Wednesday 20 June 2012

My first GIVEAWAY!!! (Ro only)

   Bunaaaaa!!! Dragele mele, astazi am placerea de a anunta primul meu giveaway! De cand imi cocea in capsor ideea si de fiecare data cand vroiam sa pun in aplicare aparea cate ceva neprevazut si trebuia sa renunt la tot. But no more! In sfarsit am strans cateva mici atentii pentru voi, pe care le-am ales dupa preferintele mele personale dar care nadajduiesc ca o sa fie si pe placul vostru. Mi-as fi dorit sa va pot darui mai multe dar deocamdata atat am putut.

   Cadourile sunt:

  • o oja Flormar din colectia noua de vara Pretty nr. P29
  • un top-coat Flormar matifiant
  • o lotiune pentru tratarea unghiilor de la Farmec
  • un sampon Nivea Diamond Gloss
  • un set de bratari (4 metalice si una din lemn vopsit verde)
  • o bentita cu imprimeu floral
  • o lumanarica Yankee Candle cu aroma Kitchen Spice

  + O SURPRIZA!!! Este ceva care imbina utilul cu esteticul, ceva care nu este cumparat, ci realizat de mana ;)











   Pot participa doar cei din Romania.

   Regulile de participare:

  1. sa fiti followeri ai blog-ului si sa imi lasati id-ul cu care ma urmariti si adresa de mail
  2. daca aveti blog sa faceti o postare despre acest giveaway si sa imi lasati un link catre acea postare
  3. sa imi lasati un comentariu in care sa imi spuneti care este cel mai frumos gest pe care cineva l-a facut vreodata pentru voi

   Perioada de inscriere: 20 iunie - 4 iulie 2012.

   Va fi un singur castigator pe care il voi alege eu, fara programe, fara nimic, doar in functie de ceea ce imi povestiti voi in comentarii!

   Va urez bafta si va pup!

   Pe curand...

42 comments:

  1. Gfc:Pandrea Florina
    email: x.ciresica23@yahoo.com
    Cel mai frumos gest pe care l-a facut cineva pentru mine a fost acela ca,aceea persoana mi-a fost alaturi si la bine si la greu si mi-a demonstrat ca este o prietena adevarata :)

    Postare blog: http://fcireasa.blogspot.ro/2012/06/giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Gfc: Lcapsuna
    Email: larisa_vallentina@yahoo.com
    Post: http://nothingsweetaboutme99.blogspot.ro/2012/06/giveaway_20.html
    Cel mai frumos lucru facut de cineva a fost facut de catre prietena mea cea mai buna. Cand eram racita venea in fiecare zi sa aiba grija de mine, chiar daca se mai certa cu parintii din aceasta cauza.

    ReplyDelete
  3. GFC : Victoria
    E-mail : victoria.alexandrina@yahoo.com
    Cel mai frumos lucru facut de cineva ?
    Sunt mai multe si toate ii apartin mamicii mele care m-ai intai mi-a dat viata ,apoi mi-a ascultat nopti in sir plansetele fara sa stie de ce plang , mi-a vazut zambetele in somn fara sa stie de ce rad , m-a vazut crescand si m-a tinut de manuta atunci cand am facut primii pasi. Mi-a dat mancarica cu lingurita si niciodata nu m-a certat cand puneam menu-ul pe hainute , mi-a periat parul si mi-a impletit cosite frumoase in clasa I-a ,m-a invatat sa fac cifra 2 ca o lebaduta , mi-a cumparat pestisori ,dar niciodata nu m-a certat ca nu-i hranesc , s-a bucurat de notele mele mici si mari luate in scoala generala si apoi de diplomele din liceu. A plans cu mine in telefon cand am castigat prima mea olimpiada nationala. Mi-a spus vorbe de curaj atunci cand am iubit prima data fara raspuns si m-a sustinut mereu sa obtin ce vreau. Mi-a aratat calea onoarei ,cinstei si demnitatii fara sa ma certe atunci cand am mers pe alaturi.
    Mi-a sprijinit visele si niciodata nu m-a lasat la greu. Dar cel mai frumos lucru facut vreodata de ea a fost ,este si va fi - iubirea.
    Postare blog :http://oglindaoglinjoara.blogspot.ro/2012/06/giveaway-de-la-vecini.html

    ReplyDelete
  4. follow:s.sorynutzza@yahoo.com
    postare: http://fracess.blogspot.ro/2012/06/2-x-giveaway.html
    Cele mai dragute gesturi mi se par acelea cand primesc de la persoanele cele mai dragi un buchet de flori,fara nici o ocazie:x

    ReplyDelete
  5. gfc: anaflorin2005
    email:ana_s_naghi@yahoo.com
    Postare link:http://ananaghi.blogspot.ro/2012/06/giveaway-elas-thoughts.html

    Nu pot spune doar un gest anume,multumesc Cerului,am avut alaturi multi oameni care m-au ajutat la nevoie!
    Dar lucrul pentru care sunt cea mai recunoscatoare fiinta de pe Pamant este incurajarea parintilor mei sa invat carte,sa imi croiesc un drum in viata!Ei nu au decat cateva clase fiecare,dar asa de mult si-au dorit ca eu si fratii mei sa reusim,incat au facut multe sacrificii pentru asta!La tara ori muncesti,ori te mariti repede...insa eu nu!Ai mei m-au ajutat sa plec la facultate,nu m-au pus la munci,m-au lasat sa invat!Mi-aduc aminte de tata care avea la un moment dat 2 locuri de munca,venea,se schimba,isi lua alt pachet si pleca iar...si cat de mandru era cand lua banii si mergeam in oras sa luam caiete...si acum imi pastreaza caietele din scoala...
    Eu zic ca fara suportul si dragostea lor nu m-as fi ambitionat sa ajung unde am ajuns!Si le voi multumi cate zile or avea!Nu prin cuvinte,ci prin fapte...

