Sunday 16 December 2012

Winter print

   Buna! Incep postarea de azi direct la subiect pentru ca e duminica si vreau sa nu stau o vesnicie la calculator, ci alaturi de iubitul meu. Am cateva poze pentru voi, o tinuta simpla dar indrazneata: shorts and a sweater. De vreo cativa ani, cu accent pe ultimii doi, am decis sa ii fac in ciuda gerului si sa ma imbrac in total dezacord cu dusmanul meu de temut numit ger. Fuste, pantaloni scurti, rochii, sac! Si ce daca afara e atat de frig incat ingheata lipgloss-ul pe buze, eu refuz sa ma infofolesc ca un eschimos! Nu o fac din mandrie ci pentru ca vreau sa fac altfel de cum faceam in trecut, vreau sa ies din zona mea de confort si sa imbrac ceea ce inainte nici nu ma gandeam sa port in ruptul capului. Ca sa nu mai spun ca este o adevarata provocare sa incerc sa arat de parca nu as simti frigul dar de fapt sa fac in asa fel incat sa imi fie cald. 















   Imi place acest pulovar pentru ca ma face sa ma gandesc la imbracamintea care se poarta in tarile unde temperaturile sunt scazute mai mereu iar asta se fatoreaza imprimeului. Manecile sunt scurte insa a avut maneci separate care erau cusute intre degetul mare si aratator dar fiindca nu imi statea bine in partea de sus a lor am luat foarfeca, am taiat cusatura si le-am transformat in jambiere! Yup, jambierele din pozele de mai sus au fost maneci :) Cred ca sunt mult mai frumoase asa si vin perfect.

   Sunt sigura ca ma intrebati, bine bine, pulovar, jambiere dar totusi o buna portiune din picioare este expusa, cum ai rezistat? Cum de nu ai racit? Secretul meu, care de mult nu mai este un secret pentru cititorii fideli ai blog-ului, sunt dresurile groase. Port una, doua, trei perechi (mmmhhmm, not kidding!), in functie de cat de frig este afara iar cand vreau sa dau impresia ca sub dresul de matase se vede pielea imbrac dresuri de culoarea pielii ;) Aceste dresuri sunt formidabile si ma salveaza mereu iarna. Vi le recomand cu incredere! Fetelor, daca vreti sa aveti un look sexy fara sa dardaiti aceste dresuri sunt solutia ideala. Eu le port si sub pantaloni si doar asa rezist cand stau mai mult afara. Se gasesc intr-o varietate de nuante: rosii, maronii, verzi, albastre, mov dar si negre si nude. Nici nu sunt foarte scumpe, pana in 20 de lei. Give them a try and you won`t regret!


   Pulovar - Laura Dol`s
   Helanca - Fc Elenor fashion Club
   Cercei - Rossetti
   Pantaloni scurti - Influx
   Dresuri - Rompa
   Jambiere - Laura Dol`s (DIY)
   Cizme piele - Michel Vogue


   Pe curand...

10 comments:

  1. ce frumusica esti Ela...
    e bine ca vrei sa te bati cu frigul...si eu am vrut dar acum sunt racita :((

    ReplyDelete
  2. chiar ma gandeam ca nu am mai vazut pana acum set de pulovar si jambiere.. buna idee ai avut ;)

    ReplyDelete
  3. draguti cercelusii,


    pupici,
    silvia

    ReplyDelete
  4. Si eu port mai multe perechi pentru a tine frigul departe, imi place curajul tau si pentru ca poti!
    Pupici

    ReplyDelete
  5. Ramy,

    Multumesc mult! ;;)
    Insanatosire grabnica!

    Te pup!

    ReplyDelete
  6. Michaela,

    Multumesc!
    Si lui Silviu i-a placut ideea mea :)

    ReplyDelete
  7. Miha.ela,

    Multumesc!
    Nu pot sa inteleg cum rezista unele fete doar cu blugi sau pantaloni si nimic pe dedesubt sau doar cu dres de matase subtire,eu as ingheta.

    Te pup!

    ReplyDelete
  8. Silvia Postolatiev,

    Iti multumesc!I-am cumparat anul trecut pentru revelion.

    Te pup si eu!

    ReplyDelete