Sunday 23 September 2012

Review Vichy Normaderm

   Acum multe luni am intrat in posesia primului meu produs de la Vichy si tare mi l-am dorit pentru ca auzisem numai lucruri bune despre acest brand. M-am inscris pe blog-ul Diei pentru ca ea a organizat totul si am scris acolo motivele pentru care as vrea sa il castig. Se pare ca am avut noroc caci m-am numarat printre cele care au castigat cate o crema antiimperfectiuni. Cum pielea mea nu era tocmai in forma ei maxima, am considerat ca este o oportunitate grozava de a o rasfata cu unul dintre produsele din gama de dermatocosmetice si in acelasi timp de a descoperi daca i se potriveste sau nu.
   Desi abia asteptam sa soseasca pentru ca eram nerabdatoare sa o vad si sa o incerc, mi-am pus in gand sa am rabdare, am depozitat-o in dulapiorul de pe hol unde este mai racoare si am asteptat sa termin ceea ce foloseam la acel moment. 



   Evident ca planul meu nu a tinut caci odata cu temperaturile foarte ridicate de afara au aparut si mai multe nenorociri pe fata mea si am cedat impulsului de a o deschide.
   Dupa o folosire indelungata, aproape zilnic, pot in sfarsit sa imi exprim parerea despre ea. Iat-o:
  


   Recipientul este unul rezistent si practic, din plastic iar produsul se poate scoate printr-un orificiu micut, astfel putem controla foarte usor cantitatea.




 Pentru o aplicare este necesara o cantitate mica, eu am scos intotdeauna cat o boaba de mazare si mi-a ajuns pentru toata fata. Lucrul care imi place la nebunie este ca intra foarte repede in piele si ca are un miros fresh, foarte placut.
   Aplicata pe piele nu lasa o pelicula de grasime si nici nu simti tenul incarcat. Pielea nu ramane lipicioasa, ci dimpotriva capata o luminozitate si un aspect sanatos, la atingere este moale, precum pielea unui belelus. Se comporta insa ca o crema obisnuita ca baza de machiaj deci la acest aspect nu exceleaza insa nici nu consider ca e vreun dezastru.
   Nu o recomand tenurilor uscate caci printre efectele sale este si acela de a mentine sebumul sub control si desi nu usuca, nici nu hidrateaza suficient. Tenurile mixte se pot bucura de efectele sale insa aplicata doar pe zonele cu probleme, de obicei acestea fiind fruntea, nasul si barbia (T-ul).
  De cand o folosesc calitatea tenului s-a imbunatatit (mai putine cosuri, anumite pete s-au micsorat sau si-au pierdut din intensitate) insa tot am nevoie si de alte produse pe care sa le folosesc in paralel. Chiar si asa am fost si sunt multumita de ea si cu siguranta o voi cumpara!
   Testarea a inceput in data de 9 iunie si inca mai am destul. Va rog sa tineti cont ca dupa ce au trecut caldurile acelea insuportabile, utilizarile s-au rarit, alternand cu o crema de la plafar.

   Voi ce parere aveti despre aceasta crema - tratament?

   Pe curand...

15 comments:

  1. si eu am testato - si pot spune ca mie mia placut sia facut treaba nu am ce spune acum este deja pe terminate si trebuie sa mio cumpar .

    ReplyDelete
  2. Aveam o părere bună despre produsele Vichy, iar acum s-a confirmat.

    www.zadinblog.com

    ReplyDelete
  3. n-am folosit, trebuie sa vad daca au aici in farmacii, inca n-am testat nimic dermatocosmetic.. poate gasesc un brand finlandez, sa vad cum se prezinta ei la capitolul asta, dar, ca si tine, astept sa termin ce am acum. ce-i prea mult strica :)

    ReplyDelete
  4. Hello!!!!! nu am folosit-o dar am auzit ca este buna! :D pupiciiiiiiiiiiiiiiiii:D:X

    ReplyDelete
  5. Ma bucur ca ti-a placut crema:) Eu tocmai ce am terminat-o, dar nu o sa o mai iau caci tenul meu devine destul de uscat odata cu scaderea temperaturilor.
    Te pup!

    ReplyDelete
  6. nu am folosit crema asta dar dupa ce spui tu aici cred ca mi-ar prinde bine.. pentru ca si eu am tenul mai gras.. :D si ma confrunt si cu ceva monstruleti :)

    te pup!

    ReplyDelete
  7. Claudia_mami,

    Ma bucur ca impartasim aceeasi parere!

    Te pup!

    ReplyDelete
  8. ZADIN,

    Si eu la fel dar pana nu am incercat pe pielea mea tot nu eram convinsa.
    Acum stiu ca sunt bune.

    Te pup!

    ReplyDelete
  9. Mihaela,

    Cand te prinde febra cumparaturilor vazand produse care mai de care mai atragatoare e grozav dar apoi cand vezi ca sunt atat de multe incat nu prea apuci sa le termini odata parca iti pare rau ca nu ai fost mai cumpatat.Vorba ta:ce-i prea mult strica!

    Sunt curioasa despre celelalte dermatocosmetice si cred ca incet,incet,dupa cum o sa imi permita bugetul,o sa mai iau cate ceva de la branduri din acesteadar nu foarte curand :)

    Te pup!

    ReplyDelete
  10. Monica,

    Este!Ma bucur ca am avut norocul de a o testa!

    Si eu te pup!

    ReplyDelete
  11. Dia,

    Nici eu nu o mai folosesc acum,aplic doar crema de la plafar si lotiune pentru protectie solara insa o sa o cumpar la anul.

    Te pup si multumesc pentru sansa oferita!

    ReplyDelete
  12. Cherry Queen,

    Poti afla daca iti este potrivita numai testand-o.Sper sa ai rezultate bune!

    Te pup!

    ReplyDelete
  13. Daniela Macsim,

    Multumesc pentru vizita si invitatie!

    Te pup!

    ReplyDelete
  14. shi eu mi am dat comanda d dermaderm crema d zi,gelul d curatare shi apa termala tot din gama vichy sper s fie produse ok p tenul meu gras shi cu exces de sebum ,o sa revin peste cateva saptamani s va spun dk isi fac cat d cat treaba:*

    ReplyDelete
  15. Elly Clau,

    Nu stiu de restul daca o sa fi multumita insa de apa termala sigur o sa fi pentru ca este foarte buna!

    Te pup!

    ReplyDelete