Friday 25 May 2012

Today`s blogger (1)


   Ro: Copii, azi inauguram o rubrica nou nouta! Se va numi : Today`s blogger. Daca ati citit ultima postare deja stiti despre ce este vorba, daca nu “aprind acum lumina” :p Sunt o persoana destul de afectuoasa si deschisa, indragesc ideea de a cunoaste cat mai multi oameni. Blogroll-ul meu este alcatuit din peste 70 de persoane, fiecare blogger avand un loc in mintea si inima mea, asa ca m-am gandit sa impartasesc cu voi ceea ce cred si simt. Si cum sa fac asta mai bine decat printr-o postare in care sa vi-i prezint. Pe unii ii stiti, pe altii poate ca nu si este pacat. Sunt oameni (bloggeri) care detesta ca alti bloggeri sa isi faca reclama pe blog-ul lor, competia cica… eu ii spun rautate. De ce sa ma deranjeze daca cineva, intr-un comentariu isi lasa adresa de la blog sau site?! Imi incurca mie cu ceva activitatea aici? Nu. Imi ia painea de la gura? Nu. Atata timp cat exista decenta si bun simt, sunteti invitatii mei sa va promovati blog-urile prin intermediul acestui blog! Nu glumesc! Chiar o puteti face! Si asta ajuta la dezvoltarea unui blog si eu inteleg deci usa mea este mereu deschisa pentru voi.
   Asadar imi va face o deosebita placere sa va prezint acei bloggeri pe care ii urmaresc si ii admir.


  Blogger-ul de azi este: Aurora Toma.

   Daca nu o stiti deja, va asigur ca dupa ce o sa intrati chiar si pentru cateva minute pe blog-ul sau, o sa o iubiti si o sa ii ramaneti fideli!
   Are acest blog din martie 2011 si pana acum a facut o gramada de postari, toate scrise frumos, atent si sincer, din cate am observat.
   Este genul acela de blogger care isi face temele, testeaza produse, face review-uri complete, exemplificand prin poze, te imbie cu tot ceea ce isi cumpara dar nu insista si  nu e comerciala pana in maduva oaselor. Sigur ca recomanda firme si le lauda dar nu e subiectiva. Isi exprima punctul de vedere in functie de impresiile personale, admite daca exista si minusuri, nu le ascunde doar de dragul de a vinde o imagine.
Stiti cum o vad eu pe Aurora? O fata amabila, o fire sensibila, iubitoare de frumos, careia ii place sa faca cumparaturi si care apoi vine in fata noastra si ne povesteste. Iar noi fascinate stam si ii ascultam “basmul”, zambim cand vedem imaginile si dupa ce termina, ne intrebam “Oare ce o sa ne mai povesteasca data viitoare?”. 
   Citindu-i blog-ul ma destind, acumulez informatii si niciodata nu ma plcitisesc! Nu cred ca i-am spus vreodata dar ador materialul pe care face poze produselor! Ma calmeaza culoarea, textura, modelul.
Se exprima elegant, ici colo strecoara cate o glumita sau o vorba haioasa. Blog-ul ei e dragalas si romantic, asa ca ea. Si daca nu stiati are si o sora dar despre asta in alta zi ;)
   V-ati dat seama ca imi e draga nu? Pur si simplu are un blog interesant, dulce si imi place! Chiar ma ofticam ca nu am gasit blog-ul inca de la inceput :p

 


   En: Today I will start a new section that will be called " Today`s blogger". I`m  a warm, affectionate and opened person and I like to meet and get to know as many people as I can. In my blogroll there are over 70 people that I try to follow and connect with. So why not share my admiration and ideas about them?! Some people hate even the thought of someone promoting their site on their blog and they say that the reason is competition.... well I just call that being mean. I don`t mind promoting somebody else, as long as the person has its limits and is well behaived then it`s fine with me.


   The blogger I`ll be talking about today is Aurora Toma.

   If you don`t know her, I`m sure that as soon as you`ll see her blog and read a few words, you`ll just love her!
   She started blogging last year, in  March and until now she wrote many wonderful blog posts. Her posts are well written and as I could tell so far she has been honest with her opinions. She tests products, she reviews them and demonstrates everything through pictures. Always careful with what she shows us, she tries to give us all the information that we need and she always points out the pros and cons.
   She is kind, sensitive and she loves everything that is beautiful, her style is unique! She loves to shop and always tells us what she got, it`s like she is talking to her friends or telling a story and leaving us with the curiosity of what is she going to show us or tell us next time.
   Whenever I read her blog posts I feel relaxed, I learn about new things and never seem to get bored. Her blog is sweet and romantic, just like her.


   You can tell that I`m really fond of her right? She has an interesting and cute blog that I like very much!

   Accesorii si bijuterii / Accessories and jewellery




   Carti / Books




   Cosmetice / Cosmetics




   DIY



   Haine / Clothes




   Tinute / Outfits




   Mancare / Food





   Retete / Recipies





   Ceai / Tea


 
   Unghii / Nails




   Review-uri, demonstratii / Reviews, demonstrations








   Pantofi, sandale / Shoes, sandals



   Si multe altele / And more...






   Ro: Voi ce parere aveti despre Aurora?


   En: What do you guys think about Aurora?


   Pe curand...

