Saturday 23 June 2012

Casual-sport white shorts

   Ro: Am revenit cu o alta tinuta, de data aceasta am lasat stilul elegant si am abordat ceva mai lejer, perfect pentru o joaca in parc. Am purtat una dintre bluzele aratate in postarea de ieri, pe care daca ati ratat-o o gasiti AICI, in combinatie cu una dintre shorturile mele favorite si o pereche de incaltaminte sport. Mi s-a parut foarte potrivita pentru o zi de relaxare, de petrecere a timpului in familie, de practicare a vreunui sport in aer liber. Combinatia de culori bleumarin cu alb ma duce cu gandul la tinutele cu specific marinaresc. Am adaugat o sacosica in dungi colorate, care se poate purta atat in oras dar si la picnic sau plaja.
   M-am simtit libera si pregatita parca pentru orice! De obicei nu prea port sport, asa ca asta a fost o schimbare binevenita!

   En: I`m back with another outfit, this time I traded the elegant style with something more casual, perfect for a play time in the park. I wore one of the blouses that I showed you yesterday, which you can find HERE, paired that with one of my favourite shorts and sportswear. I thought it to be very suitable for a day of relaxation, a day of spending quality time with the family, a day of doing sports. The colour combo navy blue and white seems to me to be very sailor like. I added a coloured stripped bag, that can be worn both in the city and at a picnic or at the beach.
   I felt free and ready to do anything! I usually don`t wear sporty clothes, so this change was welcomed!


   Ro: Pozele sunt facute de ziua noastra, cand implinisem 5 ani si 11 luni. Luna viitoare facem 6! Nici nu imi vine sa cred!

   En: The photos were taken on our anniversary, when we turned 5 years and 11 months. Next month our relationship will turn 6! I can`t believe it!






















   Ro: Bluza - Ruj&Line
         Pantaloni scurti - Deja
         Adidasi - No name
         Ochelari - Erroca
         Cercei - No name (handmade)
         Sacosa - H&M

   En: Blouse - Ruj&Line
           Shorts - Deja
           Sport shoes - No name
          Sun glasses - Erroca
          Earrings - No name (handmade)
          Bag - H&M
         


   Ieri am aflat ca am primit un premiu, asa ca vreau sa vi-l arat si apoi sa va spun micile intrebari/cerinte cu care vine acesta.


1. Multumeste persoanei ce te-a nominalizat si link catre ea.
2.Spune de unde ţi-a venit ideea să îţi creezi un blog şi ce te determină să continui.
3.Descrie pe scurt o zi obişnuită din viaţa ta.
4.Cea mai bună colaborare a ta cu un alt blogger.
5.Cea mai " urata" colaborare cu un alt blogger.
6. Explică pe scurt ce înseamnă pentru tine blogul pe care îl deţii.
7. Acordă " Beautiful Blogger Award" cel puţin la 5 bloggeri.

   Raspunsurile mele:
1. Premiul mi-a fost acordat de catre una dintre followeritele mele noi si anume Ana Naghi. Cu un singur click AICI veti ajunge pe pagina sa de blog. Vizionare si lectura placuta!
2. Cand au aparut blog-urile mi se parea o prostie, ceva inutil sa ai asa ceva si nici nu ma gandeam sa imi dechid o pagina virtuala. Apoi am descoperit blog-uri interesante si mi-a venit pofta de a face ceva asemanator. Imi placea sa ma aranjez, sa ma machiez, sa invat tehnici noi, poze faceam cu sutele deci ma incadram in zona aceasta. Apoi am vrut sa combin asta cu gandurile mele personale, sa nu fie nu numai un blog de beauty, ci sa va si povestesc cateva ceva din viata mea.
Ce ma determina sa continui? Voi si dorinta de a ajunge la un nivel superior.
3. O zi obisnuita din viata mea cand aveam job era asa: servici, timp petrecut cu Silviu si cu singura mea catelusa de pe atunci (Cora), televizor
    O zi obisnuita din viata mea fara job este asa: lectura, televizor, blog, plimbari, proiecte profesionale free lance, ingrijirea animalutelor. 
Nu am o viata foarte interesanta...
4. Am avut o colaborare scurta cu Delia (Delia`s choice).
5. Nu am avut asa ceva.
6. O ocupatie care imi umple timpul, o modalitate de a ma inveseli cand simt ca ma ajung din urma problemele si amintirile neplacute.
7. Premiul il dau mai departe catre urmatoarele fete:

