Wednesday, 2 April 2014

Casual Saturday outfit

   Neata! De cate ori am iesit fie nu am avut timp sa facem mai multe poze, fie nu a fost lumina buna, fie eram imbracata in haine sport sau am repetat o tinuta pe care deja o pusesem pe blog si uite asa postarile cu tinute au fost rare. Vina este si a mea, in proportie de 80%, poate mai mult, pentru ca nu am mai avut aceeasi chemare sa facem sedinte foto, probabil si din cauza altor factori: stres, garderoba limitata, aparat foto prost.
  
   Luna trecuta am facut cateva poze, nu sunt multumita de ele dar am zis sa va arat totusi. In acea seara, in aceasta tinuta am si cazut cu rolele :)


   
   Geaca - Giorgio
   Cercei lungi - Six
   Cercei - Moa
   Helanca - Fc Elenor Fashion Club
   Geanta - Picasso
   Inel - Meli Melo
   Pantaloni - Re & X
   Sneaker wedges - depurtat.ro


   Va pup!

6 comments:

 1. Cand am avut si eu vreme buna, ma strambam din cauza soarelui, acum nu e. Mai e si rece, dar am o tinuta in sertar pe care vreau sa o scot.
  Pupici, zi buna!

  ReplyDelete
 2. interesante bijuteriile! cercelusul lung, in special!

  ReplyDelete
 3. Nici eu nu prea am avut timp și chef de poze... Și pe săptămână nu am niciodată timp....iar în week-end plouă :((( numai capricii face vremea asta.

  ReplyDelete
 4. Mihaela Pojogu,

  Pentru poze foarte reusite e bine sa nu ai nici soare prea puternic dar nici sa ploua sau sa fie umbra dar ne mai descurcam si cu ce avem.Aparatul sa fie capabil si sa avem dispozitie buna.

  Te pup!

  ReplyDelete
 5. Coco,

  Multumesc!

  E un pic incomod cercelul acela dar da bine in societate :))

  Te pup!

  ReplyDelete
 6. Ramona,

  La noi a inceput sa ploua de alaltaieri seara si vad ca si azi o tine tot asa.

  Te pup!

  ReplyDelete