Monday 11 June 2012

My week in photos (7)

   Ro: Neataaa! Ce faceti voi copii? V-ati distrat in weekend? Eu am avut un weekend linistit, fara cine stie ce iesiri. De fapt singurele iesiri au fost sambata seara, putin printr-un parc din apropiere si apoi a doua zi, adica ieri :p cand am fost sa votez si apoi m-am dus la mama. Stiu, plictisitor dar cea mai buna parte a fost ca am mai stat cu mama si fetele mele! :)
   Insa saptamana trecuta a fost destul de plina si m-am si distrat nitel. Vreti sa vedeti? Pozeeeee!

   En: Morniiiing! How are you kids doing? Did you have fun this weekend? I had a quiet weekend, no special going outs. In fact the only times I went out was on Saturday night, I went to a park near by and then the next day, meaning yesterday :p when I went to vote and then I went to my mother`s house. I know boring but the best part was staying with my mother and my girls! :)
   Last week was pretty full and I also had some fun! Wanna see? Picturessssss!

   Luni / Monday


   Ro: Ricky pe fereastra din dormitor. Nu-i asa ca este dragut? Nu prea se simtea bine, asa ca l-am lasat putin liber si apoi l-am dus in alta sufragerie pentru ca acolo nu era asa de cald. Acum este ok! :)

   En: Ricky on our bedroom window. Isn`t he cute? He wasn`t feeling very well, so I set him free and then I moved him to the livingroom because it wasn`t so hot there. Now he is ok!


   Marti / Tuesday


   Ro: Am fost la cumparaturi si mi-am pus o rochie scurta. Evident ca a plouat putin! :)))) 

   En: We went shopping and I wore a short dress. Ofcourse that it rained a little! :))))


   Miercuri / Wednesday


   Ro: Geanta mea de plaja de la H & M. Uitasem ca o am :))

   En: My H & M beach bag. Forgot I had it :))


   Joi / Thursday


   Ro: Relaxare pe lac.

   En: Relaxing on the lake.


   Vineri / Friday


   Ro: Crocante, sarate si putin acrisoare. Mmmmm! Le iubesc!

   En: Crispy, salty and a little bit sour. Mmmmm! I love them!


   Sambata / Saturday


   Ro: M-am simtit rau toata ziua! Am mancat orez cu piper si sare.

   En: I felt sick all day long! I ate rice with pepper and salt.


   Duminica / Sunday


   Ro: Un desen facut de un copil de maxim 10-12 ani. Nu-i minunat?  Tematica Salvati copiii lumii Pacat ca nu o sa il cunosc niciodata dar ma bucur ca am facut poza.

   En: A drawing made by a kid of about 10-12 years old. Isn`t it wonderful? The subject : Save the children od the world. Too bad I will never meet him / her but i`m glad I took the picture.

   Pe curand...

13 comments:

  1. hmm.. mie nu-mi apare nici o poza, dar sunt pe laptopul de servici, care face figuri deseori, asa ca poate problema e la mine.. o sa incerc mai tarziu de acasa..

    ReplyDelete
  2. El mundo en colores,

    Am apasat din greseala pe "Publicati" desi nu era gata postarea. Scuze!

    ReplyDelete
  3. Imi place foarte mult poza "relaxare pe lac", si mie mi-ar placea o plimbare cu barca sau hidrobicicleta pe Bega, sper sa reusesc vara asta.
    Desenul este minunta, generatia aceasta noua de copii este foarte talentata, nu ti se pare?

    Pupici, o saptamana linistita!!

    ReplyDelete
  4. Simona,

    Poza aceea este preferata mea din acest set de poze.Ce bine ca am avut aparatul la mine si ca am putut sa fac poze atunci pentru ca acum imi pot aminti de acele clipe linistite.

    Noi am inchiriat o hidrobicicleta jumatate de ora pentru ca nu aveam prea multi ani la noi si oricum lacul este micut.In Herastrau as vrea sa luam una si sa stam mult,acolo e chiar necesar pentru ca lacul e foarte mare.

    Erau si inainte copii talentati doar ca nu aveau atata promovare ca acum.Pe atunci iti mai permiteai una alta dar nu prea aveai multe optiuni,pe cand acum sunt atatea si atatea posibilitati dar prea putini bani...

    Te pup!
    Multumesc!O saptamana buna si tie!

    ReplyDelete
  5. ok, acum e in regula :) ma intreb cum iti dai seama cand o pasare nu se simte bine.. ca la pisici si la catei parca e mai vizibil.. si as mai vrea sa stiu efectul si programul folosit la poza cu geanta :)

    ReplyDelete
  6. PS. multam de comentariile de pe "iutub" :)

    ReplyDelete
  7. Imi pare rau ca te-ai simtit rau sambata. Sper ca ti-ai revenit. Eu nu am fost niciodata cu barca, vaporul sau orice pluteste pe apa...da vreau.
    Te pup!

    ReplyDelete
  8. El mundo en colores,

    Mi-am dat seama ca nu se simte bine pentru ca au fost cateva semne:statea mai tot timpul infoiat,nu canta aproape deloc,dormea cu spatele la noi(ceea ce nu face niciodata) si avea la gusa in partea stanga o umflatura.

    La poza cu geanta am intrat pe site-ul Photobucket,am dat Edit,Am selectat Effect,apoi Creative si in final efectul Helena.

    Sper sa iti fie de ajutor!

    Cu placere!M-am distrat urmarindu-i nazdravaniile lui Pickles! :)

    Te pup cu drag si trimit pupaceli si pentru blanos! :p

    ReplyDelete
  9. Dia,

    Merci! :) Am avut probleme cu stomacul si pe deasupra am racit si la ovare si am avut niste usturaturi si dureri de numa` numa`!Bine ca au trecut si ca a doua zi m-am simtit mai bine ca era foarte neplacut.

    Oooo!Trebuie sa mergi neaparat!Este o senzatie inegalabila de confort,de seninatate,de mult bine.Eu am mers cu de toate:barca,vapor,hidrobicicleta,numai cu iahtul nu dar inca sper ca o voi face one day :p

    Te pup si eu!

    ReplyDelete
  10. Ziua de joi pare sa fi fost minunata!:X

    ReplyDelete
  11. great post, Ela!

    xx

    Erin @ http://www.trufflesnruffles.com/

    ReplyDelete
  12. Erin,

    Thanks a lot!
    Kisses!

    ReplyDelete