Sunday 14 October 2012

Autumn ruffles

   Am primit vara trecuta vreo 2-3 rochite mai grosute care au stat cuminti pe umerasele din dulap, asteptand trecerea anotimpului fierbinte pentru a fi scoase in lume.
   Marti am fost in cautarea cosmeticelor Essence. Am intrat mai intai in Grant Shopping Center si apoi in toate magazinele de prin jur si chiar si in complexul agroalimentar ca sa le gasesc. Nu am gasit standul si tare mi-a fost dezamagirea si rusinea caci nici nu imi venea sa va spun ca m-am plimbat prin zona unde banuiam ca este situat si am plecat cu o grimasa trista, stiind ca multe fete din blogosfera deja au cumparat de la acel stand. A doua zi insa am revenit in aceeasi zona dar am intrat doar in Grant, cu intentia de a cumpara o pereche de ghete sport-casual, pe care mi le doream de cand au aparut prima oara in strainatate. Ca orice obsedata de moda si lucrusoare frumoase, m-am mai invartit prin magazin in cautarea unei a doua perechi de incaltaminte. Am pus ochii pe niste botine FABULOASE cu toc inalt dar grosut, cu sireturi si tinte. Cand vanzatoarele mi-au spus ca nu au numarul cerut de mine asa m-am dezumflat dar am continuat sa cercetez si am gasit altele, model diferit dar la fel de dragut. Eh, cand mi-au spus ca nici la acestea nu au numarul meu, deja am pus bot :)) Am hotarat sa ne mai uitam prin complex poate gasim ceva asemanator la alte magazine. Niet! 
   In timp ce eram eu concentrata la nu stiu ce chestii, Silviu ma intreaba : "Cum ziceai ca se numeste magazinul ala pe care il cautai ieri?" Woaaaah! Ma intorc la el, ii raspund si in acelasi timp observ scris maaaaaare sa vada si ametita de mine "ESSENCE" Visam! In secunda doi plonjasem in magazinul respectiv si deja scanam toate produsele de acolo. Daaaaaaar mi-am mentinut calmul si am parasit locul acela ispititor, zicand "Ma abtin, ma abtin!", spre amuzamentul lui Silviu fiindca acele vorbe si atitudinea mea erau exact ca ale unei drogate care incearca sa se lase :)) Cu banii pe care ii aveam la mine as fi putut sa iau cel putin 6 produse dar stiam ca prioritara este incaltamintea. Cosmetice mai am insa incalataminte nu prea. V-am zis ca sunt destul de disciplinata cand vine vorba de cheltuieli.
   Am ajuns in Carrefour si am gasit acolo ceva fain, ceva care seamana putintel cu botinele de care ma indragostisem mai devreme. Le-am luat evident si acum sunt bucuroasa ca am facut-o caci sunt foarte comode si cred ca ma avantajeaza.

   Pozele care urmeaza sunt facute marti, in ziua cand cautam disperata cosmeticele si am decis sa intru in Grant pentru ca nu mai fusesem de vreo 2 ani.





   Nu am fost atenta la numele magazinului dar daca aveti drum pe acolo zilele acestea cred ca veti descoperi ca aceste oferte, mai mult decat bune, sunt inca valabile.

    In mijlocul complexului, statea frumusel un stand pliiiin cu tot soiul de cosmetice. Am decis sa fac si aici poze dar nu am apucat sa fac prea multe pentru ca apare un aparator al sigurantei publice si ii face semn vanzatoarei. Aaaa... Ma asteptam la asta si eram mai mult ca sigura ca susotelile aveau ceva de-a face cu fotografierea. Intreb care este problema si mi se confirma banuiala. Am stat cateva minute sa le explic ca am blog, ca as putea sa le promovez produsele, ca in afara lumea este foarte receptiva cand vine vorba de asa ceva, am stat degeaba la povesti ca nu s-a inteles nimic. Concluzia vazatoarei : fac poze si le pun in magazinul meu virtual... Ha? Mda! Noaptea mintii, vorba lui Mircea Badea! Romanico, ma dezamagesti pe zi ce trece si mai tare!

   Pozele acestea vroiam sa le fac expres pentru voi caci am vazut ca la acel stand au.... palete cu 120 de farduri (acelea care se gasesc doar pe net) la doar 80 de lei deci cumparandu-le de acolo nu numai ca sunt mai ieftine dar va scutiti bugetul de cheltuiala pe transport. Sper sa va fie de folos acest pont.







    Au palete cu farduri de ochi, farduri de obraz, pudre, oje, foarte multe minunatii si la preturi bunicele.







   Magazinul unde am vazut botinele mele superbe se numeste depurtat.ro iar acolo mi s-a permis sa fac poze, moment in care m-am simtit usurata si bucuroasa ca va pot arata si voua acest magazin super!