Gya 


   Cele pe care nu le-am nominalizat le rog sa ma ierte, ar fi fost o lista luuunga daca le luam chiar pe toate la rand! Dar sunteti toate niste frumoase si meritati nu numai un premiu virtual, ci unul cat se poate de real si special: admiratia si respectul meu si al celorlalti!

   Va pup pe toate!

   Pe curand...

23 comments:

  1. la multi ani draguta! Sa ajungeti la 50 ani impreuna, sa va iubiti si sa va respectati mereu! Imi place tinuta ta, simpla, draguta numai buna de o joaca in parca -asa cum ai spus si tu)..

    Multumesc si pt premiu, sper sa reusesc sa il fac...zilele acestea am multe pe cap..sper din suflet sa nu uit...te-am pupat dulce dulce!

    ReplyDelete
  2. Foarte draguti pantalonasi:*

    ReplyDelete
  3. Iti sta foarte bine si intr-o tinuta mai sport, ai un corp foarte frumos, ti-am mai spus eu :P

    Iti multumesc pentru nominalizare, mi-au placut raspunsurile tale, insa nu am inteles partea cu "nu am o viata forate interesanta", se simte asa o usoara nemultumire, parerea mea este ca ar trebui sa te bucuri cu toata fiinta de timpul liber pe care il ai si care iti permite sa te ocupi de tine si de ceilalti, in loc sa aloci cea mai mare parte a timpului unui job din care in mare parte nu culegi atatea satisfacii personale (acum depinde si de job evident)...eu reusesc cu greu sa ma impart astfel incat sa ma ocup de tot ceea ce mi-as dori...ma gandesc foarte mult in ultimul timp cum sa procedez pentru a avea mai mult timp pentru mine....
    Te pup, draguta mea!! :)

    ReplyDelete
  4. Ce super-deliciosi sunt cerceii cirese!
    Si eu mai trag cate un sotron cand gasesc unul desenat :))

    ReplyDelete
  5. Multumesc pentru premiu:) si la multi ani pentru aniversare:)Sunteti foarte frumoasi impreuna. Iti sta foarte bine si sport. Tu esti frumoasa oricum:)

    ReplyDelete
  6. Cu placere!
    La multi ani impreuna!Sa sarbatoriti nunta de aur si sa ne arati poze pe blo!:)Pup

    ReplyDelete
  7. Niste frumosi toti! Si cutulache e dragut! :)

    sti de concursul de pe blogul meu? nu mai stiu daca ti-am spus si mai urmeaza unul curand...
    http://anfreutza.wordpress.com/2012/06/20/concurs/

    ReplyDelete
  8. Raluca,

    50?Pana atunci o sa imi manance ficatii :))

    Multumesc!Pantalonii albi nu sunt o alegere tocmai inspirata dar avand in vedere ca nu am stat prea mult in parc,nu m-am intors acasa cu ei negri :p

    Cu placere!

    Te pup!

    ReplyDelete
  9. Simona,

    Daca timpul acesta liber de care dispun ar fi impartit corect si util,atunci nu as mai fi asa de nemultumita.Insa fara job,ai tendinta sa te cam lasi si sa cazi intr-o rutina absolut bolnava.Eu una nu ma simt folositoare si asta-i tare rau!Ca s anu mai spun ca cel mai mare dezavantaj este lipsa banilor.Noroc cu mama si Silviu care ma ajuta ca altfel nu stiu ce as face.

