Saturday 11 May 2013

Super Sweet Blogging Award

   Buna dimineata! Am primit un nou award de la doua frumuseti, Ramona si Cherry Queen si acum cu scuzele de rigoare ca a durat atat sa il onorez, voi incepe sa raspund cerintelor care vin la pachet odata cu awardul.






   Regulile:

  • Viziteaza si multumeste blogului care te-a nominalizat
  • Raspunde intrebarilor "super dulci
  • Nominalizeaza 13 blogguri si creeaza un link in post si anunta-i cu un comentariu pe blogul lor
  • Copiaza si posteaza premiul pe blogul tau


   Prima si ultimele reguli le-am indeplinit deja, pe cea de a doua urmeaza sa o duc la capat imediat, singura pe care nu o voi respecta este cea cu nominalizarile. Nu nominalizez pe nimeni ci va taguiesc pe toti cei care intrati pe blog sa faceti acest mic chestionar dulceag ;)

   1.Biscuiti sau tort?

   Biscuiti mananc cu miere, cu dulceata, cu mere (chiar daca unii spun ironic ca este o gustare doar pentru bebelusi) si chiar goi fiindca sunt miam. Pe de alta parte nu dau inapoi nici de la tort. Dulciurile sunt slabiciunea mea, am tot spus asta, deci cu cat mai mari cu atat mai bine :D 




   2. Ciocolata sau vanilie?

   Cand eram mica preferam vanilia la orice, acum accept si ciocolata dar cand vine vorba de inghetata aleg mai mereu vanilia. 




 
   3. Care este gustarea dulce preferata? GustareaA? La singular? Vai de mine! Sa va mai spun odata ca imi plac dulciurile?! Daca ar fi sa aleg as spune tiramisu. De asemenea imi plac pralinele, shakeurile, placinta cu branza, cu mere, cu dovleac, inghetata… aaaatat de multeeee! Deja salivez!






   4. Cand ai super pofta de dulciuri?

   Cand nu am, asta e intrebarea  :) ) Cel mai mult in perioada de dinainte de menstruatie dar sincer mai tot timpul sunt o mare pofticioasa.



   5. Daca ai avea un nickname dulce care ar fi?

   Nu imi vine in minte o porecla dar pot spune ca ma vad ca pe o placinta cu mere: dulce – acrisoara si suficient de condimentata.




   Pupaceala pentru voi toti!

   Pe curand... 


4 comments:

  1. Ai pus niste poze.... mi-a venit o pofta de dulciuri :)))

    ReplyDelete
  2. Ela, dar ce fotografii ne-ai pus! Am rămas cu gândul la înghețata curcubeu :X Observ că și tu ai pus în vârful topului tiramisu si cred că e desertul ce a avut cea mai mare trecere printre blogărițe. Eu am pus înghețata, dar îmi place și tiramisu la nebunie :*!

    ReplyDelete
  3. Ramona,

    Am fost atenta cand le-am ales,am vrut sa provoace pofta,sa nu fie genul de poze fara sare si piper :)

    Te pup!

    ReplyDelete
  4. Aurora,

    Ma bucur ca ti-au placut pozele delicioase :)

    Toramisu l-am descoperit cu adevarat acum cativa ani,cand am mancat pentru prima oara un tiramisu minunat,facut in casa.Pana atunci imi placea si nu prea...Ba era prea uscat,ba prea dulce,acela a fost perfect.
    Inghetata in schimb este printre primele mele iubiri.Imi amintesc de zilele cand se gasea doar la dozator si o mancam incet ca sa nu racesc in gat.Se punea jumate de cacao si jumate de vanilie dar daca vroiai specificai ca doresti doar de un fel.Eu alegeam vanilia,bineinteles iar mama cacao :)

    Te pup!

    ReplyDelete