Saturday 1 September 2012

Jurnal de vacanta 7 - A sasea zi

   Jurnalul meu de vacanta se apropie de sfarsit sei fara intententie s-a potrivit cu sfarsitul verii. Astazi este prima zi de toamna si pana la ora aceasta a fost o zi cu soare, putin vant si multe ganduri.
Imi cer scuze ca am lungit atat acest jurnal dar am vrut sa mai postez si altceva ca sa fie de toate pentru toti. De asemenea, stiu ca am absentat, nu prea am avut cine stie ce postari saptamana aceasta dar acum o sa pot sa revin la normal pentru ca David s-a intors la parintii sai si programul nu va mai fi atat de incarcat.
Fara alte adaugiri o sa va trec la pozele pe care cred ca le-ati asteptat prea mult si o sa va spun si cate ceva despre aceasta penultima zi petrceuta la munte. A fost o zi de relaxare, oarecum si spun asta pentru ca nu am stat in pat si am lenevit, tot am iesit la plimbare insa de data aceasta doar prin imprejurimi. Tinuta: maieu verde pe care scrie :"Never do what I`m told" (Nu fac niciodata ce mi se spune :p), short gri, sandale negre. Accesorii: o perche de cercei cu chei din bronz si doua bratari "tac-pac sunt pe mana", vorba Milei (El Mundo en colores). Mi-am dat cu multa lotiune pentru protectie soala, am pus palaria pe cap, ocelarii pe nas si am pornit in expeditie :) Am fost doar noi doi prin Moieciu de Jos, am explorat un pic zona, am cazut cu piciorul drept intr-un sant plin cu namol :)) iar piciorul stang, mai exact genunchiul, s-a ales cu o julitura de toata frumusetea. Imediat au venit cativa localnici si m-au sfatuit sa ma clatesc intr-un parauas din apropiere, cineva mi-a dat o frunza de brusture ca sa tin pe zona afectata si mi-au recomandat sa imi cumpar rivanol si sa am grija sa nu se infecteze. Foarte amabili! Le-am ascultat sfaturile dar pana seara tot s-a umflat si deja a doua zi zgarietura arata mai rau decat se simtea. Eh, o mica amintire de la munte, care acum abia se mai vede :p



   Aveam o plasa plina cu resturi de mancare, pe care urma sa le lasam undeva sa le pape cateii.



   Visam cu ochii deschisi la o curte maaaaare doar a mea...



























   Mersul pe jos face pofta de mancare si cum noi mai aveam pana la destinatia propusa (Cheile Gradistei), am indurat ceva timp dar asta nu ne-a deranjat prea tare pentru ca plimbarica a fost bine venita, am facut si o buna baie de soare, am si ras, ne-am destins.

















   Dupa ce ne-am potolit foamea, am pornit din nou la plimbare, de la Cheile Gradistei am tot urcat pana unde ne-a permis setea :)) Scapi de una (foame) si dai de alta (sete) :)) 















   Moieciu de Sus, soare si vant, coafura nu rezista :))))





   Surfing on the rocks :)











   ZEN! :))





   Daca sunteti fani "Dansez pentru tine", o mica reprezentatie pentru voi :))









   O ultima privire catre Cheile Gradistei...

   La pensiune, cei doi porumbei, Cristy si Daniela, erau instalati comod in balansoarul din curte asa ca trebuia sa le stricam intimitatea nu? :)) We joined them :)







   Am stat la taclale toata seara si totul era ok pana cand Daniela a rostit cuvantul "pizza". Woah! Am inceput sa ne milogim, sa ne tavalim pe jos doar, doar s-or indura baietii de noi si ne-or duce sa papam. Nimic domne, nimic! 
 Vazand noi ca nu avem sorti de izbanda si ca ne vom petrece seara acolo, am dat fuga pana in camera sa ma imbrac mai gros caci se facuse rece.







   Pozele sunt facute inh holul etajului unde am fost "parcati" tot concediul.



   Am stat ce am stat si apoi am tulit-o in pensiune, deja era prea frig si tantarii insistenti.







