Friday 24 August 2012

Uploading photos

   Buna! Nothing is working! Story of my life... Incerc sa fac niste cursuri, aflu ca nu sunt acreditate. Incerc sa gasesc un job ca lumea, aflu ca ori ma angajez temporar, ori trebuie sa astept o vesnicie ca sa iasa niste aranjamente. Incerc sa imi imbunatatesc blog-ul, PC-ul da rateuri, mufa de la laptop se strica, aparat foto bun nu imi pot lua. Come ooon!!! Iar ultima chestie: nu mai pot incarca poze pe site. Astazi vroiam sa postez un machiaj dar nu am reusit sa incarc pozele pe Photobucket, ca apoi sa le pun aici. Stie cineva care-i faza cu Photobucket-ul? Imi da eroare la orice poza incarc. Please help! Daca stiti ceva in legatura cu asta, lasati-mi un comentariu, va rog. 
   Saru`mana mult!

   Va pup!

   Pe curand...


10 comments:

  1. ciudat,si mie imi apare eroare.e de la ei:)

    ReplyDelete
  2. Dar de ce incarci pozele dupa photobucket? Eu le incarc direct atunci cand scriu articolul am optiunea de a pune poze..mi se pare foarte simplu asa :)

    ReplyDelete
  3. Cupcake,

    Mai incerc mai tarziu sau maine si poate o functiona.Trebuie! :))

    Te pup!

    ReplyDelete
  4. Gina Cristiana,

    Spatiul de a incarca poze direct este limitat iar eu l-am ocupat pe tot asa incat acum trebuie sa folosesc site-uri.Am folosit Image Shack dar si acolo e limita si ca sa continui sa incarc la ei trebuia sa platesc,asa ca m-am orientat spre altul,Photobucket.

    Te pup!

    ReplyDelete
  5. si eu le incarc direct. de faza cu ocupatul spatiului chiar nu stiam. exista asa ceva pe blogger? hmm...

    ReplyDelete
  6. Daniela,

    Da,la un moment dat se va intampla asta doar ca unora li se intampla mai tarziu daca pun de ex 2-3 poze per postare.Eu insa am pus dintotdeauna multe poze si atunci s-a ocupat rapid,in cateva luni,nu mai stiu cate.De atunci incarc pe site.

    Te pup!

    ReplyDelete
  7. eu incarc pozele direct pe blog, si in functie de cate sunt in post (de cele mai multe ori intre 1-3 bucati), aleg varianta small-normal-large, etc.. (nu stiu daca marimea in sine afecteaza spatiul, banuiesc).. in cazul meu, vad ca tot ce incarc se duce automat si intr-un album pe picasa, si cum acolo am si alte albume personale, am primit mesaj cum ca spatiul e plin.. momentan sunt in plina donwloadare a albumelor de pe picasa pe laptop si dvd-uri, ca sa am spatiu pt. blog, insa in final cred ca voi mai cumpara spatiu, din cate stiu, nu costa o avere, cativa $ / an, nu sunt sigura..

    ReplyDelete
  8. Mihaela,

    Stiu ca nu costa mult dar trebuia sa am nu stiu ce card pentru a plati si nici eu,nici iubitul meu nu aveam la acel moment asa ca am zis pas si am ales varianta cu site-urile "gazda".

    Te pup!

    ReplyDelete
  9. Photobucketul tot are probleme in ultimul timp, dar nu te descuraja, toata lumea are perioade nefaste :)Capul suuus

    ReplyDelete
  10. Gamine,

    Nu ma descurajez,sunt doar stresata ca apar astfel de inconveniente si nu imi pot face treaba la timp.

    ReplyDelete