Friday 17 February 2012

I`m dancing in the... snow! What a glorious night!

   Pozele pe care le veti vedea astazi sunt de duminica trecuta. Ne-am imbracat bine, bine, am luat sania cu noi si am aterizat in Herastrau. Ningea si era un friiiig, mai dar ce friiig, de am venit acasa inghetata toata! Si daca nu ma credeti cat de friguroasa sunt ca sa va convingeti este de ajuns sa va uitati cu atentie si sa vedeti ceva care e prezent in toate pozele: nasul rosu! :)))
   Ne-am dat impreuna cu sania pe o vale, pe un pod si am si scapat intregi din treaba asta, Silviu s-a incumetat si s-a dat pe un derdelus cu zapada si gheata. Sania nu a supravietuiti :( Glumesc! S-a rupt exact acolo unde era un nod pe una dintre placute dar se poate repara, de fapt cred ca trenue inlocuita. All in all it was very nice, we had a very good time!


  
   Uuuuuiiiiiiii pe derdelus si buf in pom! :)))


   Era un cuplu cu un catel superb alb, jucaus care alerga spre mine si cand sa il suprind in poza, jbang, a tulit-o! :p Aici incercam sa il chem :)



   Nu ma intrebati ce reprezinta asta ca nici eu nu stiu. Este un proiect inca in constructie, pare un local si aceasta este poarta de la intrare. Daca va ajuta cu ceva informatia, este amplasat pe langa Muzeul Satului.





   I belieeeeeeve I can fly! I believe I can touch the sky! :)))))))


   Dumnezeule, ce fata aveam! Si inghetata era mai calda decat mine la momentul acela!


   Pare ca iubitul meu ma trage prin zapada, stiti cum aratau prin desene ca fac oamenii pesterilor cu femeile lor, le trageau de par pe jos :))) Well, cctually I was having fun! He didn`t torture me! :))


   O poza unde am iesit aproape normal! Yeee! :)) Imi aranjam caciula pentru poza, se lasase foarte mult peste frunte. Eh dar iubitul meu nu a mai asteptat, ce s-a gandit el "hai sa fac inca o poza fara sa o anunt!" Great! Inca una non-sexy! Aaaahhh, who cares! Ma placeti si asa right? Riiiiight? :))

   Oh but wait there is more!


   Patinaj artistic! :D 


   Next picture: incerc sa ma urc cumva intre acele trunchiuri de copaci.


   Fail! 

   Apoi Silviu m-a rugat sa ma apropii de acel stalp luminos ca sa se vada cam la ce inaltime eram eu de fapt langa acei copaci.


   Sa zicem ca nu eram chiar la sol :p




   Pana la viitoare postare, va urez ca pana da iar caldura peste noi sa incercati sa va imprieteniti cu zapada because it`s not that bad! Si ce daca va degera fiecare cm al corpului? Si ce daca va ustura fata? Si ce daca va paralizeaza maxilarul? Si ce daca va lacrimeaza ochii? Si ce daca vi se uda parul? Si ce daca frigul va desfigureaza? Intotdeauna se poate mai rau! :)))) 

   Ok, by now!

   Pe curand...

4 comments: