Saturday 20 September 2014

Polyvore outfits (1)

   Buna! Acum ceva timp v-am promis ca va voi arata seturile pe care le alcatuiesc pe site-ul Polyvore asa ca de astazi voi incepe o noua rubrica. Vor fi doar tinute imaginate de mine, in stilul meu. Sper sa va placa si poate chiar sa va inspire. Enjoy!

   Vacation chic



   Un outfit chochet dar suficient de relaxat pentru a te simti bine intr-o locatie exotica. Rochiile maxi se potrivesc oricarei siluete iar pentru acest look am optat pentru sandale cu talpa joasa care sa asigure confortul de care avem nevoie. Palaria si ochelarii ne feresc de razele soarelui si ne ofera un aer detasat iar coloristica accesoriilor se regaseste in imprimeul rochiei si astfel completeaza tinuta.



   Edgy and free


   Un outfit potrivit pentru un eveniment in aer liber, precum un un concert sau de ce nu, pentru o iesire obisnuita in oras. Totul in acest look striga: bad girl. Bluza innodata, geanta cu franjuri, ghetele si cerceii cu tinte, short-ul rupt, toate duc spre un aer nonconformist, rebel dar purtabil.



   Inspired look


   Am incercat sa recreez look-ul tinerei din poza. Este un look feminin, modern, vesel, luminos, senzual dar nu vulgar. Merge de minune pentru o intalnire sau o ieisre mai eleganta.



   Comfy casual


   Pentru acest set am avut in minte ceva mai practic, ceva simplu, comod dar am incercat sa nu fie totusi banal si am compensat accesorii. Blugii boyfriend style i-am alaturat unui maieu intr-o culoare vie si unei perechi de tenisi numai buni pentru colindat strazile orasului. Nu putea sa lipseasca un ruxac in care sa incapa toate nimicurile pe care o fata sa se poata baza. Putin rimel, blush roz pal si lipgloss roz-movuliu pentru a ne inviora chipul. Iar daca parul nu e tocmai in forma, avem si o caciulita strategic lasat spre spate, strengareste. Perfect pentru o plimbare!



   Vogue!


   Titlul spune totul! Sexy!!! Look-ul este construit in jurul pantofilor, care musai sunt inalti si rosii! Sacoul cambrat, inchis intr-un singur nasture, cu decolteu care lasa la vedere o bustiera cu dantela. Pantalonii cu talie inalta acopera exact cat trebuie si lasa la vedere gleznele subtiri. Accesorii aurii si ruj rosu aprins si suntem gata! Un outfit indraznet dar stilat! Let`s vogue!



   Va pup!

   Pe curand...

4 comments:

  1. Ce dor mi-e de vara si abia a inceput toamna!!
    Imi plac toate tinutele!! Super chic..
    xoxo

    www.mychoicebysorana.blogspot.ro

    ReplyDelete
  2. super propuneri. Le-as purta pe toate :)

    ReplyDelete
  3. Ramona,

    Multumesc!Ma bucur ca ti se par ok,tu oricum ai gust!

    Te pup!

    ReplyDelete