    ReplyDelete
  6. Hmm.. cel mai frumos lucru facut de cineva...mie...
    Nu stiu de ce mai stau pe ganduri ca stiu deja! Sotul meu este cel care a facut pt mine ceva ce n-ar fi facut si n-ar face nimeni niciodata, s-a demonstrat! A avut grija de mine 24/24 din clipa in care am plecat la spital pt nastere si pana cand am pasit afara, pe usa spitalului ca sa plec acasa. Nu va pot explica grija lui in cuvinte, se trezea noaptea sa imi deschida geamul cand eram la recuperare, ma ajuta la toaleta etc etc. Amanuntele nu le pot scrie aici. :)As putea scrie un comentariu foaarte lung despre acest subiect.
    Pup Gabita! :*

    ReplyDelete
  7. Danielusa,

    Daca nu avea grija il mancam!Norocul lui ca e baiat bun! :p

    Te pupacesc si merci ca ne-ai impartasit mica ta poveste!

    ReplyDelete
  8. GFC: beauty_and_others

    E-mail: x_hubba.bubba_x@yahoo.com

    Postare blog: http://beauty-and-others.blogspot.ro/2012/06/my-first-giveaway-ro-only.html

    Cel mai frumos gest pe care prietenul meu l-a facut vreodata pentru mine este acela ca a stat langa mine si m-a sprijinit din toate punctele de vedere. Un asemenea om merita respectul meu, un asemenea om merita iubirea mea!

    ReplyDelete
  9. gfc bianca roxana
    e-mail biarox84@yahoo.it
    Articol blog: http://zambetdeinger.blogspot.ro/2012/06/primul-ga-organizat-de-elas-thoughts.html
    Cel mai frumos gest pe care l-a realizat cineva pentru mine s-a petrecut demuuuult tare.Am sa ma intorc in timp undeva acum 18 ani, pe vremea cand aveam doar 10 anisori si toate lucrurile se simteau cu inima si cu intreg sufletul de copil. Cu durere si lacrimi, m-am vazut nevoita sa imi schimb casuta in care m-am nascut cu o alta,sa imi parasesc prietenii alaturi de care am 'deschis' ochii in viata si sa ma mut acolo unde au decis parintii mei in acel moment.
    Am lasat in urma multe amintiri frumoase si de cate ori voi trece prin acea zona voi tresari si voi urmari lumina de la ferestre sau perdelele falfaind in vant.
    Am lasat-o deasemeni acolo pe prietena mea de vis a vis de usa mea...
    De la ea vine amintirea cea mai de pret de care va spuneam.Nu stiu cand, nu stiu cum..insa imi amintesc foarte clar desi au trecut atatia ani ca in fata blocului erau mereu mormane de pietris fin aduse de undeva de pe malul vreunei ape, in care cu greu gaseam cochilii albe mici,mici, ca de melcisori. Prietena mea a cules multi asemenea melcisori si mi i-a adus intisi frumos pe ata, sub forma unui colier.
    Nu il mai gasesc din pacate, sa il pot arata tuturor,deoarece am schimbat mai multe locuinte de atunci si s-a ratacit..insa imi voi aminti mereu de el si de prietenia care inca ne uneste, chiar daca viata ne-a despartit de atatia ani de zile.
    O vreme nu am putut tine legatura, eram copii,nu toate se faceau dupa cum ne doream noi si ultima grija a parintilor era aceea de a ne ajuta sa ne vedem.
    Cu toate acestea, dupa ce am crescut, ocazional ne vedeam si am reluat vechea prietenie, chiar daca nu ne vedem atat de des cat ne-am dori.Deh, am crescut,nu ne mai putem juca afara fara griji pana cand noaptea ne trimitea la casele noastre..responsabilitati avem fiecare si inca din ce in ce mai multe.
    Acum cateva saptamani am primit cu emotie vestea ca se va casatori si m-am bucurat pentru ea ca si cum ar fi fost nunta mea;)Ce m-a emotionat cel mai mult insa a fost dorinta ei de a le fi alaturi in cea mai frumoasa zi din viata lor, ca si nasi.
    Am acceptat,bineinteles, insa am o intrebare care ma zagandareste de ceva timp;)Oare isi mai aminteste de acel gest care m-a marcat pe mine cu atatia ani in urma?
    Am sa o intreb;)

    ReplyDelete
  10. GFC:jane(janeta_20072001)
    e-mail:janeta_20072001@yahoo.com
    Cel mai frumos lucru facut de cineva mie este de la sotul meu si fica mea ei sunt cei care ma rasfata zi de zi ei sunt alaturi de mine cand mi-e bine sau cand mi-e rau ei imi fac zilele frumoase oferidumi cate o floare pe zi ei imi zic in fiecare zi cat de mult ma iubesc si ma pretuiesc.

