Saturday 11 February 2012

What have I been doing lately...

   Nu stiu ce se intampla cu mine ca de la o vreme postez rar. Vreau sa imi revin si sa aduc blog-ul la viata! :) Asa ca pentru azi v-am adus o multime de poze ca sa vedeti ce am mai facut. Nimic special but maybe you would like to see them anyway.






    Some pictures with my girls:


   In timp ce ma dragaleam cu Sara, Cora cea geloasa, era pe faza :))


   M-am gandit sa o probez pe Sara cu jachetica mea. Ce ziceti, o prinde bine culoarea? :p


   Uitati-va la Carlita cum s-a asezat cu labutele ;;) Isn`t that sweet? Se vede ca sunt prietene!


   Humans and their toys! Turn off the damn flash!


   Nu se bateau, ci se jucau. Priviti labutele din fata, parac sunt pe ale de a se imbratisa :) Priviti laubtele din spate ale Corei, statea cracanata, gata de "atac" iar Dolphy parca era asezata pe un scaunel :)) In schimb Sara calma si neutra, gandind probabil "Cat de imatur!" :))


   Asa cum tine Dolphy capsorul intre labute, face si Sara de cele mai multe ori :)
   Cora s-a intors tocmai cand am apasat pe buton. Uneori nu are chef de pozat.

   Urmatoarea runda de poze este de duminica trecuta when Silviu and I had a fight. Planificasem sa iesim impreuna dar din cauza discutiei, am renuntat la idee si m-am dus doar eu. Unde? In Herastrau! :)) Mmmmhhhmm! Am facut cateva poze, am scris pe zapada, m-am jucat cu turturii si am admirat parcul plin de zapada. Apoi l-am sunat si i-am zis ca daca vrea poate sa vina si el :)) A venit dar pana sa soseasca a trebuit sa cutreier, sa topai ca sa nu gaseasca un cub de gheata in loc de mine :D Eram imbarcata bine dar chiar si asa simteam cum incep sa ma cam supere degetele. Dupa ce a venit el, mi s-a facut si mai frig pentru ca m-am afundat si ami mult in zapada. A fost super! Am coborat podul si am mers la acele capete de la rond (Bucurestenii stiu despre ce este vorba), unde nu era nimeni, doar noi si zapada. Multa zapada! Ne-am mai plimbat, am mai discutat, era sa o luam iar pe alte carari si sa ne certam. In fine, pana la urma a fost ok, cu exceptia faptului ca nu mai mergea telecomanda de la masina. Asa ac atrebuit sa deschida masina, a sunat alarma (cineva care trecea pe acolo o fi crezut ca spargem masina), a deconectat el ceva pe acolo ca sa se opreasca daaaaar noi tot pe avarii eram. A desfacut telecomanda ca sa vada ce are ar nimic... Cum sa pornim asa ca e derutant pentru ceilalti soferi? A incercat el ce a incercat, nimic. Am pornit asa si pe la jumatatea drumului, a oprit pe dreapta si a mai incercat odata sa faca telecomanda sa functioneze. Ce sa vezi? A mers!!!
Inca un exemplu de "totul e bine cand se termina cu bine! :)




   In spatele meu era un bradut, pe care am incercat sa il prind in poza dar ghinion, nu mi-a iesit.


   Aceasta este partea de sus a unui gunoi, care avea de jur imprejur turturi, asa ca ce idee mi-a venit mie:' hai sa fac un soare din ei. Am uitat sa desenez cercul de la mijloc astfel ca un copil a crezut ca este o stea. Soare, stea, oricare dintre cele doua, inca o dovada ca poti transforma ceva rece in ceva cald, folosindu-ti imaginatia...
   Si daca tot vorbeam despre asta, look what else I did.


   Pentru ca in ziua de azi oamenii au uitat sa mai faca asta, am vrut sa fie ca un reminder ca este sanatos si chiar placut sa ne mai detensionam in acest mod. Plus ca poate acest indemn va suprinde si va insenina ziua cuiva. Cel putin asa sper ca a fost. Am mai lasat mesaje si fete zambitoare pe masinile inzapezite din diverse parcari. M-am gandit ca ar fi ceva dragut  ca oamenii sa gaseasca asta dimineata inainte de a merge la servici. Imi place sa incerc sa influentez pozitiv ziua cuiva, in acest mod, anonim.


   Doi zambareti.




   Cam atat pentru moment dar o sa revin cu alte poze. Mi-e un somn! Deja ochii au cazut peste tastatura :)) 

   Va pupacesc!

   Pe curand...

2 comments:

  1. UU:D Ela in zapada:X ti pup:X

    ReplyDelete
  2. Zapada este cel mai bun prieten dar si dusman pentru mine.Inghet dar tot nu rezist sa stau departe prea mult de ea :)

    Si eu te pup,Monicut mic!

    ReplyDelete