    Bineinteles ca nici daca as avea un job ingrozitor,nu ar fi bine,pentru ca as fi foarte stresata.Sper sa gasesc cat mai curand unul ok dint oate punctele de vedere.

    Te pup si bafta in echilibrarea vietii personale cu cea profesionala!

    ReplyDelete
  10. Aurora,

    Am fost la Muzeul Satului acum cativa ani si erau acolo diversi producatori de handmade.Am vazut acesti cercei si i-am indragit pe loc,asa ca Silviu mi-i i-a facut cadou.

    Te pup!

    ReplyDelete
  11. Dia,

    Cu placere!
    Multumim mult!
    Ei,nu sunt eu chiar frumoasa,am momente cand hainele,parul,machiajul si accesoriile ma ajuta sa arat acceptabil.Fara toate astea nu mai arat asa.

    Te pup!

    ReplyDelete
  12. Ana Naghi,

    :) Mai nu stiu cesa zic.Mi-ar placea sa ma casatoresc dar sa fie la momentul potrivit.Deocamdata nu este,asa ca nunta de aur nu stiu cand o sa fie sau daca o sa fie...

    Te pup!

    ReplyDelete
  13. Calin Andreea Daniela,

    Multumim!

    Parca mi-ai mai zis.O sa ma uit acum.

    Te pup!

    ReplyDelete
  14. ce draguti sunt pantalonii scurti <3

    ReplyDelete
  15. ce catei prietenosi! te-ai putea inscrie ca voluntar undeva, pana gasesti job.. la un adapost pt. catei :D

    ReplyDelete
  16. PS. Mersi pt. award, daca nu am facut-o deja ;)

    ReplyDelete
  17. :) Sa va iubiti mult!
    Foarte draguti cerceii cireasa.
    In ultima vreme ies din casa numai dimineata pentru cumparaturi si seara dupa apus din cauza zapuselii.

    ReplyDelete
  18. Ioana Carmen,

    Multumesc!

    Te pup!

    ReplyDelete
  19. El mundo en colores,

    Asa este!Ii spuneam lui Silviu saptamana trecuta ca pentru a afla cam ce job ti se potriveste trebuie sa fi atent la tine,la comportamentul tau zilnic si sa vezi ce aspecte predomina.In cazul meu iubirea pentru caini(animale in general),comunicarea cu oamenii si grija pentru ei si inca ceva de care iubitul meu rade cateodata,simtul civic,ecologic.Cand merg undeva si vad ca un lucru nu e la locul lui,il iau si il aranjez,chiar daca sunt angajati acolo.Iau ambalaje si le arunc la cos s.a. :p

    Te pup!

    ReplyDelete
  20. Miha.ela,

    Multumim!Incercam,incercam! :)) E foarte dificil sa ai armonie in cuplu uneori.

    Eu as iesi si ziua chiar daca e cald dar singura nu e asa de distractiv.

    Te pup!

    ReplyDelete
  21. pretty girl:X :X imi cer scuze ca n-am mai trecut pe la tine, dar am fost ocupata cu examenele:D acum sunt in vacanta:D si sunt cu ochii pe tine:X:)

    btw:D i love those earrings:D stii ce ar merge cu ei? niste unghiute cu cirese:D ihihihihihihi:D ti pup:X

    ReplyDelete
  22. Monica,

    Nu-i nimic!Nici eu nu am am intrat pe la tine sau pe la altii asa de des.Ma bucur ca ai scapat!Sper ca vacanta aceasta bine meritata sa te ajute sa te relaxezi si sa te simti bine!

    Oooo da!Cireseleeee!M-am gandit si eu la asta.Tu stii cate modele as face?Dar nu am pensule si alte chestiute din astea pentru a face modele.
    Si de fiecare data cand vreau sa imi cumpar,apar alte prioritati si renunt.

    Te pup si eu!

    ReplyDelete