    ReplyDelete
  11. Gfc: Calin Andreea Daniela
    mail: aki_yda@yahoo.com
    postare pe blog: http://anfreutza.wordpress.com/2012/06/21/un-pont-pentru-voi-2/
    De-a lungul timpului o multime de persoane, membrii ai familiei sau doar simple cunostinte au facut gesturi frumoase pentru mine sau eu la randul meu pentru ei, fiindca nimic nu ne face in lumea asta mai fericiti decat zambetul unei persoane dragi. Insa gestul care se diferentiaza de toate celelalte pentru sufletelul meu vine din partea sotului meu...La inceputul relatiei i-am povestit fara sa-mi dau seama o discutie dintre mine si cea mai buna prietena, in care ii spuneam ei ca cel mai frumos lucru care mi s-ar putea intampla vreodata e ca atunci cand voi fi mamica sa primesc un ursulet mare de plus si un buchet de flori de la proaspatul tatic.
    S-a intamplat ca dupa cativa ani, la 23 de ani pe 23 decembrie sa aduc pe lume floarea sufletului nostru, baietelul nostru. Si ghiciti ce? A alergat intr-un suflet la florarie si a comandat un cosulet superb cu 23 de trandafirasi, unul alb si restul rosii. Intre timp s-a dus sa caute un ursulet mare de plus, dar a avut grija ca acesta sa aiba si un pui. Bineinteles ca atunci s-a intalnit cu toate cunostiintele care faceau glume pe seama lui si a ursuletilor de care abia se vedea, dar nu-i pasa, tot ce conta pentru el era sa vada zambetul meu. Pe drum spre camera, l-au certat si asistentele ca nu are voie cu el, dar nu i-a pasat el a intrat oricum si desi nu l-am vazut prea bine si nu am avut reactia pe care se astepta el sa o vada poate, fiindca eram sub efectul anesteziei si vedeam incetosat, pentru mine a fost cel mai frumos gest pe care ar fi putut sa-l faca vreodata...Acum,dupa ce i-am povestit de gestul taticului, baietelul nostru spune tuturor ca ursoaica sunt eu, iar ursuletul el si se mandreste ca sunt de la tati lui. Multumim, tati ca ne iubesti asa de mult!

    ReplyDelete
  12. gfc sandu florina
    fb flory ioana
    email floareanebuniklove@yahoo.com
    share http://www.facebook.com/flory.ioana/posts/334028340007462
    cel mai frumos lucru este atunci cand cineva se gandeste la mine si imi acorda atentie mereu nu cand are nevoie de ceva...

    ReplyDelete
  13. Poti Gyongyi said
    e-mail poty_g@hotmail
    postare link:http://ananaghi.blogspot.ro/2012/06/giveaway-elas-thoughts.html
    Am luat parte la o coferinta invitat fiind Horea Brenciu in Cluj Napoca ,chiar aveam ziua de nastere si stateam in primele randuri si scumpa mea prietena sa dus la Horea pe scena si ia zis ca am ziua mea de nastere ,el fiind un barbat gentleman a venit si ma luat sus pe scena ma pupacit si toata lumea din sala imi canta La Multi Ani ! totodata am primit un buchet mare de flori ca niciodata in viatamea...efectiv ma simteam de parca visam ,acest gest de a lui ramane o amintire foarte calda sufletului meu te pup

    ReplyDelete
  14. gfc: claudia_mami
    e-amil: ciocoiunicoleta70@yahoo.com share :https://www.facebook.com/nicoleta.ciocoiu.9/posts/140248389445424 cel mai frumos gest il primesc deseori de la sotul meu ce il iubesc si ne completam exact ca doua picaturi eu cum am mereu probleme cu durerile de spate (lombosciatica) stie sa ma menajeze sa ma ajute si ma surpinda cu mici atentii .

    ReplyDelete
  15. GFC: Ramona Dancea
    e-mail: ramonadancea_26@yahoo.com
    Singura persoana care a facut totul pentru mine este mama. Desi singura, pentru ca tata a murit cand aveam 14 ani, mi-a asigurat toate conditiile posibile in perioada studentiei, in Timisoara. A continuat sa ma ajute si dupa ce am inceput sa lucrez, dar si acum cand a face pe "bona" copiilor. Mama ramane cea mai buna prietena a mea.

    ReplyDelete
  16. gfc alina maria manole
    mail alina16mary@yahoo.com
    share https://www.facebook.com/manole.alinamaria/posts/401704989864692
    cel mai frumos lucru este atunci cand fiica mea imi spune "te iubesc"

    ReplyDelete
  17. GFC: Madalina
    E-mail: princess_princessgirl@yahoo.com
    Cel mai frumos cadou primit a fost inelul de logodna de la iubitul meu.

