Tuesday 12 April 2011

Mai bine mai tarziu decat niciodata!

    Alaltaieri noapte am avut un vis care m-a intristat. Tata era viu (inviase), statea la masa cu mine, iubitul meu si tatal lui, in bucataria lor si ne povestea ceva. Eu stiam ca el urmeaza sa moara si mi-a venit sa plang. M-am intors ca sa nu ma vada dar el a observat, a pus mana pe fata mea si m-a mangaiat cu multa compasiune ca si cand i-ar fi parut rau ca sufar si ar fi vrut sa imi aline durerea cu acea atingere.  
   Needless to say ca am plans cand m-am trezit si ca apoi m-am tot gandit la el…

   Dupa amiaza a continuat intr-o nota pozitiva pentru ca atrebuit sa fac cateva drumuri cu iubitul meu sin u am mai avut cand sa stau prea mult pe ganduri.
   Mai tineti minte ca v-am spus ca in ultima zi din martie eu si iubitul meu obisnuim sa punem snurul de la martisor intr-un copac? Nu o sa va vina sa credeti dar abia ieri am facut asta! Mai bine mai tarziu decat niciodata, right? :) Nu stiu cum s-a intamplat dar am tot avut cate ceva de facut si am tot amanat momentul. Asa ca ieri eram singurii nebuni care se bucurau si se hlizeau in timp ce el rupeasnurul de pe mana si eu faceam poze. :)) Noi avem un obicei si anume de a-l lega de creanga unui copac din apropierea locului unde ne-am cunscut. Ieri a fost o premiera, norocosul fiind un bradulet! Silviu a vrut sa fim noi mai cu mot si s-a chinuit sa il puna in varf :p Ne-am amuzat copios, am mai facut cateva poze and then we left home.
   Mai bine va las chiar pe voi sa va convingeti. 


   
   Aici il lega iar eu tineam crenguta in jos ca sa se poata descurca mai bine.




   All done!


Langa "the chosen one" :)) 

   Desi era racorica am facut striptease pentru voi ca sa vedeti mai bine tinuta ;)


   Un close-up.


   Bluza cu maneci scurte in cute, pantaloni  cu talie mai inalta, mulati, care imita denimul, bretele, dresuri in carouri, pantofi cu tocuri.

Iar ca accesorii






   Seara inainte de culcare, dupa un dus bine meritat, I took one look at my nails, am zis enough is enough si trecand peste lenea ingrozitoare si somnul care imi facea pleoapele grele, greeeleeee, mi-am luat tot ce imi trebuie si mi-am facut manichiura.

   Asta am folosit:


   Inainte de a aplica vreo oja, am folosit un lac incolor and you guys know why ;)


   Apoi am aplicat un strat de oja inchisa la culoare. 


   Avon Nailwear Pro nuanta Blue Flare – este un albastru inchis, you can call it navy metalizat.

   Last am adaugat on top of that un lac cu niste chestii aurii, cu reflexe mov, verzi, portocalii atunci cand misti mana. Stiti ca v-am spus ca odata cu oja Baby pink am mai luat inca una. Ei bine aceasta este.


     Natty nr. 342

   Este o buna achizitie pentru ca o pot combina cu orice alta oja si de fiecare data rezultataul este altul si altul.

   Iubitul meu tragea cu ochiul si cand a vazut ce mi-a iesit a fost incantat :) Daca am trecut testul lui atunci am nimerit-o cu “opera mea de arta”  caci el si la asta este foarte pretentios. Tin minte ca odata cand mi-am facut unghiile si am gresit la una dintre ele m-a pus sa o refac de doua ori :)) Mai rau decat o femeie! Jesus!

   Ignorati faptul ca nu au iesit perfect la radacina dar nu am avut rabdare sa le bibilesc asa cum fac uneori (rar ce-i drept). Also keep in mind ca nu sunt o pasionata a manichiurilor deci nu prea imi dau 100% interesul pentru asta dar ma sraduiesc totusi sa le mai fac din cand in cand si sa fie cat de cat acceptabile pentru societate :))

   This is the result! Hope you like it!


   Cu blit.


Fara blit. ignorati si the piece of crap quality of the pictures dar in case you didn`t know toate pozele sunt facut cu telefonul pentru ca aparatul meu foto e pe moarte (anumite poze care apar pe blog sunt facute cu camera foto dar majoritatea cu telefonul care are o camera de 3.2 megapixeli so...)

   What do you think? ;;)

   O zi de marti cu gust de ceai verde! ;)

   Pe curand…


11 comments:

  1. Interesant obicei aveti voi, e chiar special.:X Ce pot sa spun despre tinuta, accesorii, manichiura...toate imi plac mult.>:D<

    ReplyDelete
  2. Intr-o lume setata pe fast forward,care a uitat de micile bucurii ale vietii,este reconfortant pentru mine sa stiu ca inca mai exista mici lucruri pentru care merita sa mergi mai departe iar acest obicei dar si altele,momentele de joaca,copilariile,interesul catre noutati aduc o gura de aer proaspat vietii de cuplu dar si vietii in general.

    Multumesc frumos!Tinuta am alcatuit-o inainte sa ies din casa,asa pe fuga,gandindu-ma cum sa mai fac sa mai schimb un pic look-ul pentru ca purtand doliu,risc sa devin plictisitoare daca nu ma straduiesc sa improvizez si sa jonglez cu diverse accesorii si detalii.

    Te pup! >:D<

    ReplyDelete
  3. Uhooi,thank you for your words!I`m really glad when I get this kind of feedback because I know I have a reason to go on with my blog ;)
    Thanks for the link.I`ll take a look!

    ReplyDelete
  4. Yeeeeeyyyy, dupa cum urmeaza:
    1. Tinuta - suuuuper hot, adica wow!
    2. Accesoriile - nu stiu de ce ma mai mir, are talent fata la combinatii luate cate K :)
    3. Unghiile - my favourite, si banuiesc de ce Silviu a fost incantat :))

    Te puuuuuupik, si ia seama: acum am inceput sa citesc blogul din scoarta in scoarta, deci comentaiile sunt pe vine :))

    ReplyDelete
  5. Teodora te puuuup dulce!Saru`mana mult pentru complimente!
    Aoleu sa ma astept la un tsunami de comentarii aaaa? ;;)

    ReplyDelete
  6. Ti-am spus ca nu-s fana bratari da astea doua ale tale imi plac de numa numa. Tu si silviu sunteti niste scumpi, para veniti dintr-o alta perioada mai buna. Manichiura e si ea foarte frumoasa:)

    ReplyDelete
  7. Incet,incet te conving sa iti placa bratarile :p
    Eeee...suntem un cuplu mai serios dar totusi modern.As vrea sa fim din ce in ce mai puternici ca relatie!Cine stie ce are Dumnezeu pus de-o parte pentru noi...

    ReplyDelete
  8. Imi place foarte mult colierul, dar toata tinuta este deosebita!

    ♥Mika

    ReplyDelete
  9. Mika,multumesc!Ieri l-am purtat pentru a doua oara cred desi il am de 2 ani parca :p Si mie imi place,aer un aer classy si un pc regal,cel putin ast imi inspira mie.

    ReplyDelete
  10. :"> Nu stiu daca merit asemenea compliment dar multumesc!

    ReplyDelete