Friday 7 September 2012

PNK Casual and other stuff

   Yellooo! Nu sunt o shopping addict si nici nu am fost vreodata dar ma pricep foarte bine la window shopping :)) Inca un lucru care imi iese de minune este facutul listelor. Daca m-ati vedea cate pagini umplu cu notite, preturi, informatii si altele cu haine, cosmetice si tot felul de fashion and beauty stuff, ati zice ca sunt vreo miliardara :)) Evident ca foarte putine din lista chiar ajung in cosul meu de cumparaturi, la unele renunt pentru ca dupa ce revad lista mi se par inutile, de alte chiar uit (stiu ca the purpose of a list este tocmai sa nu uiti dar na... am probleme mari cu memoria), ca sa nu mai spun ca listele ajung undeva printr-un coltisor al biroului, printre retete, alte notite, facturi si mai stiu eu ce. Zac acolo luni intregi si cand le descopar, they end up in the garbage :p Specific mie!
   Cand am pe mana vreo suma mai consistenta de bani, fie ies fara scop anume, intru in magazine si daca gasesc ceva dragut cumpar dar nu asa cu una cu doua, stau si ma gandesc de cinspe mii de ori inainte sa ma decid daca merita luat sau nu. Fie pastrez banii si investesc intr-una sau doua chestii importante. Sunt destul de responsabila din punct de vedere financiar, nu prea ma arunc la cumparat asa din impuls. Iar iubitul meu este extrem de fericit si se simte un norocos pentru ca poate avea incredere in mine ca nu fug cu cardu` ca leopardu` vorba celor de la Taxi :))
   Acuma, recunosc ca si lipsa unui servici stabil joaca un rol in absenta mea de la shopping insa va marturisesc ca atunci cand lucram, o parte din bani plus bonuri dadeam parintilor mei iar din restul de bani imi luam haine de care aveam nevoie (nu prea imi faceam mofturile) sau cumparam cate ceva de mancare.
  
   Astazi vreau sa va arat cateva lucrusoare noi (cadouri), pe care nu le-ati mai vazut pana acum si altele pe care le-ati vazut in postarile mai recente.
   

   Bluza care se leaga in fata. Imi place la nebunie ca scrisul este neon!



    Pantaloni transparenti larguti.




   Rochie din voal.



   Rochie din dantela, PNK Casual. O ador pentru croiala feminina si vintage looking!




   Rochie din matase, PNK Casual. Are un design ciudatel iar necalcata arata dubios dar sunt sigura ca aranjata si accesorizata va fi foarte ok.



   Rochie mai grosuta stil peplum PNK Casual. Eh! Asta este alta rochie al carei model il divinizez! Voua va place acest trend?




   Sandale cumparate de mine. Sa va spun ceva haios despre ele. Mergeam odata cu mama prin magazine si am vazut aceste sandale. M-am uitat la ele dar nu m-am lasat dusa de val si nu le-am cumparat, nu erau o prioritate. Peste cateva zile, cand ma pregateam sa merg undeva si aveam nevoie de niste sandale nude, am dat fuga pana la magazin si mi le-am luat. Mama, nestiind asta, a luat si ea o pereche peste trei zile :)))) Acum am doua si nu stiu ce voi face cu ele. S-ar putea sa fac un mic blog sale asa ca daca este vreo doritoare just let me know here intr-un comentariu daca vreti sa le vedeti mai bine si va voi arata poze.



   Plic maricel, vintage, primit de la mama. Stiu ca v-a placut cand l-am purtat AICI.




 
   Pe curand...

8 comments:

  1. Super tare plicul vintage de la mama ta! Iubesc plicurile acestea in piele, de calitate, care se faceau pe vremea mamelor noastre.
    Imi place foarte tare rochia peplum, dar pe mine nu prea ma avantajeaza acest gen de croiala fiind mai lata in solduri:( Pe tine cred ca vine foarte frumos, nu am nicio indoiala!

    ReplyDelete
  2. rochia din voal este dementiala -oare merge la o nunta de unde si cat tea costat .oare sa mi cumpar sau sa sa mi fac ? ajutor

    ReplyDelete
  3. imi place in mod deosebit rochia din dantela, e superba!

    ReplyDelete
  4. Aurora,

    Inainte lucrurile se faceau cu cap,erau si calitative si affordable.

    Trendul peplum este superb si cred ca accentueaza foarte frumos o silueta clepsidra.

    Te pup!

    ReplyDelete
  5. Claudia_mani,

    Nu stiu daca o mai gasesti,mama a luat-o dintr-un magazin no name(din acela cu orice produs de la 13 lei),in luna iulie parca.

    Nu ti-o recomand pentru o nunta,se potriveste mai degraba pentru un look de zi cu zi.

    Insa cea din dantela s-ar potrivi pentru un eveniment cum este nunta.La PNK o sa gasesti modele fabuloase elegante.Bafta la cumparaturi!

    Te pup si distractie placuta!

    ReplyDelete
  6. Simmonne87,

    Ma bucur pentru ca urmeaza un outfit cu ea ;)

    Te pup!

    ReplyDelete
  7. Cu sinceritate îţi spun că te invidiez pentru plicul de piele, dar şi pentru rochia de dantelă... Sunt nişte super piese, Ela.

    ReplyDelete
  8. ZADIN,

    Stiu si sunt recunoscatoare pentru faptul ca le am.

    Te pup!

    ReplyDelete