    ReplyDelete
  18. Buna seara,

    Cel mai frumos gest...cred ca sfaturile bune ale prietenilor sunt cele mai frumoase lucruri din viata!

    kris
    kristinikalovesrph@yahoo.com

    ReplyDelete
  19. gfc-raluca
    email magnetzica@yahoo.com
    linc postare http://bebicisimamiciperfecte.blogspot.ro/2012/06/giveaway-ela.html

    Multe gesturi marete mi-au marcat viata..putine insa mi-au schimbat-o...apreciez fiecare gest..fiecare detaliu..fiecare vorba frumosa...

    Viata mea a capatat un nou sens in clasa a XII-a..toate planurile si dorintele mele arzatoare legate de viitoarea mea cariera aveau sa se transforme..viata imi pregatea altceva..si nu credeam vreodata ca ceva ma va opri din drumul meu dinainte stabilit...

    Povestea incepea in vacanta de vara dinaintea clasei a XII-a..prietenul meu plecase in starinatate iar eu mai mult de plictiseala am inceput sa ies cu un alt baiat...eram buni amici, ne povesteam orice, ne destainuiam unul altuia...am imceput scoala..eu la bucuresti si el in targoviste...Datorita unei probleme a trebuit sa ma operez( nu voi intra in detalii)..Desi il cunosteam doar de cateva saptamani a venit zilnic sa ma vada..imi amintesc si acum de prima lui vizita,,,a intrat in salon si si-a ascuns fata in spatele unui buchet imens de trandafiri...Inca nu ma operase..mi se faceau analize...nu va pot descrie ce bucurie am putut simti...Si a revenit si a doua zi..si tot asa...Prietenia noastra a crescut...am putut sa privesc dincolo de chipul lui..i-am privit sufletul...am descoperit un suflet cald, plin de iubire, un suflet bun...treptat prietenia avea sa se transforme in iubire..imi amintesc in ziua operatiei cum m-a luat de mana si m-a dus pana la usa salii...cand am deschis ochii primul chip pe care l-am zarit a fost chipul lui...a fost langa mine in toate momentele dificile post operetorii..m-a sustinut..mi-a fost mama ..tata..a fost singura persoana care m-a vizitat si a stat la capul meu( tata era plecat din tara iar mama nu a putut veni)...Aceste gesturi au intarit iubirea noatra..au facut-o mai puternica si au pregatit-o pentru etapele grele ce urmau sa vina...Daca nu ar fii existat aceasta perioada in viata mea..acea operatie cu siguranta nu ne-am fi apropiat atat de mult...

    Si asa viata mea a capatat un alt sens ...am renuntat la viata din bucuresti( am dat la facultate la Targoviste)..mama imi reproseaza mereu acest lucru...caci desi am terminat cu nota mare facultatea si masterul ,nu reusesc sa imi gasesc de lucru in Targoviste..dar eu nu regret nimic..caci am altceva mult mai bun decat un job: am o familie, un sot perfect care ma iubeste si ma respecta si o fetita frumoasa si sanatoasa! Ce imi mai pot dori? Un job? O nimica toata..vine si el cu voia lui dumnezeu!

    Asadar bitu meu iti multumesc pt acele gesturi pline de iubire..prietenie..iti multumesc ca ai intarit iubirea noastra...ca ai facut-o mai puternica! Iti multumesc ca existi!

    ReplyDelete
  20. gfc-abetina
    mail -aluculeseibrindusa@yahoo.com
    share-http://www.facebook.com/#!/brindusa.aluculesei/posts/467456473283289
    cel mai frumos si dragut gest a fost cand fiul meu a zis pentru prima data tata ,cam asa pe la 6=7 luni.

    ReplyDelete
  21. GFC: Geta
    e-mail: geta_stroia@yahoo.com
    Referitor la cel mai frumos gest, este unul pe care nu-l voi uita toata viata. Este vorba de dirigintea mea din clasa a VIIa care a stiut cum sa salveze o situatie in care eu eram vinovata, dar oarecum fara voia mea, iar ea cu tact pedagogic si inima mare a rezolvat o situatie care s-ar fi putut transforma in dezastru. Ii voi ramane recunoscatoare toata viata. Au trecut foarte, foarte multi ani de la acel incident si-mi este clar in minte ca si cum s-ar fi intamplat ieri.

