Thursday 24 July 2014

My week in photos (117)

   Neata! Saptamana trecuta a fost plina, am inghesuit multe treburi si activitati si printre picaturi am reusit sa facem si cateva poze pentru voi dar iesind mai mereu pe seara, am ratat lumina buna si ne-am facut mii de nervi. Sub influenta stresului, a crizei de timp si altor factori pe care nu o sa ii amintesc acum, reactionez uneori mai dur, ce-i drept vreau sa devin mai buna in ceea ce fac si daca nu iese cum mi-am propus... Let`s just say ca m-am pricopsit cu o noua porecla: TERORISTA! :)))))) Si cine credeti ca este victima mea number 1? Silvache, evident! :)) Mi-e mila de el de multe ori desi nu ii recunosc asta si stiu ca il neneorocesc la cap si i-am mancat ficatii si probabil ca in astia 8 ani (pe care tocmai ce i-am implinit pe 13 iulie, by the way) i-au aparut destule fire albe si e traumatizat dar... asta sunt :)) Glumesc! Nu ma ascund in fata unui pretext ca acesta, stiu ca e loc de mai bine, ca trebuie sa ma corectez, fiu mai calma, lucru care nu i-as strica nici lui, asa, puiutu?! :)) 
   Fiecare are timpul sau, eu mai mult, el limitat, fiecare are planurile sale si vrea sa si le puna in aplicare, sa reuseasca sa treaca de niste bariere, mai apar si alte energii negative si ne ciocnim ca berbecii. Un rac si o balanta, o fi de bine? :) 
   Il cert, il tachinez, il corectez, sunt dura, sunt directa, ironica, il presez si el tot la mine trage. Pai cum vine asta, domne? :)) Singura idee cu care putem ramane este ca baiatul este masochist! :)) Orice as face nu poate sa stea suparat pe mine si uneori il enerveaza treaba asta si pe el :)))) Amor ghebos! Asa e in dragoste si in razboi: totul e permis...
   Dragilor, nu vroiam neaparat sa va scriu despre cuplul fantastic pe care il formam noi doi, asta  oricum se subintelege deja nu? :)) Ci pornisem de la sedintele foto care se petrec in conditii cam nefavorabile, ba e soare orbitor, ba e prea intuneric, ba avem la dispozitie juma de ora, ba se simte el rau, ba sunt indispusa eu si uite tot asa. Ziceti-mi si mie ca si la voi e asemanator ca sa mi se mai urce moralul ca zau ca ma oftic la culme! Ooooof, Mila (click pentru a accesa blogul), de ce nu stai tu aproape ca mai apelam la tine din cand in cand (mai mereu :p) ca sigur ar fi iesit lucrurile diferit (mai multa rabdare, mai multa pricepere, ochi format s.a.m.d.) si aveam amandoua satifactia unui rezultat de calitate. 
   Pana mai invat cum sa manuiesc noul meu aparat foto va trebui sa va zgarii retina cu poze nu tocmai pe placul meu, mediocre dar promit sa fac progrese! Promit!

   Hai sa vedem pozele saptamanii trecute, unele cu aparatul foto, altele cu telefonul, cam asa e mai mereu la postarile saptamanale fiindca e greu sa iau tot timpul ditamai scula cu mine. Bine. nu-i urias dar daca mai ai si sacose, geanta, ai drumuri de facut si alergi de colo colo nu iti vine sa te incarci cu inca o greutate. 
   Gata ca iar ma intind la vorba!

  
   Luni / Monday (2)


   Ro: Noua mea camasa de noapte mint. O iubesc atat de mult!

   En: My new mint night gown. Love it so much!




   Ro: Domnul psihopat ne urmareste de sus. Muahahahah!

   En: Mr. psycho was watching us from above. Muahahahah!



   Marti / Tuesday (4)


   Ro: In loc sa iau troleul am preferat sa o iau pe jos. Mai sanatos asa!

   En: Instead of taking the trolleybus I opted for walking. It is healthier this way!




   Ro: Jungla urbana :)

   En: Urban jungle :)



   Mai tarziu am iesit inca odata, de data aceasta cu Silviu.


   Ro: Dumnezeu este un artist...

   En: God is an artist...




   Ro: Dupa 200 de incercari o poza buna in sfarsit doar ca lui Silviu i-a pierit zambetul :)) Plus ca incerca sa tina ochii deschisi, este foarte sensibil la blit :)

   En: After 200 attempts finally a good photo but Silviu`s smile went away :)) And anyway he was trying to keep his eyes opened, he is very sensitive to flash :)



   Miercuri / Wednesday (2)


   Ro: Accesoriul meu preferat din acea zi.

   En: My favourite accessory that I wore that day.




   Ro: Inainte de culcare.

   En: Before going to bed.



   Joi / Thursday (3)


   Ro: O mica pauza .

   En: A small break.




   Ro: Zambetul meu spune tot.

   En: My smile says it all.




   Ro: Asa arata Silviu dupa ce a inconjurat lacul Herastrau pe bicicleta in 20 de minute.

   En: This is how Silviu looks like after surrounding Herastrau Lake (a huge lake in Bucharest) on the bike in 20 minutes.



   Vineri / Friday (3)


   Ro: Cartofi, ceapa la cuptor.

   En: Baked potatoes and onion.




   Ro: In Kiseleff.

   En: In Kiseleff (a park in Bucharest).




   Ro: Numarul acestei masini m-a dus cu gandul la o bloggerita indragita de multi. Te pup, Monica! :) Click AICI pentru a o vizita.

   En: This car`s registration number  made me think of a fenale blogger loved but a lot of people. Kiss you, Monica! :) Click HERE to visit her blog.



   Sambata / Saturday (4)



   Ro: Asa am inceput ziua. Multumesc din suflet! O surpriza minunata de la o bloggerita si o viitoare mamica super! Click AICI pentru a-i admira blogul.

   En: This is how I started my day. Thank you from the bottom of my heart! A wonderful surprise from a super blogger and mommy-to be! Click HERE to admire her blog.




   Ro: In acea zi a fost ziua de nastere a lui Silviu. La multi ani inca odata, puiu!

   En: That day was Silviu`s birthday. Happy birthday one more time, baby!




   Ro: Laser!

   En: Laser!



   Duminica / Sunday (5)


   Ro: Trei generatii.

   En: Three generations.




   Ro: In liftul din piata Bucur Obor.

   En: In the elevator in Bucur Obor market.




   Ro: Un sinucigas...

   En: A self-murderer...




   Ro: ...si un calator.

   En: ... and a traveler.




   Ro: "Beesy" day! V-ati prins?! ;)

   En: "Beesy" day! Get it?! ;)


   Sa aveti o zi splendida!

   Pe curand...




4 comments:

  1. A ajuns! Good! :) La Multi Ani pt. Silviu!

    ReplyDelete
  2. Mila,

    Daaaa!Am inceput ziua asa frumos datorita vederii de la tine!

    Multumim!

    Te pup!

    ReplyDelete
  3. Hey very nice blog!

    ReplyDelete