Thursday 20 September 2012

Let`s break the rules!

   Mai tineti voi minte de cazatura mea din penultima zi petrecuta la Moieciu? Aia despre care va spuneam ca mi-a cam ranit nitel genunchiul? Aia care tocmai se vindecase? Mmmm... Acum doua saptamani, intr-o duminica, am fost in paaarc. I guess you already know what I`m about to say right? Yup, am cazut din nou, numai ca de data asta am reusit sa imi iau toate straturile de piele si sa raman cu carnita de sub ele. Mmmda. Imediat dupa cazatura lucrurile pareau ok desi simteam o usturime nu tocmai agreabila dar apoi cand am vazut ca mersul pe role era o problema, m-am uitat in jos si ce sa vezi: blood! Nu foarte mult, l-am mai spalat, iar mi-a curs si tot asa, vorba alor mei "nu mi-au iesit matele pe afara" asa ca it was fine. Partea nasoala a fost cand am ajuns acasa si mi-am dat cu apa oxigenata si rivanol. Wow! Orice atingere ma facea sa plang pentru ca nu era nici un strat de piele care sa protejeze, ba in plus zona din jur era rosie si umflata. M-am cam chinuit vreo saptamana cu pansamente, crema, pudra, la dus a fost oribil, mersul si urcatul scarilor nu erau tocmai placute dar apoi a inceput sa fie un pic mai bine, incepea sa se refaca zona. Acum e o simpla cicatrice. Se pare ca genunchiul meu stang este blestemat sa fie plin de semne :) Am facut o poza cu rana, asa ca amintire :)) si Silviu s-a cam lasat dus de val si a inceput sa faca si el poze. Asta-i un bun exemplu de cum poti sa vezi partea buna in orice :)
   Wannna see pictures? Nu? Eh tot va arat, ce e dupa voi :)) Si oricum nu e cine stie ce, pe bune.






   Cam asa arata imediat dupa cazatura, celelalte faze sunt prea scarboase ca sa vi le arat :D

   Ok, hai ca postarea asta e cam plictisitoare si ciudata, asa ca vreau sa pun si niste poze normale cu o tinuta de saptamana trecuta. Chestia neagra de la genunchi, pe care o sa o vedeti, nu e vreo pata, nu e mizerie, e rana mea facuta coaja so... 






   "Splendida" sedinta foto a fost facuta pe fuga pentru ca eram in Carrefour si se cam inchidea deci nu am mai surprins in poze close-up si celelate detalii ale tinutei dar cred ca se observa destul de bine si asa.

   Bluza - Adyes
   Pantaloni scurti - Etam (DIY project)
   Curea - No name
   Botine - No name
   Geanta - Avon
   Cercei - Diversity

   Sper ca nu v-am stresat prea tare cu primele poze si mai sper ca tinuta v-a placut (in special tie, Cherry Queen, pentru ca stiu ca tu ai vrut sa o vezi). Te pup!

   O seara frumoasa va urez, frumoaselor!

   Pe curand...

12 comments:

  1. Auch...nu-mi place deloc sa vad rani..
    Tinuta e foarte frumoasa, esti foarte sexy:D
    Te pup!

    ReplyDelete
  2. Toate ca toate, Ela, dar arati sublim, ai un corp de invidiat, stiu ca ti-am mai spus asta, dar simt nevoia sa ma repet, esti grozava :D

    ReplyDelete
  3. Chiar ca esti foarte sexy! Nu pot decat sa exclam ca ai un corp traznet!Desi esti slabuta esti foarte bine proportionata si nu arati ca fetele care tin dieta si par lipsite de vlaga.

    Cat despre rana, sunt sigura ca ti-a dat Silviu un pupic si tocmai d-aia a facut coaja si a inceput sa se vindece!

    ReplyDelete
  4. deci de asta pusesei doar jumatate de poza... sa nu se vada bubita?
    este superba tinuta... imi plac la nebunie botinele..

    am avut si eu un accident asemanator cu rolele acum cativa ani... am pe genunchi un semn tare simpatic.. :D:D:D

    te pup!

    ReplyDelete
  5. Botinele sunt foarte frumoase!

    ReplyDelete
  6. eu una am trecut peste primele poze :D

    ReplyDelete
  7. Dia,

    Nici mie nu imi plac,uneori mi se cam face rau daca vad sange.

    Multumesc frumos!
    Te pup si eu

    ReplyDelete
  8. Simona,

    Multumesc mult insa cred ca purtand hainele potrivite oricine poate arata bine,poate chiar mai bine decat crede.Eu una sunt o fata normala dar cu pantaloni scurti si botine cu tocuri pana la cer se schimba un pic situatia deci aparentele sunt inselatoare.

    Te pup!

    ReplyDelete
  9. Aurora,

    Sunt destul de proportionata,asa am fost de mica insa sunt prea slaba pentru inaltimea mea.
    Multumesc oricum pentru compliment!

    Silviu chiar m-a pupat pe langa acea zona si a incercat sa ma fereasca sa nu ma loveasca :)

    Te pup!

    ReplyDelete
  10. Cherry Queen,

    Nu,nu.Acea poza am editat-o pe un site si poza a iesit asa pe jumatate din cauza unui efect de editare.Chiar m-am mandrit cu bubita mea,niciodata nu ascund semne de acest gen pentru ca sunt urme ale experientelor de viata.

    Multumesc mult!Sunt botinele mele de suflet si mai vreau o pereche.

    Si eu te pup!

    ReplyDelete
  11. Maiamarcu,

    Multumesc!Ma bucur ca iti plac!

    ReplyDelete
  12. Mihaela,

    :p Hi,hi!

    Te pupacesc!

    ReplyDelete