Tuesday 28 January 2014

My week in photos (92)

   Hello folks! Dorinta mea s-a indepliniiiiit! Cand credeam ca all hope is gone, Doamne Doamne mi-a facut o surpriza pe cinste si a trimis zapada. Daca eu "capra mare" ma bucur asa, piticii cred ca sunt foarte entuziasmati, mai ales de plimbarile cu sania, de fulgii care cad pe nasucurile si obrajorii rosii dar si de momentele vesele cand toata familia lucreaza de zor la facutul oamenilor de zapada. 
    Unora nu le place anotimpul rece, se strang cu totul si nici nu le mai vine sa scoata capul pe fereastra. Cand suntem mici vedem lumea cu ochii inocentei, ai luminii, ai bunatatii, suntem curiosi sa descoperim, sa ne aventuram, sa incercam fel si fel de lucruri iar viata ni se pare atat de interesanta, de zece ori mai inspaimantatoare dar si mai spectaculoasa. Spre maturitate, incepem sa uitam de lumea fascinanta a copilariei si ne impovaram de griji, multe inutile. La maturitate deja suntem obositi de haosul in care traim iar jocurile sunt niste franturi mici uitate intr-un colt al mintii. Iarna nu mai inseamna adunari de famile, impodibirea bradului, prepararea pe indelete a bucatelor care te imbie sa gusti pe furis, ci o alergatura dupa alimente si cadouri luate din obligatie. Nu mai cumparam felicitari in care sa asternem randuri sincere, din suflet, ci abia ne amintim sa dam sms-uri sau sa postam cate o urare pe Facebook, nu ne mai plimbam pe strazi jucandu-ne printre nameti, nu ne mai dam pe derdelus ca sa nu ne sifonam ultima achizitie de firma, uitand ca atunci cand eram prichindei abia stateam locului sa ne imbrace ai nostri, nerabdatori sa ajungem mai repede afara, langa prietenii de joaca. Magia a disparut, fulgii nu ne mai sunt prieteni, ci dusmani, nu mai cad linistiti ci vin intr-o avalansa de coduri galbene, portocalii, rosii... Acum conteaza sa gasim locuri de parcare si un bar unde sa fumam, sa bem si sa discutam ultimele barfe de la servici, pe un zgomot de fundal tabloidizat. Mda, ce sa zic, mare evolutie! Daca asta inseamna maturitatea, le doresc tuturor copiiilor sa ramana copii.
    Apropos, dragilor, ce amintire frumoasa legata de zapada aveti? 




   Luni / Monday


   Ro: O gustare simpla: branza cu chimen. Ati increcat vreodata?

   En: A simple snack: cheese with caraway. have you ever tried it?



   Marti / Tuesday



   Ro: Hmmm... Cine mai este si asta?

   En: Hmmm... Who is he?



   Miercuri / Wednesday



   Ro: O formatie pe care o ascult din liceu. Ii stiti?

   En: A band that I have been listening to since high school. Do you know them?



   Joi / Thursday



   Ro: In ultima vreme, cand am iesit la plimbare sau chiar si la cumparaturi, de cele mai multe ori am abordat un machiaj foarte natural.

   En: Lately, most of the times when we went for a walk or even shopping, I wore a very natural makeup.



   Vineri / Friday (2)





   Ro: Paste cu branza. Yum!

   En: Pasta with cheese. Yum!



   Sambata / Saturday (2)



   Ro: Zapada! Yeeeee!

   En: Snow! Yeeeee!






   Ro: Carlita mea mica si plangacioasa!

   En: My little cry baby Carlita!



   Duminica / Sunday (4)



   Ro: O parte din micul dejun: o banana, merisoare, scortisoara si ceai.

   En: Part of my breakfast: a banana, cranberries, cinnamon and tea.





   Ro: Cam asa arata trotuarele :)

   En: This is how the sidewalks look like :) 





   Ro: Uitati-va ce infofolita eram! :p

   En: Look at how wrapped up I was! :p 





   Ro: Am mers cu sania prin Parcul Herastrau.

   En: We went sledding in Herastrau Park.




   Sa aveti o saptamana pentru inima voastra!


   Pe curand...

7 comments:

  1. Daaa The Corrs...cat de mult imi plac si mie, pacat ca nu au mai avut asa succes in ultimii ani. Solista are o voce de te linisteste instantaneu. Ii ador ;)

    ReplyDelete
  2. Mie nu-mi place iarna, pentru ca nu suport frigul! De fapt, sunt foarte sensibila si racesc imediat, asa ca trebuie sa ma feresc cat de mult pot de frig! De-asta n-am apreciat iarna niciodata!

    ReplyDelete
  3. Ramona,

    :) Ma bucur ca avem si asta in comun!Sunt subestimati din pacate.Ei fac muzica buna iar acum se promoveaza gunoi...

    Te puuup!

    ReplyDelete
  4. Andreea,

    Imi pare rau ca nu te poti bucura de iarna.Si mie imi e greu pentru ca trebuie sa fiu foarte atenta cum ma imbrac si cum ma incalt ca sa nu ma usture si sa nu ma doara degetele.Circulatia mea e un pic diferita si face fite :p

    ReplyDelete
  5. Mila,

    Ii curge acel ochisor de ceva timp si desi i-am mai dat cu un unguent situatia nu s-a ameliorat.Nu stiu ce are pentru ca de vazut vede cu el,infectie nu a facut.

    ReplyDelete
  6. Mila,


    Aaa iar in comentariul meu la acea poza ma refeream ca plange dupa mama mai mereu,o vrea langa ea :p

    ReplyDelete