost dezamagita.
Are o culoare neobisnuita pentru un produs destinat ingrijirii corpului dar parfumul este imbietor si este extraordinar pentru zonele aspre.


 Avon Naturals Body renewing sugar&walnut body lotion

   Lotiunea aceasta este una dintre preferatele mele (se vede ca este pe terminate)! I just lo-lo-loooooove the smell! Contine extract de nuca si zahar. Credeti-ma ca este divina! Iti vine sa o mananci nu alta! But don`t! :))
   Este buna in zilele caniculare cand dupa un dus racoritor nu vrei sa incarci pielea cu ceva gras care iti lasa pielea lipicioasa dar nici nu vrei sa o privezi de hidratare. Imediat intra in piele datorita texturii light!


                  Avon Little Black Dress body cream

   Dupa cum sugereaza si denumirea sa, mirosul este exact al parfumului cu acelasi nume. Astfel avem un produs 2 in 1, parfum si crema. Are o textura catifelata, intra repede in piele dar nu ofera o hidratare de foarte lunga durata. Totusi o recomand!

   Voi ce parfumuri si ce lotiuni folositi?
   
   Si ca sa inchei asa cum se cuvine, atasez un video cu o secventa dintr-un film, pe care daca nu l-ati vazut pana acum, nu trebuie sa il ratati!


   Pe curand...

18 comments:

  1. si eu am summer white de la avon,din pacate parfumul nu persista atat de mult...dupa 3 ore nu se mai simte aproape nimic.

    ReplyDelete
  2. La capitolul parfumuri tind spre 0 :)). Pentru corp folosesc crema hidratanta Elmiplant si Lotiune speciala de la Emolium. Is curioasa si eu sa incerc untul de corp de ceva vreme.
    Se vede ca esti fan avon:)

    ReplyDelete
  3. Cupcake,de aceea iau in geanta parfumul folosit intr-o zi pentru a-mi da din nou cand simt ca este nevoie.

    ReplyDelete
  4. C.L.M,merci dar nu mi-ai zis ce folosesti ;;)

    ReplyDelete
  5. Cum asa,Dia?Nu ai tu nici macar unul acolo care sa iti placa?Nu pot sa cred ca nu e nici unul care sa-ti fi furat inima :)
    Si eu foloseam inainte numai crema sau lotiune de corp dar untul este si mai si!Este consistent,lasa pielea fina si desi se absoarbe,pielea tot ramane fina.Cele de la Fennel sunt super ca raport calitate-pret!Preferatul meu este cel cu pepenele galben si castraveti!Ti-l recomand!

    ReplyDelete
  6. Si unde as gasi untul asta?

    ReplyDelete
  7. In orice hypermarket.Eu iau de obicei de la Cora sau de la Realul din Afi Palace Cotroceni.Cred ca il gasesti si in Carrefour.

    ReplyDelete
  8. C.L.M si mie imi place Oriflame.In fond este prima mea dragoste in materie de cosmetice.Mama imi aducea mereu de la ei insa pe parcurs a aparut si Avon si am incecat si de la ei.
    Ambele mi se par ok.O sa postez si despre cateva produse de la Oriflame.Chiar imi pare rau ca nu am mai luat nimic de ceva vreme dar nu s-a mai putut...

    ReplyDelete
  9. Thanks,Liliana!Good night!

    ReplyDelete
  10. Aha merci...prin hypermarketurile astea ajung mai greu, in auchan am acces mai ushor, dar cand o sa ajung in unul o sa ma uit dupa el cu siguranta ca sunt inebunita dupa pepenele galben:D

    ReplyDelete
  11. Cu placere!Posibil sa fie si in Auchan.Si eu sunt terminata dupa aceasta aroma!Am si un balsam cu pepene galben. :x

    ReplyDelete
  12. Vizitati http://beauty-and-health-cosmetics.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Multumesc pentru vizita!Ma voi uita!

    ReplyDelete