Tuesday 14 February 2012

Sanie cu zurgalai

   Daca esti follower, daca nu esti follower si abia ai poposit pe blog-ul meu, ramai alaturi de mine pentru ca pozele de azi sigur te vor face sa zambesti! Promit! Voi face doua postari separate ca sa nu fie prea multe poze intr-una, cu atat mai mult cu cat sunt din facute in doua zile diferite.
   Dragilor, probabil ca varsta este un impediment pentru multi dintre voi in a va simti liberi, in calea distractiei adevarate, a unor copilarii de mult uitate. Nu si azi! Macar vizual vreau sa va fac sa va amintiti de vremurile bune, de iernile friguroase, cu multa zapada(ceea ce avem si in prezent) dar... si cu joaca multaaaaa!!! De ceva timp gandul meu sta la ceva care ma facea fericita cand eram mica. Enjoy the photos! ;)


   And I finally got what I wanted! Yeeeey!!!!!!!








   Prietena mea Daniela, cand a vazut poza asta, a zis ca parca leviteaza, nici nu se vede sania, asa de mica este pentru el :)) True! :)))



   Am INCERCAT sa il trag si eu cu sania pe iubitul meu. Saracu` de el m-a tras prin tot parcul iar cand a venit monentul sa facem schimb, dupa cativa pasi m-a intrebat "Mai poti?" :))) Aaaa.. si tocmai cand eram si eu mai in forta, ma uit si spate si ce sa vad? 


   Mmmmhhhmmm! I guess that went well! :)))





   Bye guys!

   Pe curand...

12 comments:

  1. ce cute!sper ca ati avut o zi frumoasa!

    ReplyDelete
  2. Ce fain. Mi-am amintit cand mergeam cu parintii la sanie cand eram micute eu si surioara mea. Apoi in liceu mergeam cu prietena cea mai buna, iar in facultate a pierdut frumusetea saniei. Prietenul meu nu iese din casa iarna, e un friguros incredibil, asa ca nu prea am cu cine ma da cu sania, nici nu cred ca mai avem asa ceva:(

    ReplyDelete
  3. Cupcake,

    A fost mai degraba o mica portiune din acea zi dar a fost tare dragut!Am recuperat cu alta ocazie si o sa pun pozele in urmatoarea postare.

    Te pup!

    ReplyDelete
  4. Dia,

    Nici iubitul meu nu este un om al iesirilor indiferent de anotimp dar convins de mine,am mai iesit pentru ca altfel nu are liniste in casa :)))

    Te pup!

    ReplyDelete
  5. draga mea,eu te ador! sper sa ne cunoastem! nu varsta conteaza,conteaza micile bucurii care ne fac fericiti. nu sa fim scortosi si invidiosi pe fericirea altora. te iubesc!

    ReplyDelete
  6. :) Ma bucur ca asa ti se pare si tie Coco!

    Te pup!

    ReplyDelete
  7. Doamna Modniza,

    Vorbele dumneavoastra mi-au dat un pic de lumina in sufletul care astazi este mai trist decat ed obicei...Va multumesc din suflet!

    Va pup cu mult drag!Sincer si mie mi-ar placea sa ne cunoastem!Cred ca tot timpul intalnirii m-as simti ocrotita.

    ReplyDelete
  8. chiar m-ai facut sa zambesc:X pozele tale mi-au facut ziua mai frumoasa:X


    pupici:X

    ReplyDelete
  9. Ma bucur daca este asa!Distractia e binevenita indiferent de anotimp!

    Te pup,Monica!

    ReplyDelete
  10. poate imi imprumuti sania iarna viitoare sa se dea Andreea pe derdelus. :D va dati amandoua ca nu esti prea departe de varsta ei. :))) glumesc, stii doar! ideea e ca si tu, ca si ea, esti o copila! puuuup! :*:*

    ReplyDelete
  11. Danielusa,

    :)) Apropos de imprumut,cand am cerut si noi sania cuiva foarte apropiat de noi,nu ne-a dat-o iar cand am cerut o masina de cusut altcuiva la fel nu a vrut sa ne-o dea...Ca sa vezi cum e lumea...

    Eu ti-o dau oricand cu drag!Pana atunci poate o si reparam nitel ca ultima oara cand am fost cu ea in parc,s-a rupt o bucata de lemn acolo unde era nodul :)) Silviu era pe ea,tocmai se dadea pe un mare si abrupt derdelus si odata auzim amandoi POOOOC! :)))) Dar merge si asa sa te dai pe ea.

    Mmmuah!

    ReplyDelete