    ReplyDelete
  22. GFC: DianaA sau DianaAnaid(email: dianaarfir@yahoo.com)
    Gestul frumos care mi-a ramas in memorie este legat de o pereche de pantofi.Pare banal,dar a fost un gest foarte frumos facut de cineva pentru mine. Astfel,acea pereche banala de pantofi a devenit preferata mea.Imi amintesc si acum momentul in care i-am zarit intre rafturile magazinului.Stateau acolo la loc de cinste printre alte perechi care paleau prin comparatie.Erau niste pantofi scumpi,cu platforma si toc de 12 cm,negri si foarte sic.Din pacate nu am avut posibilitatea sa-i cumpar din prima zi asa ca am asteptat cu nerabdare ziua de salariu pentru a-i achizitiona.Deja ii probasem pe cei cu numarul meu si imi veneau ca turnati.Trebuia sa ii am.Obisnuiam sa trec aproape zilnic prin mall,pentru a vedea daca sunt acolo.La un moment dat mai erau doar doua perechi cu numarul meu,fashionistele cu lichiditati pe disponibil imi faceau o concurenta neloiala.Asa ca m-am gandit sa“plasez”una din perechile pe care vroiam sa o achizitionez intr-un alt raion,ca sa fiu sigura ca vor mai fi in magazin si in ziua de salariu.Se zice mereu”ce tie nu-ti place,altuia nu-i face”,dar chiar mi-i doream.In ziua cu pricina,insufletita de gandul ca voi avea in sfarsit pantofii mult visati,am pornit catre mall.M-am dus sageata la locul unde stiam ca ii lasasem cu o zi in urma,dar,surpriza (neplacuta!)pantofiorii mei nu mai erau acolo.Evident ca nici o alta pereche cu numarul meu nu mai aveau.Nu pot sa descriu sentimentul care m-a incercat atunci..Se uita prietena mea cu niste ochii mari si mirati la mine...De fapt,era dragoste la prima vedere,pentru mine.Eram Carrie Bradshaw si aceia erau Manolo ai mei.Intre noi se legase o chimie pura ca intre Carrie si Mr. Big. Asa ca am colindat in ziua aceea cam toate mall-urile in care se gasea magazinul x.Culmea a fost ca in niciunul nu gaseam numarul meu.Intr-un final am ajuns in Sun si am gasit expus unul dintre pantofi,care era chiar numarul meu.Am fost fericita… pana cand am cautat in cutia sa cealalta pereche…care lipsea cu desavarsire.Nu-mi venea sa cred cat ghinion puteam sa am.Deja trecusem prin toate starile si tenul meu prin toate culorile posibile.In fine,am zis ca nu pot sa accept asa ceva,am vorbit cu unul dintre supervisorii din magazin si l-am rugat sa-mi caute perechea.Evident ca omul nu a gasit-o,asa ca am inceput sa caut si eu cot la cot cu el prin cutiile de acolo.O cooptasem si pe prietena mea care, deja nu mai era amuzata de situatie. Cand aproape ca imi pierdusem orice speranta,o domnisoara aflata la o distanta relativ mica de locul in care ma aflam eu avea in mana unul dintre pantofii pe care ii cautam cu atata ardoare.Si ea cauta cealalta pereche..care se afla la mine,asa ca m-am dus la ea cu inima stransa si i-am aratat ca eu detineam exemplarul cautat de ea.Cred ca mi se citea pe fata dezamagirea si...atunci, tipa a facut un gest la care chiar nu ma asteptam.Mi-a luat celalalt pantof din mana,l-a pus in cutie,alaturi de cel pe care il gasise ea si mi-a dat cutia mie.Pe moment am ramas uimita, insa dupa aproximativ 20 de secunde,un zambet larg mi-a“inundat”fata si am reusit sa articulez cateva cuvinte de multumire si apreciere a gestului frumos.Intr-o clipita am fost la casa cu ei si i-am cumparat.Se potriveau perfect cu rochita mea neagra sic si cu siragul de perlute pe care abia le primisem de ziua mea.Am trait momentele de glorie mult visate la birou si am primit priviri admirative.O sa ramana mereu preferatii mei.De fiecare data cand ii privesc zambesc aducandu-mi minte de"chinurile"prin care am trecut ca sa ii dobandesc.

    ReplyDelete
  23. gfc:iuliana zaharia
    mail:zaharia.iuliana20@gmail.com
    cel mai frumos gest pentru mine dar nu stiu daca il pot numi"gest"este dragostea cu care logodnicul meu ma inconjoara zi de zi,linistea si fericirea pe care mi-o ofera surprizele si declaratiile de la 5 dimineata....si familia care imi este alaturi.acestea sunt importante pentru mine...va multumesc ca existati in viata mea si nu stiu ca m-as face fara voi

    ReplyDelete
  24. gfc:marylena4you
    e-mail:marylena4you@yahoo.com
    share:https://www.facebook.com/Antonmarilena/posts/346018372135725
    Cel mai frumos gest si lucru din viata mea sunt cei 2 copii ai mei pe care ii iubesc foarte mult

    ReplyDelete
  25. GFC: Cris Zrl
    Email: deathl0ve13@yahoo.com
    Acum 4 ani am descoperit o trupa, Travka, care au o melodie Vreau sa simt Praga. Mi-a placut enorm melodia si astfel mi-am dorit foarte mult sa vizitez Praga. Intre timp mi-am cunoscut actualul iubit si calatorind noi cu avionul dintr-o parte in alta a Europei, a luat bilete cu escala in Praga (eu nu am stiut nimic). Si uite asa ma trezesc eu in Praga, alaturi de prietenul meu cu o cutie mare cu ciocolata cu coniac (o parte din versurile melodiei sunt cam asa: Inchis intr-o cutie de ciocolata cu coniac/
    Vreau sa simt Praga cu tine/ O luna). Chiar daca am stat doar 4 ore, a fost perfect :)

    ReplyDelete
  26. GFC: Andra Malin
    E-mail : bubu.andra95@yahoo.com
    Postare : http://becatwoman.blogspot.ro/2012/06/un-giveaway-plin-de-surprize.html

