Wednesday 6 April 2011

It`s a one colour thing!


   Ieri am somat de la blog dar astazi am in plan o postare care sa inaugureze o noua rubrica. Mi-a venit o idee si daca sunteti de acord o sa o pun in aplicare si pe mai departe dar hai mai bine sa va spun la ce m-am gandit. Probabil ca deja ati inteles in mare despre ce este vorba pentru ca titlul este destul de sugestiv. It has to do with colours! Mai precis o singura culoare in jurul careia ma voi invarti, alegand tinute, accesorii, machiaje cu diverse nuante ale respectivei culori.
   Culoarea acestei luni este MOVUL!


   Pentru incalzire, am inceput cu niste flori superbe surprinse de fotograf in aceste poze artistice care nu cred ca poate lasa indiferent pe nimeni, mai ales un iubitor de arta si in general, de frumos.

   Apoi, tot ca o forma de arta, de daa aceasta exprimata direct pe piele, am ales trei machiaje ale pleoapelor care scot din anonimat orice privire obosita si stearsa.


   Avem 2 variante care se aseamana doar ca una dintre ele este mai "potolita", pe cand cealalta este mai intensa iar cea de a treia varianta este de-a dreptul eletrica si se potriveste unei femei puternice care asista la un eveniment organizat seara sau care iese in oras pentru a se distra.

   Asemenea machiaje sunt incomplete fara...


   Cand machiajul ochilor este mai inchis, un ruj mai soft is just the right thing! Pe cand atunci cand ochii sunt discret pusi in valoare, alegerea unui ruj intr-o culoare indrazneata este una foarte potrivita caci buzele devin the statement of the whole look.

   Si unghiile pot fi aduse in prim plan printr-o nuanta de violet stins, violet cu irizatii, violet cu sclipici, violet aprins sau violet mat.
 
 
  Te lasa fara suflare aceste nuante! Love them!

    Ne mutam in alta zona si anume cea a modei. I`ve found these pieces.



   For day time, la birou, la o iesire intr-o cafenea, la facultate sau la cumparaturi. Mi se par dulcele aceste modele de bluzite. Voua?


    Dar rochiile din imaginile de mai sus? Primele doua merg la o ocazie iar a treia este casual, puand fi adaptata atat pentru o plimbare dar si pentru o zi petrecuta pe plaja.


    O pereche de cercei pentru a incadra fata.


   Una sau mai multe bratari pentru a scoate in evidenta finetea si feminitatea mainilor, care sa completeze efectul realizat de oja.

   Picioarele trebuie si ele sa fie puse in "lumina reflectoarelor" cu o pereche atent asortata de pantofi, balerini sau sandale. Pentru confort as alege incaltaminte cu talpa, toc mic sau mediu insa pentru un plus de atractie si pentru echilibra tinuta, I would always choose HEELS!


   Orice reprezentanta a sexului feminin are o obsesie pentru pantofi! ;)

   Dar nici la genti nu zice nu pentru ca acela este locul unde isi va tine toate lucrurile de care are nevoie si mai ales acolo are ea  ascunse the magic stuff cu care se retuseaza ori de cate ori simte ca ceva nu e in regula.


   So these are the violet wonders care sunt pe gustul meu. Sper sa fie si pe placul vostru dar oricum astet completari si comentarii. Ce imi sugerati pentru luna mai? Ce culoare vreti?

   Va las cu cateva poze ale unei dive, un real talent, o regina a filmelor bune. This post is in memoriam of this beautiful lady...




                                       REST IN PEACE, VIOLET EYES!

 Pe curand...

12 comments:

  1. R.I.P. Elizabeth, foarte frumos:X Ador movul:X:X:X

    ReplyDelete
  2. Si eu!Este printre culorile mele preferate.

    ReplyDelete
  3. Uuuu!Me likey!Ok,s-a notat ;) Te pup!

    ReplyDelete
  4. Imi place movul, nu chiar pentru pantofi, dar in rest le iau pe toate acasa:D

    ReplyDelete
  5. Dia,nici eu nu am incaltaminte mov dar as vrea sa port si asa ceva pentru ca in nuanta potrivita ar arata chiar bine.
    Apropos,ce culoare ai vrea sa mai abordez?

    ReplyDelete
  6. Me too! :) Postarea despre verde o sa o fac cu o deosebita placere! ;)

    ReplyDelete
  7. :) Ce faci acest week end?

    ReplyDelete