Saturday 12 October 2013

Beach vacation 2013 - Part III

   Neata! Nu aruncati cu alimente in mine daaaar abia acum finalizez seria de postari din vacanta, si apoi, dupa cum v-am mai spus, vor urma alte cateva postari cu tinute din lunile calduroase, pe care nu am apucat sa vi le arat pana acum din cauza unor intamplari care mi-au dat programul peste cap. Sper sa nu va deranjeze foarte tare acest aspect, pana la urma putem sa admiram si tinute care nu sunt in ton cu sezonul nu? V-ati prins ca incerc sa va vrajesc nitel ca sa iertati mica greseala? :p Voi denumi acele postari, "Summer memories", ca macar sa stie lumea ca sunt incadrate in trecut dar le aduc in prim plan ca sa ne amintin si sa ne mai bucuram vizual de vara care ne-a parasit prea repede.


   Deocamdata, avem doua tinute, prima imbracata cu ocazia unei iesiri in trei locatii iar cea de a doua din ultima zi petrecuta in Techirghiol, la manastire si pe malul marii, la Eforie Nord. Enjoy!
   Aaaa.. si aproape ca uitasem, maine plecam din Bucuresti! Chiar daca nu este o destinatie luxurianta iar vremea se va raci, orice iesire din rutina este binevenita so Techirghiol, here we come agaaaaaain!


   Costinesti:
 







   Eforie Sud:










   Eforie Nord:




   Ca si in penultima postare din aceasta serie, am taiat poza in care stau cu spatele pentru ca mi s-a parut ca parea un pic indecenta si nu am vrut sa fac pe nimeni sa se simta incomod dar chiar si asa se pot observa destul de bine detaliile de pe bikini. Sutienul este la fel ca design dar aici am ales sa stau fara el insa nu pentru mult timp caci batea vantul si imi era racoare.


   Techirghiol:







   Eforie Nord:












   Prima tinuta:

   Maieu - H & M
   Cercei - No name (vintage)
   Colier - Nu mai tin minte (complex Sir)
   Bratara - No name (Predeal)
   Fusta - No name (vintage)
   Sandale - No name
   Bikini - Nu mai tin minte (magazin Mamaia)
   Slapi - Ipanema


   A doua tinuta :

   Tricou - EMO
   Cercei - No name
   Pantaloni - RE & X Jeans
   Sandale - Fashion
  
 
   V-am pupat!

   Pe curand...

4 comments:

  1. Imi place in special tinuta a doua, pantalonii... culoarea lor si galbenul ala arata tare bine impreuna.
    Foarte faine pozele scumpo!
    Te pup!!

    ReplyDelete
  2. Vai ce dor îmi este de vara, soare si mare....parcă anul acesta a trecut vara prea repede. .cel puțin aici a venit foarte târziu și ne-a lăsat prea devreme :((

    ReplyDelete
  3. Mihaela Pojogu,

    Merci!Am vrut sa fie ceva vesel,ca mesajul de pe tricou.

    Te pup!

    ReplyDelete
  4. Ramona,

    La noi a fost normal,a tinut destul doar ca pentru mine nu a fost destul.Nu am profitat eu ca lumea :(

    Te puuup!

    ReplyDelete