    Nu stiu cum si prin ce minune divina dar Cristy s-a razgandid si odata zice "Hai mai sa mergem la pizza!" Am sarit in sus de bucurie si intr-o secunda eram in camera sa ma schimb de hainele sport.
   Proprietarul pensiunii ne-a recomandat un local cu terasa din Bran unde "se mananca pizza mai decenta".







Localul este dragut simi-ar fi placut sa stam inauntru unde atmosfera era mai faina, cu lumanarele, fotolii comode insa acolo era lounge, doar pentru cafea si bauturi asaca m-am multumit cu terasa.





   Vine o domnisoara sa ne ia comanda si ne lovim de un raspuns negativ. Era prea tarziu si deja nu se mai facea nimic prin bucatarie. Woah! Am spus toti in cor ca pentru asta am venit special la ei si sa intrebe daca se poate face o exceptie.



   Poza explica ce a raspuns bucatarul nu? :p 





   Am mancat si am baut si apoi back to the pension. Maine ne astepta o zi incarcata atat ca program cat si sentimental, fiind ziua in care trebuia sa ne intoarcem fiecare la casa lui... :(



   Revin cand pot cu detalii despre tinute.

   V-am pupat si sa aveti o seara placuta!

   LATER EDIT: 

   Tinuta 1:

   Maieu - o marca din Bulgaria (nu am reusit sa descifrez numele)
   Pantaloni scurti - Etam (DIY)
   Sandale - No name
   Palarie - No name
   Ochelari soare - Erroca
   Cercei - Atelier Maruska
   Bratari - No name (Rasnov)

   Tinuta 2:

   Maieu - acelasi ca in prima tinuta
   Bluza - BONO Jeans
   Pantaloni - Puma
   Slapi - No name

   Tinuta 3:

   Bluza - No name
   Colier - Terranova

   Restul hainelor nu are rost sa scriu de unde sunt pentru ca oricum nu se vad in poza.
   

   Pe curand...
 

8 comments:

  1. aseara am comandat si noi 3 pizza / pizze (hmm, cuvantul asta are plural, ma intreb?!), azi 2 portii de paste si inca o pizza, in juma' de ora ajung.. orgie culinara, dar avem voie doar pt. ca e B-day weekend! :D

    ReplyDelete
  2. Cat de dragalas e catelusul ala! Ce l-as mai smotoci!!!
    De restul pozelor, ce sa mai zic? Mi-ai facut un dor si un chef de duca, acum la sfarsitul verii :))

    ReplyDelete
  3. El mundo en colores,

    Oooo!Birthday weekend?La multi ani si sa va fie de bine! :p

    Te pup!

    ReplyDelete
  4. Di,

    Eu eram la masa cand l-am observat undeva in stanga,in fata unei pensiuni si nu am putut sa ma abtin.M-am dus la el,l-am mangaiat si apoi l-am luat in brate ca sa il vada si iubitul meu mai bine si sa ii facem poze.L-as fi luat acasa :)

    Eheee!Dor de duca am si eu... :)

    Te pup!

    ReplyDelete
  5. cred ca a fost tare frumos in vacanta.... dar ce s-a intamplat cu genunchiul tau? :(

    te pup!

    ReplyDelete
  6. Cherry Queen,

    A fost!

    La genunchi m-am julit nitel pentru ca am alunecat cu piciorul intr-un sant.

    Si eu te pup!

    ReplyDelete
  7. daaaa...intimitatea de pe lume cu scartaitul ala infernal al leaganului... :)) bine ca ati venit si voi sa se imparta scartaitul la mai multe urechi. :D frumoasa seara la pizza! era sa ramanem fara bani de benzina pt intoarcere acasa. :)) eh, a meritat!

    ReplyDelete
  8. Daniela,

    :) Daca nu scartaia si era si o paturica si o perna ar fi fost perfect.Aaaa si daca aveam solutie anti tantari :p

    Noi aveam niste rezerve deci eram ok doar ca deja consumasem mult fata de ce ne propusesem dar nu-i nimic,eu nu regret pentru ca am simtit ca sunt in vacanta!

    Te pup!

    ReplyDelete