Saturday 9 April 2011

Remember "Mica sirena" ?

     
  Rochiile! Cand porti o rochie, outfit-ul este 80% gata!  
  Sunt femei care nu se simt bine in fuste sau rochii dar pentru fiecare exista cel putin una care sa o avantajeze si sa ii dea mai multe incredere in sine. Nu e pacat sa
ne limitam la pantaloni si bluze cand este o varietate de rochii just waiting for us to wear them?! 
   Dintre toate rochiile din lume un model imi place atat de mult incat simt ca ma reprezinta: mermaid dress sau rochia stil sirena. Este o rochie deosebit de senzuala, care scoate la suprafata feminitatea si delicatetea, o rochie potrivita doamnelor si domnisoarelor inalte dar si celor de o inaltime medie, care au o silueta atletica. Desi Beyonce promoveaza o imagine de femeie foarte voluptoasa, stapana pe ea, o femeie care isi imbratiseaza formele, mie nu mi se pare ca o avantajeaza acest tip de rochie. De fapt sunt satula de imaginea de diva pe care o afiseaza mereu: par lung si voluminos, perfect aranjat sau salbatic, imbracaminte stramta, machiaj intens sau sexy, tocuri si o coregrafie prea provocatoare. Imi place cum canta, imi place cum arata cand este machiata si pusa la punct dar prea multa sexualitate (la fel si Rihanna numai ca ea pozeaza in fetita "rea dar buna"…mda…)! Oricum o sa pun si niste poze cu ea, asa de dragul subiectului de astazi.

   Nu mi-ar sta bine decat cu cateva modele de aici, pentru ca putine sunt 100% perfecte. Eu am o anumita imagine si cateva cerinte de la o rochie de care sa fiu pe deplin multumita:

  • sa nu fie plata in partea de sus
  • sa nu fie cu un singur umar
  • sa aiba o combinatie de materiale de bun gust
  • sa se muleze perfect pe linia corpului ca si cand ar fi o continuare a pielii
  • sa aiba un decolteu fumos
  • sa aiba o culoare indrazneata atata timp cat este de bun simt

   Very picky I know! Daca nu este intr-un anumit fel, nu cred ca mi-ar sta bine si nici nu m-as simti in largul meu.

Mai pun cateva poze inainte de a-mi lua la revedere si va las sa admirati.






   In imaginile acestea doua, imi plac atat rochiile cat si decorurile care subliniaza feminitatea, delicatetea si dulceata femeii...

   
   Cateva exemple de rochii de mireasa stil sirena. De vis!

   
   Haifa Wehbe intr-o rochie splendida pe care o ador in totalitate! De asemenea, coafura si machiajul se potrivesc de minune cu aceasta tinuta iar formele cantaretei sunt puse in evidenta atat de bine de acest model de rochie. Voluptoasa, cocheta si frumoasa!

   Care model de rochie (nu dintre acestea, ci in general) este preferatul vostru? Ce model de rochie nu ati imbraca never ever?

   Va pup si va urez o zi cu aroma de cafea!

   Pe curand…

8 comments:

  1. Mai umpic am banchetul :X si tare mi-as dori sa imi iau o rochie lunga , dar nu am gasit deocamdata :(

    ReplyDelete
  2. Sunt superbe aceste rochii:) nu cred ca exista mai multa feminitate decat in aceste rochii, forme bine conturate, machiaj, par impecabil:) Splendid:X
    Btw, o ador pe Beyonce:X:X:X
    KisseZ

    ReplyDelete
  3. Mie nu-mi plac rochiile tip printesa...you know...foarte mari....
    Rochiile tip sirena sunt foarte frumoase, dar mi-i se pare ca trebuie sa ai un corp cat mai aproape de perfectiune pentru a arata bine (parerea mea). Ceva rochii din garderoba ta pe cad o sa vedem:). Cu tine ca model bineinteles:)

    ReplyDelete
  4. Asa este,Dia.Am si scris in postare ca doar pe un corp ingrijit si fara prea mari rotunjimi sta bine.
    O sa vedeti cat de curand doar ca sunt poze mai vechi de anul trecut.

    ReplyDelete
  5. C.L.M.,eu nu o ador decat pentru voce,in rest mi se pare prea "tunata" si comerciala.Nu stiu cum poate un artist sa scoat o melodie cu o semnificatie aparte si apoi alta total anapoda cu subinteles sexual si cu uhn clip tampit...Prefer interpretii mai profunzi si mai normali,nu atat de prefecti cum vor altii sa para...

    ReplyDelete
  6. Make-up by Dina,si eu cand am avut banchetul a trebuit sa umblu peste tot sa gasesc o rochie si pana la urma mi-a luat mama ceva cat de cat ok dar nu am fost multumita pentru ca my dream dress nu se asemana deloc cu aceea.Ah well..si asa a fost un banchet de cacao pentru ca cea care s-a ocupat cu organizarea nu a stiu ce si cum sa faca din timp.Bine ca s-a dus!

    ReplyDelete
  7. stiu sigur ce tip de rochie de mireasa vei purta la nunta ta...

    ReplyDelete
  8. Ana Naghi,

    He,he!Intr-adevar rochia tip sirena ar fi perfecta pentru mine!Sper sa am ocazia sa imbrac una alba... ;)

    Te pup!

    ReplyDelete