Thursday 20 December 2012

Comfy and warm snowy outfit

   Seara buna! Am pus azi noapte un alt video pe Youtube, este vorba despre un tag so if you wanna watch it click AICI.

   Azi am un outfit pentru voi, de data asta unul normal pentru acest anotimp. Copii, va las cu pozele si ma ocup de editarea altor poze si de conceperea unor review-uri viitoare. 

































   Pe domnisoara aceasta frumoasa si jucausa ati mai vazut-o AICI, cand l-am intalnit pe acel cutulache dragut, pe care vi l-am aratat si in postarea ACEASTA. Cand a aparut ea a incercat sa il tina la o parte pe si de aceea am poreclit-o Posesiva :))

   In seara cand am facut pozele cu acest outfit ningea cu fulgi mari si desi iar noi mergeam pe strada si chiar vorbeam despre ea. Cand colo: tup de undeva a si aparut :) A venit cu  noi pana acasa, am lasat-o sa intre in bloc si i-am dat mancarica si apa. A stat toata noaptea pe presul din fata usii apartamentului nostru :)



   Haina - Zhenhong
   Caciula - No name
   Fular - No name
   Manusi - No name
   Pulovar - No name
   Pulovar bleu - ONIX
   Jeggings - No name
   Cizme - Michel Vogue


   Pe curand...

4 comments:

  1. ce frumos ningea!!!! cat de scumpa e catelusa...saraca, sigur ii era frigut

    ReplyDelete
  2. Mi-a făcut mare plăcere să te văd în clipurile de pe youtube. Încă o dată am primt confirmarea că eşti o fată deosebită.

    Trebuie să faci ceva cu talentul tău la cântat, e păcat să-l iroseşti, mai ales când te pricepi aşa bine. Am fost plăcut impresionată.

    Sărbători cu bine, Ela.

    ReplyDelete
  3. draga mea, fur si eu de la tine poza cu farmasi 81.. :D te supy? fac o lista de dorinte pt craciun si vreau sa pun o pozica cu farmasi 81 si nu gasesc alta mai frumoasa ca a ta.. :D

    sa ma anunti daca nu e ok ca o sterg.. pupici!

    ReplyDelete