Sunday 12 April 2015

Happy Easter!

   Salutari! Hristos a Inviat, dragii mei! Sper ca ati avut o noapte binecuvantata si frumoasa! Noi am asistat la slujba de Inviere, pentru prima oara, la  Manastirea Radu Voda, o manastire draga noua, descoperita acum cativa ani. Liturghia s-a terminat la 4.30, am luat pasti, am aprins cate doua lumanari si pe la 5 fara ceva ne-am intors la masina cu lumanarile aprinse, care au ajuns in siguranta in camera noastra. 
   Acasa am ciocnit oua cu Silviu dar nu le-am papat, ca sa nu ne cada greu, in schimb am gustat din cozonac, ne cam facea cu ochiul. Pe la 7 fara ceva m-am bagat in pat si am dormit pana pe la 16.30!!! :))
   Acum mergem la mama, ne asteapta gratarul, vrem sa facem niste mici si friptura de pui. Abia astept sa simt din nou mirosul de lemn care arde!
    Voi cum ati petrecut?





   Paste fericit! Sa aveti o zi minunata!


   Pe curand...

8 comments:

  1. Replies
    1. Emilia Beautyblog,

      Multumim! Toata lumea il confunda cu un iepuras dar de fapt este porcusor de guinea.

      Delete
  2. Felicitari pentru poza! Eu am petrecut ca de obicei, in familie alaturi de cei dragi! Sarbatori fericite!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Excursii scolare,

      Iti multumesc!

      Asa este cel mai frumos de sarbatori!

      Delete
  3. Adevarat a inviat! Noi nu am mai reusit sa stam la o slujba intreaga de multi ani, am luat lumina si am stat pana nu am mai putut, pana sa intram in biserica era asa de frumos afara cu toata lumea, cerul instelat, o noapte calda si magica. Prefer sa mananc a doua zi chiar daca in familie se obisnuieste sa se manance cu de toate.
    pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mihaela Pojogu,

      Eu de cativa ani stau mereu la toata slujba,asa mi-a propus si pana acum am reusit sa ma tin de cuvantul dat in fata Domnului.

      Te pup!

      Delete
  4. Ce frumoasa este aceasta poza :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramona,

      Puiul meu era bine merci aici...Of! Dar speram sa se vindece!

      Delete