   Au incaltaminte care se incadreaza in tendintele actuale, la preturi accesibile si pentru toate gusturile si stilurile. 
   Pe site veti gasi si mai multe modele iar uneori au si reduceri. De pilda, eu am luat de la ei niste ghete reduse de la 119 de lei la 69 de lei!!! 
   Vi-l recomand! Eu cu siguranta voi mai cumpara de acolo pentru ca mi-au placut atat ambianta cat si produsele lor!

    In complexul Crangasi, care este peste drum de Grant, am vizitat alte standuri de cosmetice si ia uitati de ce am dat:









   Acestea le puteti vizita si voi in DM-ul de acolo.



   Swatch-uri la 3 rujuri care mi-au atras atentia.

   Inainte sa luam liftul sa coboram, am facut o sedinta foto pentru tinuta din acea zi. Este vorba despre una dintre rochiile de care va vorbeam la inceputul postarii.

















   Cum vi se pare rochia? 







  Una dintre cele mai incapatoare genti pe care le detin. Are si detalii interesante, are o forma simpla dar clasica si se potriveste la multe tinute.

   Cardigan - No name
   Rochie - PNK Casual
   Dresuri - No name 
   Geanta - No name
   Set (cercei+lant cu pandantiv cu pietre) - Avon
   Bratara auriu cu negru - Avon
   Bratara rosie - No name

   Ma duc sa imi pregatesc micul dejun. Dupa ce mananc trebuie sa ma imbrac cu hainele aranjate de aseara, pun ce mai trebuie in geanta si retusez machiajul. Peste 2 ore plec din Bucuresti.
   Sa aveti o duminica spectaculoasa! 

   Pe curand...

12 comments:

  1. Rochia iti vine foarte, foarte bine. Ar trebui sa porti mai des rochii bodycon de lungime medie, caci ai o silueta numia buna pentru acest gen de rochii.
    Stii ca multe dintre noi te vor pupa pentru toate fotografiile si informatiile oferite, in aceasta postare. Am ras cu lacrimila faza cu fotografiatul (+replica lui Badea,pe are nu prea il inghit, dar are are unori niste sclipiri de-ti sta mintea-n loc). Intru chiar acum pe depurtat.ro sa trag cu ochiul! :*

    ReplyDelete
  2. Vision by Mila,

    Gata,m-am intors.Am fost la tara,la 110 km de Bucuresti,la bunica lui Silviu.

    Mmmmmuah! :)

    ReplyDelete
  3. PS. Poza respectiva cu invitatia am editat-o in Adobe PS Elements.

    ReplyDelete
  4. Vreau un posterior ca al tau :D !
    Cel putin in ultima poza rochia il scoate frumos in evidenta. Scuza-mi parerea sincera si poate prea.. indrazneata. Eu rar fac afirmatii de genul asta, fiind de o timiditate aproape incurabila.

    Pozele cu pantofii parca sunt imagini dintr-un magazin cu dulciuri.

    Te pup!

    ReplyDelete
  5. Dearest Ela - I just love and adore those last two photos of you standing by the window (especially the last one). What superior elegance, and what luxurious feminine curves.
    In some posts you look like the sweet girl next door with the intense natural beauty - And in some posts, like this one, you are a goddess.
    Kisses.

    ReplyDelete
  6. Aurora,

    Iti multumesc!Nu am prea multe rochii de acest gen insa daca as putea mi-as cumpara 1000 fiindca sunt foarte potrivite tipului meu de silueta,evidentiaza frumos liniile corpului intr-un mod cat mai feminin si de bun gust cu putinta.
    Femeilor voluptoase le stau si mai bine!

    Atunci imi astept pupicii :) M-as bucura sa stiu ca informatiile oferite sunt de un real ajutor pentru alte fete in cautare de good deals.

    Te pup!

    ReplyDelete
  7. Mihaela Laitinen,

    Saru`mana pentru raspuns! ;)

    ReplyDelete
  8. Miha.ela,

    :)) Iti multumesc!Astfel de remarci directe venite din partea femeilor sunt magulitoare dar si deosebit de haioase.

    Dulciuri pentru picioare! :))

    Te pupacesc!

    ReplyDelete
  9. Karsten,

    Like I said before,there are two women inside of me:one is innocent and sweet and the other one is wild and sexual.My boyfrind knows that very well...

    Thank you for your compliments!You always make me feel special.

    Kiss you too!

    ReplyDelete
  10. Alexandra,

    Multumesc!
    Anul acesta nu am mai purtat-o dar lasa ca vine toamna :)

    Te pup!

    ReplyDelete