Sunday 10 June 2012

Geometrics and ruffles

   Ro: Hey guys! Azi vreau sa va arat o tinuta pe care am purtat-o luna trecuta dar pe care nu am avut sansa sa o postez pentru ca nu s-ar fi potrivit deloc cu vremea rece si ploioasa care a urmat imediat dupa.
   Este o tinuta simpla dar care are impact asupra celorlalti datorita imprimeului. 
   Cele mai simple tinute de vara sunt cele alcatuite cu ajutorul rochiilor, nu vi se pare? O pui pe tine si esti 90% gata! Bineinteles ca e nevoie sa accesorizezi cu bijuterii, geanta si pantofi dar acestea sunt foarte usor de stabilit odata ce te vezi imbracata cu rochia respectiva. De exemplu, in ziua aceea nu am avut chef sa ma gandesc prea mult la cum ma voi imbraca, asa ca am vrut sa gasesc ceva care sa fie simplu de realizat dar sa para complex si sa fie si dragut. Cum am obtinut asta? Cu ajutorul unei rochii din voal, cu un imprimeu incarcat cu figuri geometrice si volane. De aici totul a decurs foarte usor. Am optat pentru accesorii neutre ca sa nu iasa un haos. Cand aveti o rochie sau orice piesa vestimentara cu imprimeu care iese in evidenta, este de preferat sa echilibrati cu nuante neutre sau daca sunteti mai indraznete si vreti sa aveti un look mai picant, atunci alegeti o culoare care se regaseste pe acel imprimeu si accesorizati numai cu acea nuanta.

   Eu am optat pentru cercei roz, culoare care se regaseste pe rochie, fara colier, fara bratari, doar un singur inel de argint cu o floare alba. Rochia are un cordon in acelasi imprimeu, pe care l-am dat jos si l-am legat la o geanta gri, m-am gandit ca asta ar da bine si ar fi mai interesant. Am accentuat talia cu o curelusa argintie pentru a sparge un pic acel aspect incarcat al imprimeului. In picioare am avut pantofi gri cu toc gros si asta-i tot! Sper sa va placa si sa va inspire!


   En: Hey guys! Today I want to show you an outfit that I wore last month but I didn`t get the chance to post it because it wouldn`t have been suited for the cold and rainy weather from the following days.     
   It`s a simple outfit but it has impact on people because of the print.
   The summer outfits that are the easiest to put together are dresses, don`t you think? You put it on and you`re 90% ready! Ofcourse, you need to accessorize with jewelry, a bag and shoes but these are so easy to match once you see yourself dressed. For example, that day I didn`t really feel like thinking too much about what I`m going to wear, so I wanted to find something that would be simple but seem complex and to be pretty as well. How I got that look? With a veil dress that has a geometric print and ruffles. From here everything went on very easy. I opted for neutral accessories to avoid chaos. If you have a dress or any clothing item that has a print that stands out, it`s preferable that you balance everything with neutrals and if you are more confident and want to spice things out, then choose a colour that can be found on your print and accessorize only using that colour.

   I chose pink earrings, this colour is on my dress, no necklace, no bracelets, just a silver ring with a white flower. The dress has a strap with the same print as the dress but I didn`t use it on my waist, instead I tied it on a grey bag. I thought that was a nice touch and that it woul be more interesting. I accentuated the waist with a silver belt to break off that busy print. I wore grey shoes with a thick heel and that`s it! Hope you`ll like it and maybe get inspired by it!












   Ro: Rochie - Gialily
          Curea - No name
          Pantofi - Laik Mode
          Geanta - Avon
          Cercei - No name
          Inel - No name

   En: Dress- Gialily
          Belt - No name
          Shoes - Laik Mode
          Bag - Avon
        Earrings - No name
              Ring - No name

     
   Si cu aceasta ultima poza va spun la revedere. Sa aveti o zi frumoasa! Vorba lui Andi Moisescu "Ma inclin".

   Pe curand...

12 comments:

  1. dragutica foc! foarte feminin outfit! iti sta super bine cu parul prins.puup

    ReplyDelete
  2. Ce rochita frumoasa:D Imi place cum te-nclini ca ti se vad frumos piciorusele:). Inca nu ti-am trimis pozele ca tot pe drumuri is, dar sper sa ti le trimit in seara asta. Oricum tu sa imi scrii cand ai timp ca nu ii graba si nu vreau sa te incurc:)

    ReplyDelete
  3. TI-am mai zis dar trebuie sa repet: AI UN CORP MINUNT, iar rochita e WOW! esti o frumusete de fata!:)

    ReplyDelete
  4. El mundo en colores,

    Multumesc!De obicei cand interiorul este linistit si am incredere in mine,este evident si la exterior.

    Te pup!

    ReplyDelete
  5. Modniza,

    Va multumesc!
    Voalul,tocurile si talia evidentiata sunt condimentele unui look feminin.Le adaug ori de cate ori este posibil si imi schimba starea in bine.
    Parul prins sus ma face sa ma simt mai jucausa si mai libera.

    Va pup!

    ReplyDelete
  6. Dia,

    Multumesc frumos! ;;)
    Nu-i nimic,te inteleg.Stai linistita ca nu ai cum sa ma incurci cu nimic,ba dimpotriva!

    Te pup!

    ReplyDelete
  7. Cristina Cioba,

    Iti multumesc mult!Nu e el chiar asa de minunat,pare mai dragut in poze decat in realitate.

    Te pup si multumesc pentru vizita!

    ReplyDelete
  8. cute cuteeee dresses:> la tine imi plac rochiile:D esti asa de feminina:D ti pupppppppp ! zi faina sa ai:X

    ReplyDelete
  9. Monica,

    Multumesc frumos!Uneori acesta e un dezavantaj in fata altor femei care te considera un dusman...

    Te pup si eu!Merci dar am avut o zi oribila!

    ReplyDelete
  10. Un mare Like pentru rochita!

    ReplyDelete
  11. S.S,

    Multumesc mult!

    Te pup!

    ReplyDelete