    Cel mai frumos cadou pe care l-am primit a fost din partea tatalui meu . Tata e un om de gasca , dar rece , dur , indiferent ca si mama de astfel ( au divortat cand eram mica si am aflat acum cateva luni ca defapt eu am fost un motiv pentru ca a mea mama sa ramana in Bucuresti. Am fost "creata" din nevoie , nu din iubire ) . Cand am aflat am devenit mai rece , mi-am construit o carapace fata de el si observam numai chestiile rele pe care le facea. El acum este logodit cu o femeie care are o fata mai mare ca mine cu 2 ani. Fata ei pleaca in iulie in Londra si tata o lauda incontinuu. In schimb de mine nu auzeam nimic , nici macar un bravo decat fa curat si inavat si dastea. Ma simteam ca si Cenusareasa reinventata :)) . Incetul cu incetul am ajuns intr-o depresie , mai ales cand bunica mea si-a rupt piciorul si numai eu munceam prin casa , el nici macar un pahar de apa nu ii aducea. Am ajuns sa iau magneziu , B6 , Zinc si alte minerale d'astea magice . Totusi , desi imi spusesem problemele (defapt , cred ca mi-am urlat probleme la toti din casa) el nimic . Cand a venit vacanta de Paste eram la mine in camera , dormeam . Cand m-am trezit am vazut langa mine un buchet mare de lalele si un bilet pe care scris" Pentru cea mai harnica , frumoasa , desteapta fiica. Din tot ce am facut in viata , de tine sunt cel mai mandru" . Mai tarziu am aflat ca bunica mea i-a spus tot ce simteam si de atunci relatia tata-fiica este una stransa intre noi . Am si uitat faza de acum cateva luni ,iar el s-a schimbat radical.
    Nu cred ca un cadou trebuie sa fie neaparat ceva scump , ceva material ,trebuie sa fie ceva din inima , ce sa te atinga , iar in cazul meu cadoul a schimbat multe .


    Multumim de GA :* Te pup! Na , ca m-am si descarcat! :))

    ReplyDelete
  27. GFC; CLAUDIA
    mail; claud1a04@yahoo.com
    share;https://www.facebook.com/hossu.claudia
    nume de fb; hossu claudia
    cel mai frumos gest a fost cind bunica mi-a zis la multi ani acum un an mi-a zis la multi ani pe 3 martie apoi a murit m-a impresionat gestul se gindea la mine si nu la ea . Ziua mea este pe 4 marie a fost ce-a mai trista zi din viata mea ea ma crescut o iubeam enorm si ma iubea;
    SI Gestul care ma impresionat foarte mult a fost anul asta cind m-am casatorit eram asa emotionati de 4 ani asteptam agest gest de iubire suprema din partea iubitului meu. Acum este sotul meu faptul ca ma cerut in casatorie mi-a dovedit ca ma iubeste si ma va iubi toata viata il iubesc si il ador sintem fericiti in fiecare zi
    numele meu HOSSU CLAUDIA

    ReplyDelete
  28. GFC: crystyna_florentyna
    Email: crystyna_florentyna@yahoo.com

    Cel mai frumos gest? Hmmmm....intrebarea asta m-a facut sa ma intorc in timp, acum 2 ani mai exact.
    Acum 2 ani am avut niste probleme grave de sanatate, a trebuit sa ma si operez din cauza unui chist imens pe care il aveam. Zilele alea inainte de operatie nu dormeam deloc, nu puteam sa mananc, abia reuseam sa ma ridic din pat ca sa merg la baie...ca sa nu mai spun ca aratam like a living dead - nu exagerez, chiar si eu m-am speriat de mine cand m-am vazut in oglinda in ziua operatiei. Parca se scursese efectiv viata din mine.
    In fine, ideea este ca tot timpul asta - pana am intrat in operatie dar mai ales dupa operatie, parintii mei au stat langa mine mereu. In ziua in care m-am operat ultimul lucru pe care l-am vazut inainte sa pornesc spre sala de operatii a fost chipul parintilor mei, erau ingrijorati saracii, nu le venea sa ma lase sa plec spre sala de operatii in timp ce eu as fi fugit spre ea daca puteam. Cand m-am trezit din anestezie - eram oarecum trezita, in 5 secunde am adormit la loc - primul lucru pe care l-am vazut a fost chipul parintilor mei, stateau langa mine si cand i-am vazut atat de ingrijorati mi-au dat lacrimile. Nu imi amintesc prea multe despre ce s-a intamplat in ziua aceea dupa operatie, stiu doar ca mama mi-a sters lacrimile (nu stiu daca erau lacrimi de bucurie ca se terminase totul sau de tristete ca i-am facut sa treaca prin asa ceva), iar de fiecare data cand ma trezeam (odata la 2-3 ore) mama era la intrarea in salonul de reanimare, nu avea voie inauntru. Dar patul meu avea vedere direct spre usa si o vedeam mereu acolo, uitandu-se la mine, avand grija de mine. In zilele ce au urmat mama venea la spital dimineata devreme si pleca abia seara pe la 9 de la spital, nu manca nimic, statea doar pe scaun langa patul meu si ma ajuta cu ce aveam nevoie. M-am simtit ca un copil mic si neajutorat, din cauza branulelor din maini nu puteam nimic macar sa ma pieptan singura sau sa ma schimb...
    Concluzia este ca cel mai frumos gest pe care l-a facut cineva pentru mine a fost facut de parintii mei, care au stat alaturi de mine cand am avut nevoie, cand mi-a fost cel mai rau.
    Incerc sa le multumesc in fiecare zi pentru asta dar simt ca orice as face nu va fi niciodata de ajuns.

