Wednesday 11 December 2013

Pink animal print

   Buna dimineata! Azi, o tinuta, ultima fotografiata la mare. Mai aveam una, editasem si pozele insa pe aceea o s-o pun bine la pastrare, cu naftalina  intr-un folder si o sa o scot in primavara, nu se mai potriveste deloc acum.
   In ziua cand am iesit sa facem poze, Dumnezeu a avut alte planuri caci s-a pornit un vaaant si chiar cand s-a auzit primul click al aparatului foto, am simtit si prima picatura de ploaie :)) Am reusit sa facem cateva poze intr-un parc mic dar curat, apoi fuguta la masina si ne-am indreptat catre faleza. Am asteptat pana s-a oprit ploaia si am luat-o la picior prin oras. Ne-am amuzat grozav, am si filmat deci ziua a fost salvata!









    Cand am primit acest cardigan / bluza cred ca m-am inseninat toata! Mor dupa waterfall cardigans! Acesta este deosebit de celelalte datorita materialului roz care da impresia ca sub cardigan exista o bluza. Se muleaza foarte bine pe corp, acopera funduletul (asta pentru fetele care au nevoie sa mascheze cate ceva si se poate purta atat in outfit-uri casual cat si elegante.


    Lantul este de fapt o bentita dar nu se observa nu? :p Imi place sa dau lucrurilor o intrebuintare unica!



















    Doua perechi de cercei suprapusi. Playing with accessories is fun!









   Am incheiat ziua cu o plimbare pe plaja, unde am desenat pe nisip, am povestit si ne-am reintalnit cu un motan frumos foc, fomist :) I-am dat toata portia mea de saratele. Imi era rau dar eu am mancare non-stop iar el este homeless so... Mi-a parut rau ca a trebuit sa il las acolo. 
   Apropos, de fiecare data cand pun poze cu pisici ma gandesc la prietena mea, Ramona (click pentru a accesa blogul), asa ca desi sunt prea multe intr-o postare tot gasesc loc pentru cateva cu miaunitoare (yup! tocmai am inventat un cuvant) :p Te pup, Ramonica!



   Cardigan maro -No name
   Bluza/ cardigan - Barbara Hulanicki
   Cercei bilute - No name
   Cercei trandafiri - Avon
   Lant - MOA (bentita)
   Geanta - Picasso
   Leggings imitatie piele - PNK Casual
   Cizme piele - Michel Vogue


   Va urez sa aveti o zi buna!

   Pe curand...

10 comments:

  1. Foarte frumos cardiganul! Iti vine super!

    ReplyDelete
  2. Din pacate nu sunt fan animal print, si nici fan al culorii roz. Am gasit totusi un pulover pe care aproape era sa il iau, alb negru si maro, oarecum era dragut. In final nu l-am luat.

    ReplyDelete
  3. Daca nu citeam, nu mi-as fi dat seama ca nu ai o bluzita pe sub cardigan :D. Sunt foarte frumoase pozele cu mare in fundal :X

    ReplyDelete
  4. Ce frumos este pisicul. Imi place mult geanta, foarte frumoasa :)

    ReplyDelete
  5. Hei, ce draguta e ideea cu coleirul bentita, foarte tare! La cat sunt colirele de scumpe e geniala ideea ta.
    De unde ai colantii? Imi plac tare mult.
    Te pup tare!

    ReplyDelete
  6. Michaela,

    Animal print-ul imi place dar nu in exces, atunci ma deranjeaza.Sunt cateva imprimeuri care insa imi displac total si le-as scoate din moda dar deh...

    Te pup!

    ReplyDelete
  7. Lorenamarchis,

    Deci daca nu mentionam te pacaleam :) Este o idee ingenioasa si nu am mai vazut asemenea model pana acum.

    ReplyDelete
  8. Ramona,

    Silviu s-a mirat ca mi-am luat o geanta atat de usoara in ziua respectiva :))) Adevarul este ca a fost o usurare si pentru mine! :))

    Te pup!

    ReplyDelete
  9. Federova,

    Merci! Asa este,uneori sunt idei bune si ieftine pe care le poti pune in aplicare ca sa mai salvezi niste banuti si sa ai ceva unic.

    Colantii sunt de la PNK Casual.

    Te pup!

    ReplyDelete