Monday 4 April 2011

Avon Solutions Vibes Power Cleanser

   Anul trecut, am primit un aparatel cu forma futuristica. De ce se ocupa el? De curatarea fetei!


   Aparatul vine impreuna cu 14 dischete, doua benzi adezive (in afara de cea existenta pe capul aparatului) dar fara baterie. 



   Are un buton de pornire/oprire dupa cum se poate observa si in imaginea urmatoare.


   Se ataseaza una dintre dischete pe centrul capacului, apasand usor pentru a o fixa. Dispozitivul fiind oprit, se tine partea cu discheta sub un jet de apa calda si abia apoi se porneste aparatul.
   Astfel se incepe curatarea fetei, masand delicat. O atentionare: NU SE FOLOSESTE PE OCHI!
   Dupa ce considerati ca este suficient, se clateste fata cu apa calda. Inchideti aparatul, indepartati discheta si aruncati-o, aceasta fiind de unica folosinta.
   Capul adeziv al aparatului se curate cu apa si apoi se sterge cu o carpa moale.

   
   Asa arata capul aparatului cu banda adeziva, fara discheta.

   Dupa multe folosiri, dischetele se ataseaza mai greu la capul adeziv. In acest caz se curate si se usuca aparatul inainte de a inlocui banda adeziva. Cand aparatul este complet uscat, dezlipiti o noua banda adeziva si aplicati-o pe capul aparatului apasand ferm pentru a o fixa.

   Eu am primit aparatul cu inca o cutie a cate 14 dischete, desi dupa cum v-am spus, el oricum include o astfel de cutie. Mama mea a vrut sa am doua cutii ca sa imi ajunga mai mult timp. Vreau sa va spun ca am folosit doar de vreo 3 ori acest aparat, atunci cand simteam nevoia de o curatare mai ampla si mi-am facut o parere foarte buna dar pacat ca nu pot sa il folosesc si la ochi, caci aceea este zona cu heavy make-up.

   I hope this was helpful!

   In incheiere vreau sa va arat ceva care mi-a bucurat privirea. Va amintiti bulbul de zambila, cumparat de iubitul meu pentru mine?! Nici macar nu stiam ce culoare va fi.

   Ei bine saptamana trecuta, printre frunze au inceput sa scoata "capsorul" afara mugureii :p


   Piticii de ei! :)

   Iar sambata...


...AU INFLORIT!!! Zambilica mea superba are frunze tari, sanatoase iar florile miros demential!


   O poza de azi, cand s-au deschis mai multe floricele.

   Si inca o poza cu doua flori din gradina blocului, care mi-au placut si nu am putut sa rezist sa nu le fac o poza.


   "Cerul saruta pamantul prin ploaie, pamantul saruta cerul prin flori" - Rabindranath Tagore

   Va salut cu drag si va urez  sa aveti in continuare o zi limpede ca apa de izvor!

   Pe curand…


4 comments:

  1. nu el mi-a redat bucuria, ci eu singura, acum am realizat asta... caci el nu ma iubeste, si m-am convins din moment ce are pe altcineva:) fuck him, nu am nevoie de el sa zambesc:)) mai nou pot chiar sa rad de el cat de prost e

    ReplyDelete
  2. C.L.M.,cand am vorbit atunci pe messenger si mi-ai spus cu entuziasm ca ati lamurit si ca e bine acum,nu am crezut ca este asa pentru ca ti-am zis de prima oara care este parerea mea despre el si ca sigur a avut ceva cu altcineva...Speram sa ma insel totusi.Imi pare rau dar experienta asta te va face mai puternica!Si nu sunt doar vorbe!Eu chiar cred ca un sut in fund este un pas inainte.
    Capul sus and don`t look back!El a pierdut!Tu esti o invingatoare pentru ca ai avut taria sa il respingi!Felicitari!

    ReplyDelete
  3. Hmmm pare cu adevarat interesant, chiar o sa-l testez sa vad cum e daca dau de el prin magazine. Si nu e frumos ca in sfarsit se iveste si primavara? :)


    Fashezine

    ReplyDelete
  4. Este o incantare pentru ochii sufletului!Chiar astazi ii aratam iubitului pomi infloriti si flori prin gradinile blocurilor.

    In ceea ce priveste acest aparat, nu pot sa zic ca este cine stie ce tehnologie de ultima ora dar mi se pare totusi ceva folositor pentru o ingrijire mai atenta acasa.

    Multumesc pentru comentariu!

    ReplyDelete