    ReplyDelete
  29. miha.ela
    mihaela dot mihordea at gmail dot com
    https://www.facebook.com/mihaela.pojogu/posts/447851425234704

    Cu toate greutatile si nenorocirile ce s-au abatut pana acum in viata mea, am avut norocul sa intalnesc multi oameni deosebiti care m-au sustinut, incurajat si ajutat. Imi aduc cu emotie aminte cand in ultimul trimestru al clasei a 8-a am venit din Cluj, cu o problema medicala, si cativa colegi au venit sa ma vada la spitalul judetean. Prietene bune din bloc, care si-au amintit de ziua de nastere si asa mi-au indulcit cu un tort durerea si doliul din suflet dupa moartea mamei. Fratiorul care mi-a dat putere sa merg inainte cu zambetul lui inocent si fiecare felicitare de * Martie. Preotul care in prezent imi este si nas, mi-a purtat de grija, si financiar, la cea mai grea operatie. Colege de liceu care iarna veneau zi de zi sa merg la scoala. Profesorul de religie care m-a vizitat des si mi-a oferit o surpriza de proportii cu un grup de coristi de Craciun care nu mi-a umplut doar casa, ci si sufletul cu cantec. Printre multi altii, o doamna draga careia multumita ei am vazut o alta tara, o alta lume si sotul meu care m-a salvat de fiecare data cand am simtit ca ma prabusesc. Fiecare are un loc special in inima si sufletul meu.

    ReplyDelete
  30. gfc Andreia Daniela
    email andreia.daniela87@yahoo.com
    hshare http://www.facebook.com/bandreia.daniela/posts/148537751937062

    cel maifrumos cadoua fost cand am aflat ca sunt insarcinata

    ReplyDelete
  31. Buna ,
    GFC : Camelia Andrasescu
    Email : andrasescu.camelia@gmail.com
    Share : http://www.facebook.com/andrasescu.camelia/posts/242241195893216
    Cel mai frumos gest ... E greu , pt. ca parintii au facut de-a lungul timpului nenumarate gesturi minunate , sotul meu mi-a oferit gesturi si dovezi de iubire incredibile , dar gesturile cele mai frumoase cred ca ii apartin fetitei mele de doar 3 ani , care ma imbratiseaza sa-mi dea energie atunci cand sunt obosita , care de fiecare data cand vine din parc imi spune ca i-a fost dor de mine , absolut nimic nu se compara cu acest sentiment...

    ReplyDelete
  32. GFC:Enchanted Ana
    FB:Maria Ana
    Post:http://everythingaboutlittlesecrets.blogspot.ro/2012/06/elas-thoughts-giveaway.html
    Cel mai frumos gest pentru mine a fost cand prietenul meu m-a sustinut si mi-a spus ca indiferent de ce imi voi alege sa fac in viata, el ma sustine pentru ca pentru el nu conteaza ce scoala am.Si pentru ca el mi-a dat putere, acum sunt la facultatea la care mi-am dorit sa intru si sunt super fericita :)

    ReplyDelete
  33. am facut si eu o mica postare pe blogul meu. am incercat sa-ti las link dar nu merge... cred ca nu ma pricep eu prea bine.

    http://blogulcumargele.blogspot.ro/2012/06/un-concurs-interesant.html

    linkul ramane scris, dar nu e activ. nu stiu ce sa-i mai fac.

    ReplyDelete
  34. GFC Bla Blu

    mail night_monik789@yahoo.com

    Cred ca cea mai frumoasa intamplare si totodata cel mai frumos gest pe care l-a facut cineva pentru mine a fost in iarna... Ma certasem cu iubitul meu dintr-un nimic, am refuzat sa mai mergem impreuna acasa si am vrut sa merg singura pe jos, dar fiind frig dupa o statie de plimbat agale m-am gandit sa iau primul tramvai care mi-a oprit in cale.. M-am asezat pe un scaun, desi era aglomerat am reusit sa gasesc un loc...si la un moment dat dupa vreo 3 statii, am simtit cum ma ia cineva de mana. Era prietenul meu care se urcase tacticos in acelasi tramvai s-a aseat pe un scaun care era liber fix cu spatele lipit de spatarul meu si m-a luat de mana. Si nu a mai fost nevoie de niciun cuvantu, totul a vorbit dela sine...desi toata lumea din tramvai se uita ciudat la noi, pentru mine va ramane mereu un moment minunat...pe cat de simplu, pe atat de sensibil pentru mine.

