Saturday 29 December 2012

White sweater

   Guys, ma simt asa de vinovata pentru ca am lipsit din comunitate, de obicei incerc macar sa fiu cat de cat la curent cu bloggerii pe care ii urmaresc dar in ultima vreme, in special in perioada sarbatorilor mi-a fost greu sa fiu prezenta. Hai sa va spun cate ceva despre viata mea lately. In primul rand nu am prea intrat in spiritul Craciunului desi am facut bradul, am avut bomboane, am vazut luminite, a fost si zapada, am ascultat si colinde la calculator si la radio, am mancat cornulete implute cu rahat si marmelada, cozonac care nu a iesit fraged si bun dar na, se mai intampla. Deci am avut toate motivele ca sa fiu multumita cu exceptia a trei lucruri MARI: liniste, intelegere si veselie. Acestea au lipsit cu desavarsire iar zilele de Craciun au trecut pe langa mine ca niste zile obisnuite. Planuiam sa fac niste postari cu 3 outfit-uri de Craciun, vroiam sa mai si filmez, sa postez review-uri, totul a cazut din cauza stresului. Imi pare tare rau ca a fost asa, mi-e ciuda pentru ca stiu ca se putea sa fie frumos si bine dar mandria, incapatanarea, frustrarile, problemele au dat totul peste cap si din nou am cazut la mijloc. Nu stiu cum de sunt prinsa la mijloc atunci cand nu am nici o vina dar imi iese extraordinar. Mda. De pe 25 nu am mai iesit deloc din casa... Sunt trista desi poate ca nu se vede, nu prea las eu sa se vada, incerc sa acopar asta agatandu-ma si bucurandu-ma de micile detalii ale vietii cotidiene. Trebuie sa fiu tare, daca ma las si eu doborata de toate porcariile din jur, o sa se prabuseasca totul. Asa ca trebuie sa ignor ce simt eu si sa par din fier. Fac asta pentru mama, in primul rand si apoi pentru Silviu si restul oamenilor din viata mea. Dar stiti care sunt consecintele? Nu mai simt aproape nimic atunci cand chiar trebuie sa simt si sa arat...


   Pentru azi am un sir de poze facute in parcul Herastrau la mijlocul acestei luni.

































   Uitandu-ma la copacii dintr-un coltisor din parc am zarit asta. Cineva a facut din zapada un iepuras :)






   A iesit prost poza fiindca eram in miscare, in masina.


   Pulovar - Mix Ray
   Jeggings - No name
   Caciula - No name
   Fular - No name
   Haina -  Zhen Hong
   Cercei - Vintage 
   Geanta - No name
   Cizme piele -  Nu mai stiu (le am de mult)

   Pe curand... 
 

19 comments:

  1. Oh, imi pare tare rau ca esti trista, draguta, se pare ca probelemele astea nu tin cont de sarbatori si de alte evenimente importante din viata omului.
    Nu stiu daca te consoleaza cu ceva, dar nici eu nu am iesit din casa din 23 si nici activa in comunitate nu am avut cum sa fiu pana acum de curand.
    Sper sa treaca si starea asta aiurea cat mai repede si sa gasesti in 2013 tot ce iti doresti tu de ceva vreme incoace... :)
    Te imbratisez cu drag! :)

    ReplyDelete
  2. You sexy lady. Imi pare rau ca nu ai avut un Craciun asa cum meriti. Sa stii ca nici eu nu am prea simtit spiritul Craciunului. Noroc ca am fost la colindat ca altfel chiar ar fi fost urat de tot. Se pare ca asta a cam fost o problema comuna oricum. Te pup si iti doresc un an nou mult mult mai bun.

    ReplyDelete
  3. Şi mie îmi pare rău să aud că o persoană atât de optimistă ca tine (cel puţin aşa te-am perceput eu) este tristă. Probabil că este ceva foarte grav. Fruntea sus Ela. Viaţa este grea, dar trebuie întotdeauna să încercăm să vedem partea plină a paharului.

