Friday, 18 April 2014

Review Lip Balm "Visina Coapta"

   Salutari! Cine nu a incercat macar odata balsamurile de la Nivea? In liceu foloseam balsam cu aroma de visine pentru ca mirosea bine si oferea un luciu si o culoare rosiatica destul de decenta sa o pot purta in timpul orelor. Il aplicam de zor iar asta a tinut o buna bucata de vreme. L-am achizitionat de vreo cateva ori, nu ma puteam desprinde de el dar apoi am descoperit ca ma impac mult mai bine cu crema de galbenele.
   De cand mi s-au deschis ochii catre o lume fantastica, cu miresme, texturi si gusturi apetisante, lumea hand-made, mi-am permis sa renunt la iubita mea crema si sa imi scufund simturile in aroma imbietoare a unui balsam care imi amintea de anii adolescentei dar care avea numai plusuri: ingrediente 100% naturale (ceara de albine, unt de cacao, ulei de ricin, pudra de sfecla, unt de shea, aroma de visine), o culoare pasionala  data de pigmentul natural al sfeclei. Imi place ca buzele capata un luciu frumos, transparent si un parfum de 10 ori mai tentant decat cel al balsamului Nivea. Visina Coapta… Mai, mai ca iti vine sa iti musti buzele singura.





   Cele doua tipuri de unturi pe care le are in componenta il fac cremos, topindu-se in contact cu caldura degetelor, uleiul ii garanteaza proprietati de hidratare, protectie si reparare a pielii subtiri si sensibile a buzelor.




   L-am iubit din prima! Il aplicam usor, din cutiuta, incalzind balsamul cu degetul aratator si buzele ramaneau hidratate destul de mult timp. Nu mi le usca cum fac de fapt balsamurile din comert, fiind nevoia sa le reaplicati pe parcursul zilei de nenumarate ori.  



   Nu este prea gras, e putin lipicios si se intareste daca il tineti la temperaturi joase.

   Cantitatea de 10 g, cat contine o cutiuta, va tine mult timp pentru ca nu este nevoie sa aplicati decat putin pentru a va da pe toata suprafata buzelor. Intr-adevar modalitatea de aplicare nu este cea mai igienica, spre deosebire de balsamurile care vin la tub dar puteti sa folositi un betisor de vata dar varianta mai simpla, cea mai sigura si practica este o mica spatula, care se poate curata dupa fiecare utilizare.

   Acest produs primeste nota 9! Il recomand tuturor cu mentiunea sa il pastrati in conditii potrivite pentru a va bucura de el cat mai mult. Nu uitati ca este natural si nu rezista ca cele artificiale.

   Probabil ca sunteti curiosi de unde l-am achizitionat. L-am comandat de pe Breslo, de la cineva care vad ca acum nu mai are magazinul cu cosmetice dar cred ca se poate face la comanda. Contactati producatoarea si poate este de acord sa vi-l reproduca. Va las link-ul AICI (click pe cuvant).


   Sper ca v-a fost de folos acest review. Voi ce folositi pentru ingrijirea buzelor?


   Va pup!

   Pe curand...

2 comments:

  1. Da, sarbatorim Pastele si aici, adica si finlandezii sarbatoresc, doar ca nu prepara drob si alte cele, iar ouale sunt de ciocolata, nu rosii ca ale noastre. Eu fac oua in fiecare an, cateva, dar cum nu ne dam in vant dupa carnea de miel, gatim cu totul altceva. De fapt de foarte mult timp nu am mai gatit romaneste, oricum nu sunt eu as intr-ale bucatariei, dar intr-o vreme mai faceam cate ceva. Acum poftesc ciocolata de casa, zilele astea o sa merg dupa ingrediente, sa ma pun pe treaba.

    ReplyDelete
  2. Mila,

    Ciocolata de casa vreau si eu sa fac pentru ca este de o mie de ori mai buna decat cea din comert.

    Te pup!

    ReplyDelete