Friday 8 April 2011

Baby pink


   Ieri am inceput ziua cu ceva preparat de mama, care imi place mult pentru este gustos dar si sanatos, cu singura conditie, valabila la orice mancare, de a nu consuma in cantitati industriale :)
   Am zis sa va spun si voua de aceasta inventie culinara pentru ca poate v-ati saturat de the same things.
   You need:
  • branza sarata sau branza dulce (dupa preferinte)
  • smantana
  • margarina sau unt
  • chimen
  • marar
    Se amesteca cu furculita dar mai simplu ar fi daca ati avea un blender pentru ca ar fi gata cat ai zice “cheese” :)) si s-ar amesteca mai bine.


   Asa arata preparatul si vreau sa va asigur ca va lingeti pe degete daca incercati asa ceva!

   Este o metoda buna de a face din putin, mai mult. Stiu foarte bine cum este cand nu sunt bani si incercam sa lungim mancarea sau sa inventam ceva bun folosindu-ne de ceea ce avem deja.

   Asadar bon apetit!


   Dimineata a trecut repejor si a venit vreamea sa imi rezolob treburile. Am fost plecata de la 11.30 pana pe la 18! Obositor pe alocuri dar necesar!
   Am avut treaba si acasa iar seara am picat lata dar am pregatit ceva pentru voi. Luni am facut niste poze si vi le voi arata imediat.

   Acum ca avem stomacelele fericite putem sa ne concentram la ale noastre.
   Luni cand am avut ceva de rezolvat si am fost pe afara, la intoarcere am luat 2 oje.
   Astazi va arat una dintre ele.

   Este un roz pal cu foaaaaarte putin sidef, abia se observa. Culoarea imi aminteste de hainutele pentru bebelusi. If it`s a girl se dau daruri parintilor hainute sau felicitari intr-un roz cald si pal, baby pink and if it`s a boy, atunci culoarea va fi baby blue, un bleu soft si placut. You guys know what I`m talking about :) 

   Am avut pofta sa le si incerc pe amandoua dar am hotarat sa mi le fac cu acest roz, lasand pe alta data manichiura cu cealalta oja.


   Am aplicat un strat de lac incolor pentru a proteja unghia de oja.


   Apoi am aplicat doua straturi de oja roz. Daca lasam doar unul se vedea destul de bine unghia. Data viitoare o sa aplic chiar 3 straturi pentru ca cred ca ar fi si mai dragut.



   Surprinzator, cu toate ca este o oja ieftina (30.000 lei), rezista foarte bine fara sa se duca la varfuri. Sunt intr-a cincea zi si arata ca atunci cand am aplicat-o prima oara pe unghie.
   Am spalat vasele, am vopsit ceva iar ea s-a incapatanat sa ramana “nemiscata”. Pentru o prima impresie imi place. Am luat odata pentru o prietena o oja de la aceeasi marca dar alta culoare. Din fericire am gasit o poza cu ea so here it is.


   Este un mov frumos si destul de pigmentat dar depinde cum arata pe unghie.

   Recunsc ca nu am mai cumparat de la aceasta firma dar o sa mai incerc si daca si celelalte sunt in regula va voi spune, cu siguranta!
   Pentru mine un produs ieftin merita incercat macar. Nu sunt o snoaba care alege doar chestii scumpe. Daca gasesc ceva si imi place, atunci iau fara sa tin cont ca firma nu este cunoscuta iar pretul este de nimic. Uneori calitatea nu tine de aceste doua aspecte.

   Pe curand...

 P.S: Ce alaturare am facut si eu: branza si oja! :)) 


10 comments:

  1. Pare delicioasa reteta ta, dar eu as scoate mararul ca nu-mi place:P.
    Cat despre oja...foarte dragutza... si daca e si la un pret accesibil si mai bine:D

    ReplyDelete
  2. si mie imi place sa fac acea pasta de branza,insa pun si usturoi in ea,devine mult mai gustoasa.
    arata f bn acel roz,chiar imi place.am vazut un lac de la opi care arata fix la fel.

    ReplyDelete
  3. Cupcake,o sa ii spun mamei sa incerce si asa.Merci!
    Da?Pai avand in vedere ca acesta este rezistent(inca il am pe unghii desi pictez ceva si ma curat apoi foarte bine cu buretele)si muuult mai ieftin,cred ca merita acesta pentru ca asa mai facem economie si ne raman bani si pentru altele ;)

    ReplyDelete
  4. Gya,cu placere!Sa imi spui daca ai facut si tu si cum ti se pare.Te pup!

    ReplyDelete
  5. Dia,scoate mararul si pune altceva daca vrei.Posta buna! :p

    Da,e chiar ok oja.Nu ma steptam sincer sa iti spun.Ma gandeam ca o sa tina maxim 2 zile.

    ReplyDelete
  6. sunt de acord,pe mine ma doare inima sa dau pe un lac 40 de lei sau mai mult,iar calitatea sa fie exact ca a unui lac(bun) la 4-5 lei.

    ReplyDelete
  7. Mi s-a facut foame:)) Dar nu mananc inainte de a-mi face unghiile:!:)) MWaahahaha:D

    ReplyDelete
  8. He,he!Asa mai fac si eu uneori.Aman mancatul pentru alte "treburi importante" :p

    ReplyDelete
  9. Cupcake,te inteleg.Pe mine ma doare inima sa dau bani multi in general pe orice.Eu pot lua ceva rar si de multe ori banii sunt ori de la mama,ori de la iubit asa ca nu pot sa ma intind.Adica daca de exemplu am 500.000 lei toti banii intr-o luna nu pot sa ii consum pe toti odata pe un singur lucru pentru ca acei bani trebuie sa imi ajunga si aleg sa cumpar ce este mai important(un medicament,o revista buna)decat sa iau eu stiu ce fard.

    ReplyDelete