    Îţi urez un sfârşit de an mai vesel şi un nou an plin de realizările pe care ştiu că le meriţi.

    www.zadinblog.com

    ReplyDelete
  4. Si mie imi place sa port pulovere albe iarna, sa fiu in ton cu zapada :D Imi pare rau sa aud ca nu ai avut parte de zile asa cum ti le-ai dorit, insa zile frumoase le putem avea si in celelalte zile obisnuite, nu doar de sarbatori; si hei, eu te stiu de fata optimista care isi gaseste zambetul mereu, in orice situatie. Te citesc de mult timp si chiar voiam sa-ti spun ca acum putin timp am cautat in arhiva postari mai vechi, si-am gasit poze cu tine cu parul mai scurtut, bob si satena; imi place atat de mult cum iti statea.. si acum iti sta bine, dar stiindu-te roscata si cu parul mai lung, sa te vad altfel a fost "wow, ce bine ii sta!" :D

    ReplyDelete
  5. give yourself a break :) iepurasul e super funny! bravo cui l-a facut!

    ReplyDelete
  6. cat de tare e iepurasul de pe pom:)))) ela, fii optimista altfel ma vad nevoita sa pun capat relatiei noastre :))), glumesc, ca metoda de terapie cand sunt singura eu dau muzica tare, doar melodii care ma binedispun si dansez sau fac niste exercitii pe ea, ar trebui sa incerci, nu o sa crezi ce bine o sa iti faca. sau poti sa iti verifici mailul, ti-am trimis niste poze cu matzele mele alea trebuie sa te binedispuna!
    PS: Imi place mult poza cu voi doi sarutandu-va.

    ReplyDelete
  7. Foarte frumoase pozele si tinuta de asemenea!
    La multi ani si un inceput de an cat mai frumos!

    ReplyDelete
  8. Un An Nou plin de bucurii si fericire!
    La multi ani!
    Cu drag,
    Corina
    http://simplement-heureuse.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  9. Ela fii tare si optimista! La multi ani si un an nou fericit va doresc!!! Pupici!

    ReplyDelete
  10. Simona,

    Sa te asculte Doamne-Doamne!Imi pun toata speranta in acest an!

    Te pup si multumesc!

    ReplyDelete
  11. Dia,

    La colindat imi place si mie sa merg dar aici in oras nu prea se practica si oricum nu am cunoscuti care sa isi doreasca sa faca asta.Paca ca e tare frumos!

    Te pup!

    ReplyDelete
  12. ZADIN,

    Am o tendinta spre optimism dar ca orice om ma confrunt cu cruda realitate care de multe ori este departe de visele mele...

    Multumesc pentru urare!

    Si tie iti doresc numai bine iar familiei tale la fel!
    Te pup!

    ReplyDelete
  13. Oana,

    Multumesc penttu compliment!PArul scurt ma intinereste foarte mult insa cel mai mult imi place parul lung,am mai multe variante de a-l aranja.

    O sa incerc sa ma concentrez pe chestiile frumoase!

    Multumesc pentru ca ma urmaesti!
    Te pup!

    ReplyDelete
  14. Michaela,

    Ma bucur ca ti-a placut "hepurele" :)

    Te pupacesc!

    ReplyDelete
  15. Dana,

    Am vazut mail-ul de la tine si ti-am si multumit inaintea Craciunului in filmuletul de pe Youtube "Winterlicious tag".
    Matulinele tale sunt haioase rau! :) Multumesc pentru poze si pentru ca te-ai gandit la mine

    Te pup!

    ReplyDelete
  16. Beauty and others,

    Multumesc mult!La multi ani!

    ReplyDelete
  17. Corina from Simplement heureuse,

    Multumesc din suflet!La multi ani si multe realizari!

    ReplyDelete
  18. Poza cu iepurele este foarte amuzanta, cel care a facut-o bravo lui, original, distractiv!

    Scumpa mea, te imbratisez si lucrurile frumoase de care ai nevoie sa apara una cate una in viata ta, avem nevoie de povesti frumoase pentru a spera, iar cele triste sa faca compasiunea sprijin celor ce au nevoie, trebuie sa fim uniti si saritori.

    ReplyDelete
  19. Miha.ela,

    Da,m-a facut sa rad acel iepuras facut din zapada :)

    Multumesc mult pentru cuvintele tale bune,mereu simt o caldura venind din partea ta.

    Te pup!

    ReplyDelete