Thursday 27 September 2012

No heels with that dress?

   Nu stiu de ce dar am reusit sa imi dau iar stomacul peste cap desi nu 100%, se putea si mai rau :)) Trebuia sa ma intalnesc cu Mihaela si am fost nevoita sa aman pentru azi, cand sper sa nu mai am probleme, nu de alta dar o sa facem turul lacului Herastrau si nu ar fi deloc convenabil sa ma apuce raul pe la mijlocul plimbarii. Sper ca si azi sa fie soare si cald ca daca da vreo ploaie o sa ma oftic vreo luna :)) 
   Pana la urma nu a fost o zi pierduta pentru ca am spalat destule rufe, am preparat desertul meu preferat de cand eram mica si anume biscuiti cu mere si am si reusit sa ies la o plimbare scurta, mai mult am stat pe banca la taclale cu Silviu dar a fost placut. 
   Zilele astea parca s-a intors vara si poate ca tinuta pe care va voi arata astazi vi se va parea cam groasa pentru temperaturile ridicate dar pozele au fost facute duminica, atunci cand inca mai batea vantul si in anumite zone umbrite era racorica, iar seara chiar au fost binevenite hainutele de toamna. Mai tineti minte rochia aceasta purtata prima oara anul trecut? Am retinut dorinta voastra de a o vedea din nou si in alta combinatie si m-am gandit ca daca atunci v-am exemplificat cum poate fi purtata iarna, acum sa va arat o modalitate de a o purta toamna, caci ea de fapt, fiind fara maneci este potrivita pentru acest anotimp. Ca o mica paranteza, mi se pare grozav cum poti valorifica o piesa vestimentara prin accesorii, incaltaminte si alte piese vestimentare, astfel facand-o buna nu numai pentru un singur anotimp. Straturile sunt super, v-am mai zis eu!
   De ce titlul acesta? Rochia peste genunchi si cambrata mi se parea ca face pereche perfecta cu niste cizmulite, botine sau pantofi cu toc insa din motive practice am luat in calcul si altfel de incaltaminte si am renuntat si la cardigan, alegand altceva care sa lege toate piesele look-ului. Astept pareri.













   Jacheta - Feifa Fashion
   Rochie - PNK Casual
   Ghetute - No name
   Geanta - Bosboom
   Cercei - No name
   Lant - Handmade by me
   Bratara - Handmade by me


    V-am pupacit!


   Pe curand...

15 comments:

  1. Tinuta asta nu e preferata mea insa atitudinea si privirea jucausa,ma face sa ma bucur de aceasta noua postare :)

    Oricum, ai atatea tinute frumoase pe blog, incat am de unde ma inspira :)

    ReplyDelete
  2. colierul este superb... si cerceii sunt dar eu port doar cercei ficsi pe ureche.. deci nu imi pot da cu parerea.. :d

    rochita e superba.. si culoarea e perfecta pentru toamna.. :)

    si tie oricum orice iti vine bine :)

    te pup!

    ReplyDelete
  3. e foarte bine asa.totul imi place.pupp

    ReplyDelete
  4. Simmonne87,

    :) Multumesc pentru ca mi-ai spus.Ce anume nu iti place la tinuta?Te intreb pentru ca sunt curioasa si vreau sa invat si sa inteleg si punctul altora de vedere.

    Atitudinea mea jucausa se datoreaza zilei frumoase petrecute alaturi de o dulceata de fetita dar si pentru ca ma simteam foarte bine imbracata asa.

    Ma bucur si ma simt flatata ca te inspir!
    Te pup dulce!

    ReplyDelete
  5. Cherry Queen,

    Eu port orice tip de cercei,un singur lucru am de obiectat la adresa celor care se fixeaza cu surub sau fluturas,unii sunt greoi si aluneca din ureche.

    Ador tinutele cu tonuri de toamna doar sunt nascuta toamna :)

    Multumesc pentru compliment!

    Te pup!

    ReplyDelete
  6. Modniza,

    Multumesc doamna!
    Si eu va pup!

    ReplyDelete
  7. Vision by Mila,

    Multumesc mult!

    Te pup!

    ReplyDelete
  8. scuze, abia acum raspund.
    Nu e vorba canu imi place in mod neaparat. Fiecare piesa din tinuta imi place.

    Singurul lucru care ma face sa nu declar aceasta tinuta una dintre cele mai reusite: lungimea rochiei si cea a cizmulitelor (impreuna) imi pare ca iti ''taie'' optic din lungimea picioruselor.


    Nu stiu cat de bn m-am exprimat, fiind vineri, dupa o sapt. grea :P

    te pup

    ReplyDelete
  9. PS: nu prea e in regula sa dau eu sfaturi referitor la ''outfit-uri', mai ales ca sunt paralela, aleg mereu combinatii clasice, sigure.

    Iti admir curajul din acest punct de vedere, pt. ca esti originala :)

    ReplyDelete
  10. Simmonne87,

    Atunci sa stii ca iti dau dreptate si de aceea am si pus titlul acesta dar am vrut sa port rochia altfel si sa fie asa un aspect mai edgy si mai ciudatel,ceva original.Uneori ma satur de alegerile safe si recurg la cate ceva mai neobisnuit si fie o dau in bara,fie iese ceva misto :p
    Eu una m-am simtit bine asa chiar daca stiu ca rochia e prea lunga pentru aceste ghetute,nu stiu probabil pentru ca nu mai purtasem asa,ca sa nu mai spun ce confortabil a fost fara tocuri :)

    Cum sa nu poti da sfaturi in materie de tinute?!Eu chiar apreciez asta pentru ca fiecare are dreptul la opinie si chiar ne poate invata cate ceva.

    Multumesc!
    Te pup si eu!

    ReplyDelete
  11. a fost o zi frumoasa duminica, din mai multe puncte de vedere! :) pupici! :*:* nice dress! :)

    ReplyDelete
  12. Imi place combinatia asta de rochie eleganta si accente rock, cum e geaca de piele.

    ReplyDelete
  13. Di,

    Multumesc!Me too :)

    Te pup!

    ReplyDelete
  14. Daniela,

    Thanks!Si mamei tale i-a placut rochia :)

    Zile ca asta tot sa mai fie!Azi,de exemplu,a fost o zi de cacao...

    Te pup!

    ReplyDelete