Friday 22 June 2012

Va multumesc!

  

   Am citit toate comentariile lasate de voi pana acum si am simtit nevoia sa va scriu ceva. Nu ma asteptam la asa un numar mare de inscrieri, pentru mine conteaza mult sa stiti, chiar daca nu va cunosc. M-au impresionat povestile voastre, am si plans la multe dintre ele si sincer va spun de pe acum ca o sa imi fie extrem de greu sa aleg pe cineva dar o voi face, asa cum am promis.
   Va mai pregatesc un concurs care va incepe la scurt timp dupa incheierea giveaway-ului si care sper sa va distreze si sa va trezeasca interesul.
   Chiar nu stiu ce sa mai spun dupa atatea comentarii superbe, spuse din inima, decat ca ma bucur si ma simt onorata si imi pare rau ca nu puteti castiga toate. Daca as fi avut posibilitati, mi-ar fi placut sa va fac o mare surpriza si sa va dau premii la toate! Ar fi fost fain sa putem merge toate intr-o excursie de cateva zile in locul unde visez eu sa ajung: Thailanda! Maybe one day...  Niciodata nu se stie ce iti rezerva viata.
   Va multumesc pentru ca v-ati descarcat sufletul in fata mea si a celor care citesc acest blog si ma rog la Dumnezeu ca niciodata sa nu va dezamagesc! Stiu ca nu este posibil sa multumesc pe toata lumea dar macar merita incercat!

   Va transmit toata caldura sufleteasca din inima mea, toti pupicii din lume si va multumesc!


   Pe curand...

4 comments:

  1. noi iti multumim!ma bucur ca te-am descoperit!te-am citit si mi-a plact mult,asa ca http://ananaghi.blogspot.ro/2012/06/my-first-onethanksiris.html

    ReplyDelete
  2. Ana Naghi,

    Multumesc frumos pentru premiu!
    Ma bucur mult ca iti place blog-ul.E el micut dar speram sa creasca incet,incet,ca un copil :)

    Te pup!

    ReplyDelete
  3. noi ar trebui sa iti multumim..si eu ma bucur ca te-am descoperit! Iti doresc cat mai multe postari frumoase de acum inainte si mai ales cat mai multe prietene!

    ReplyDelete
  4. Raluca,

    Iti multumesc mult pentru frumoasa urare!

    Te pup!

    ReplyDelete