24 comments:

  1. Superba postare, din suflet iti spun. Nu stiu ce as mai putea spune eu despre Aurora pentru ca ai spus tu tot, poate doar ca este si o persoana extrem de altruista, lucru testat pe pielea mea...fata asta sigur te ajuta neconditionat cand ai nevoie de ea...
    Te iubim, Aurora!!! :)

    ReplyDelete
  2. un foarte interesant post ! bravo tie , chiar este interesant :), eu o sa citesc despre toata lumea...mi-am facut multi prieteni dragi p-aci :)...ai dreptate !!!!

    ReplyDelete
  3. Nu iti poti imagina cat de tare m-am inrosit cand am citit postarea aceasta. :ops Ai scris atat de frumos, mult mai frumos decat puteam eu sa scriu despre mine.
    Imi place si selectia de fotografii pe care ai facut-o si de aici trag concluzia ca ai muncit serios pentru aceasta postare. Ma simt atat de magulita si abia astept sa citesc pe viitor si prezentarea altor bloguri.
    Iti multumesc din suflet si ma bucur ca ai reusit sa ma descoperi asa cum sunt. :)

    ReplyDelete
  4. Pe Aurora, din pacate, o descopar abia acum, dar sunt sigura ca de acum o sa-i citesc toate postarile, chiar face o treaba pe cinste. Ma bucur ca am descoperit-o:D

    ReplyDelete
  5. foarte buna rubrica,foarte frumos din partea ta.puup

    ReplyDelete
  6. te felicit pentru idee, blogul aurorei este printre preferatele mele, aproape zilnic intru sa vad daca a mai scris ceva, ma relaxeaza mult sa-i citesc postarile :)

    ReplyDelete
  7. Simona,

    Nu cunosteam acest aspect al personalitatii sale insa pot spune ca atunci cand am avut intrebari,mi-a raspuns.
    De asemenea,am vazut ca e o fata serioasa si cred ca e grozava ca prietena!

    Te pup!

    ReplyDelete
  8. Coco,

    Multumesc!
    Desi uneori spatiul virtual nu este asa cum ne-am dori,alteori este atat de ofertant si prin intermediul bloggurilor descoperim oameni adevarati!

    Te pup!

    ReplyDelete
  9. Aurora,

    Sa stii ca abia asteptam sa aflu reactia ta caci numai de aceasta imi era teama.Ma gandeam "daca s-o supara ca i-am luat pozele", "daca o considera ca nu am descris-o bine".
    Asa ca acum pot zice "Ppppppffffiu!" :)

    Ma bucur ca esti multumita si ca ti-am facut o supriza placuta!

    Te pupacesc!

    ReplyDelete
  10. Dia,

    Aurora este un blogger super!Nota 10 pentru ea!Chiar acum vreau sa verific daca a mai postat ceva :)

    Te pup si ma bucur ca te-am ajutat sa o descoperi!

    ReplyDelete
  11. Modniza,

    Va multumesc frumos!Ma bucur!

    Va pup! :)

    ReplyDelete
  12. Anonymous,

    Multumesc mult!
    Atunci inseamna ca avem aceeasi senzatie :)

    Te pup!

    ReplyDelete
  13. dragut din partea ta sa-i "promovezi" si pe altii :) as putea sa ma inspir si sa fac si eu genul asta de postari pe blogul meu, dar cumva exprimate prin fotografii.. am intrat de cateva ori pe blogul Aurorei, dar din poze pare si mai interesant, asa ca o sa mai arunc un ochi cu siguranta! weekend placut!

    ReplyDelete
  14. Foarte , foarte frumoasa postarea.
    Si eu o urmaresc mereu pe Aurora din aceleasi motive enumerate de tine mai sus.
    Imi place mult si felul cum ai conceput postarea si cum ai realizat colajele foto.
    Se vede ca ai facut totul cu pasiune si esti foarte deschisa. Bravo!

    ReplyDelete
  15. El mundo en colores,

    Merci!

    O foarte buna idee!Originala!Astept cu nerbadare astfel de postari!

    Weekend placut si tie!
    Te pup!

    ReplyDelete
  16. Anda Zelenca,

    Este o persoana care castiga aprecierea foarte usor!

    Te pup!

    ReplyDelete
  17. Dorina,

    Iti multumesc!
    De regula incerc sa malas purtata de glasul interior si atunci rezultatele imi depasesc asteptarile.Daca ceva nu imi place dar sunt nevoita sa il fac se cam vede...De aceea cand iti asculti sufletul vei avea parte de bine!

    Multumesc mult pentru ca ai observat si apreciat!
    Te pup!

    ReplyDelete
  18. si eu ii citesc blogul,imi place tare mult!
    foarte draguta noua ta rubrica!
    te pup!

    ReplyDelete
  19. Cupcake,

    Merci mult! :)

    Te pup si eu!

    ReplyDelete
  20. Un gest foarte frumos din partea ta!
    Si mie imi e draga Aurora si mereu m.a ajutat daca am avut nevoie.
    Te felicit pentr idee!:*

    ReplyDelete
  21. S.S,

    Multumesc!Inca o confirmare ca aceasta fata este de milioane!

    Te pup!

    ReplyDelete
  22. Felicitari pentru rubrica! Te apreciez foarte mult pentru ca se vede ca esti o persoana calda si cu suflet mare. Pupici.

    ReplyDelete
  23. Alexandra,

    Iti multumesc mult!

    Trebuie sa reiau postarile de acest gen,am deja in minte cativa bloggeri.

    Te pup!

    ReplyDelete