Sunday 2 February 2014

Review Rimmel Powder and Concealer

   Seara buna! Acum o luna si ceva am intrat in panica atunci cand am vazut fundul argintiu al cutiei de pudra si ca sa imi simplific rutina de machiere am si scapat-o pe gresia din baie. Economica de fel, m-am chinuit sa folosesc ce mai ramasese desi peria mare si pufoasa cu care aplicam pudra, devenise inutila, fiindca mai mult imprastia bucatelele de produs din cutie. Am apelat la alta pensula, mai mica dar nu prea imi placea rezultatul.
   Nu stiu cum dar si concealearul era pe terminate si deja trebuia sa insist ca sa il iau pe buricul degetului si treptat ar fi fost nevoie si de o pensula pe care sa o invart cu dibacie in tub.
   Stiam ca va trebui sa pornesc la vanatoare prin magazine, imi si imaginam lumina artificiala, inselatoare a neoanelor din dreptul raioanelor de cosmetice si mi se taia de orice cumparatura. Si cand ma gandeam la preturi, la formule, la nuante, imi venea sa mai racai nitel in tubul acela vechi de concelear.
   Ajunsa in Cora, am scanat zona si am zarit un concealer cu care nu mai avusesem tangente pana atunci, de la Rimmel. Nu mi s-a parut grozav dar m-a cucerit nuanta foarte potrivita pentru tenul meu, ceea ce nu mai gasisem pana atunci.
   In cazul pudrei, am mers la sigur fiindca stiam ce vreau: Stay Matte. Faimoasa pudra pe care o foloseste toata lumea! De acord, exagerez. Oricum o vazusem la mai multe fete si toate spuneau ca raportul pret-calitate este excelent si ca isi face treaba ca lumea. Ok, I`ll give it a try! Am stat nitel si am zabovit in privinta nuantei. As fi preferat sa gasesc ceva asemanator pielii mele dar m-am resemnat si am plecat acasa cu una care se pare ca se potriveste cu orice ten. Hmmm...

   Sa o luam pe rand.

   Rimmel Hide the Blemish Concealer

     

   L-am aplicat direct pe piele, fara crema, fara primer si mi s-a parut destul de cremos. Bila alba. Apoi am intins ca sa se confunde cu tenul si iata cum bila alba s-a transformat in bila neagra cand am observat ca cearcanele erau vizibile inca. Mi-a placut ca s-a intins usor, ca nuanta era una naturala dar acoperirea mi s-a parut execrabila. Am mai aplicat un strat si in loc sa intind am incercat sa il incalzesc si sa il fac sa se contopeasca treptat cu pielea. Acoperirea a ramas tot slaba. Inca un lucru pe care l-am remarcat inca de la prima aplicare a fost rezistenta, care lipseste cu desavarsire. Se strange oribil in pliuri, in riduri iar sub ochi si nu numai, parca dispare daca nu il setezi cu ceva pulbere. Chiar si asa in pliurile pleoapelor tot se va strange ulterior iar eu nu prea patesc asta, nu am pleoape uleioase.





  ( Poza After, cu ochiul deschis a iezsit asa diferita de cea Before din cauza aparatului foto si desi am incercat sa ii redau culoarea naturala prin editare nu prea mi-a reusit.)


   Fetelor, nu vi-l recomand, mai bine va indreptati catre altceva. Daca aveti cearcane accentuate, semne de la cosuri, cosuri inflamate, sau alte imperfectiuni pigmentate, nu le va face fata.




   Rimmel Stay Matte Long Lasting Pressed Powder



   Am aplicat-o atat direct pe piele cat si deasupra concealerului prezentat mai sus. Prima impresie: uscacioasa. Parca e cam prafoasa, iar daca ai puf mai mult in anumite zone ale fetei, se va vedea ca un praf care sta deasupra si le scoate in evidenta.
 Matifiaza bine spre foarte bine (acesta este un plus dar eu nu am nevoie decat vara), acoperirea este maricica si rezista pe ten dar nu va bazati pe ea daca aveti fata mult prea grasa, pentru ca efectul nu tine toata ziua. Eu am incercat sa setez concelearul pe pleoape si nu a dat rezultate.Totusi  sunt multumita de ceea ce poate face, chiar nu caut si nici nu apreciez acel aspect mat, cand nu se vede nici un pic de stralucire sanatoasa a pielii.
   Ceea ce m-a surprins placut este faptul ca e parfumata si imi aminteste de cremele Nivea.
   In ceea ce priveste nuanta pot spune cu certitudine ca nuanta Translucent nu va arata bine decat pe un ten foarte deschis spre deschis. O piele cu subtonuri galbui, o piele maslinie nu va fi deloc avantajata.
O pudra translucenta este o pudra fara pigment, care nu adauga culoare, ci doar efectele pudrelor, adica matifiere si setare a produselor grase, lichide. Aceasta insa ofera un aspect deschis.


   All in all it`s an ok powder, o recomand dar nu va bazati pe ea pentru a tine sub control grasimea de pe pleoape. Cred ca o sa o cumpar si a doua oara dar in alta nuanta.


   Voi ati folosit aceste doua produse? Ce parere aveti despre marca Rimmel?


   Va pup!

   Pe curand...


8 comments:

  1. Nu am folosit nici unul dintre aceste produse. În acest moment folosesc un mascara de la ei, nu este extraordinar, dar merge având în vedere prețul ok. Iubesc ojele Rimmel. Am câteva și le ador.

    ReplyDelete
  2. Eu am pudra (tot Translucent), am luat-o doar pt. cazurile cand am nevoie ca machiajul sa reziste mai mult, dar nu mi se pare ca face minuni.. eu am oricum tenul uscat, asa ca o folosesc foarte rar, si doar pe zona T, intr-un strat cat de subtire posibil. Cand mi se termina corectorul solid cred ca o sa pun mana pe unul de la Max Factor, daca nu ma insel, tre' sa dau oricum o raita prin magazine sa vad noutatile.

    ReplyDelete
  3. Eu am concealerul Wake me up si imi place tare, tare mult :)

    ReplyDelete
  4. Ramona,

    Da,au si produse foarte ok iar preturile sunt bunicele.

    Te pup!

    ReplyDelete
  5. Mila,

    Vara e nevoie de mai multa pudra dar nici atunci nu imi place sa abuzez,nu imi place aspectul perfect mat.

    Te pup!

    ReplyDelete
  6. Monique,

    Am tot auzit review-uri bune despre acest concealer.Dar oare face fata unor cearcane inchise?

    ReplyDelete
  7. Buna, ce pensula este aceea roz ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alina Valentina,

      Buna!

      Nu stiu ce marca este,nu scrie nimic pe ea.Am primit-o de la un follower.

      Delete