    ReplyDelete
  35. Aniela Deby GFK.
    Blogul cu postarea www.whiispersoftheheart.blogspot.com

    Cand vine vorba de cele mai frumoase lucruri sau cel mai frumos gest facut de cineva pentru noi,e usor sa iti aduci aminte..in lumea asta rea care ne inconjoara.
    Mi-aduc aminte bine cand eram foarte suparata ca iubitul meu nu ma va vizita de sarbatori.Atat de suparata incat nu voiam sa vorbesc cu nimeni.
    Pana cand a venit mami sa ma consoleze.Era singura care isi dadea seama ca sufar cu adevarat.Nimeni nu prea cred ca observase.
    Am povestit cu mami,mi-a luat mana in mainile ei..si a inceput sa imi spuna ca toate lucrurile se intampla cu un motiv.Saracuta de ea nici nu stia ce sa imi zica sa ma faca fericita.
    Atunci mi-am dat seama de un singur lucru.
    Intotdeauna cand vei fi la greu,familia este cea care te va ajuta sau te va consola.
    Nimeni in lume nu poate face,ce poate face..o mama!

    ReplyDelete
  36. gfc chocolate_girl_valentina
    mail chocolate_girl_valentina@yahoo.com
    Treceam printr-o perioada grea si singurul care m a ascultat si m a sfatuit a fost iubitul meu. L-am simtit foarte aproape de mine si avea un dar special de a ma face sa ma simt importanta si iubita mai ales in momentele in care simteam ca o iau razna. Cred ca e cel mai frumos mod in care cineva m-a ajutat.

    ReplyDelete
  37. GFC. Luana
    link blog: http://www.sakura-wisdom.blogspot.ro/2012/07/giveaway-la-ela.html

    Draga mea, m-am intors...si abia astept sa mai primesc de la tine comentarii lungi si interesante...stiu ca e o inscriere last minute dar...imi incerc si eu norocul...
    Cel mai frumos lucur pe care l-a facut cineva pentru mine...nici nu stiu la care sa ma gandesc...am in jurul meu o multime de oameni care fac lucruri frumoase pentru mine...Iubitul meu face in fiecare zi cate ceva frumos pentru mine...
    Imi este greu sa ma hotarasc care a fost cel mai frumos lucru...Ionut era plecat in interes de serviciu la Tulcea si ar fi trebuit sa vina acasa intr-o zi de vineri. Joi am primit un telefon prin care am fost anuntata ca o verisoara a mea este internata intr-un spital in bucuresti. are 5 ani si a ajuns cu elicopterul SMURD de la timisoara. Mama ei nu a putut urca in elicopter langa ea si m-a rugat ca ma interesez la spitale unde este si sa stau cu ea. Draga de ea nu ma cunostea si degeaba incercam sa ma apropii de ea pentru ca ma asocia cu medicii si nu se linistea nicicum. Mama ei a ajuns la ea dupa vreo 7 ore timp in care am incercat cum am putut sa ii alin durerea. Eram singura si aproape disperam pentru ca ma simteam legata de maini si de picioare. Si atunci, m-am trezit langa mine cu sufletul meu pereche. S-a intors de la Tulcea cu o zi mai devreme si mi-a linistit sufletul...Intr-un mod inexplicabil m-am linistit pentru ca stiam ca nu sunt singura. A stat langa mine tot timpul cat am stat la spital si mi-a dat incredere si liniste.Si apoi, in fiecare zi, timp de doua luni a mers cu mine la spital sa ii ducem Malinei ce-i trebuie si sa o sustinem.
    Te pupic

    ReplyDelete
  38. Am citit aici niste povesti de viata ,care sunt momente unice din viata fiecaruia.Ma gandesc sa scriu si eu o poveste ,este unica pentru mine.
    http://mirelamagica.blogspot.ro/2010/04/cumpana.html
    Cu doi ani in urma am avut niste probleme mari de sanatate ,a trebuit sa fiu operata de urgenta ,acasa am lasat cei doi copilasi ,unul de 7 ani (fetita)si baiatul de 14 ani.Cu o seara inainte sa plec la spital ,fetita m-a desbracat de bluza pe care o purtam,era toata transpirata ,dar pentru ea nu a contat ,toata perioada care am stat la spital ,a purtat-o cu ea ,in oras mergea cu ea sub brat ,asa mototolita ,nu accepta sa o puna in plasa ,seara adormea cu ea sub cap ,plangand,mirosea a mama ,era tot cu gandul la mine ,se culca plangand se trezea plangand ,acum cred ca am scapat cu viata doar pentru ei ,ca sa pot sa le fiu alaturi ,gestul ei m-a ajutat sa trec peste tot si toate,sa inving moartea si sa imi revin la viata.
    balena_70@yahoo.com.

    ReplyDelete
  39. When I initially commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now each time a comment is added I get four
    emails with the same comment. Is there any way you can remove people
    from that service? Many thanks!
    Also visit my web-site - Swobb Shop Online Romania

    ReplyDelete
  40. Swobb Shop,

    I really don`t know!When someone leaves comments on my blog I receive two emails with the same comment so...

    Thanks for your visit!

    ReplyDelete
  41. Diѵa Life Cosmeticѕ - ωww.diva-lifе.
    ro este o firmа de vanzаre directa de produse coѕmeticе,parfumuгi nouа pe piata din Rоmaniа.

    Dupа ce сompletati formularul dе
    іnscriere in magazinul οnlіnе Diѵa Life Cosmeticѕ avantаjele
    inceρ sa apaгa
    Also visit my page : Margo cosmetics

    ReplyDelete