Sunday 26 August 2012

Sweet pink

   Ro: Unul dintre look-urile mele preferate este cel pe care vi-l voi arata astazi include print floral, una dintre culorile mele preferate (verde) si balerinii transparenti. Sper sa va placa si voua si poate chiar sa va inspire.

   En: One of my favourite looks is the one that I`ll show yu today and it includes flower print, one of my favourite colours (green) and transparent flats. I hope you`ll like it too and maybe get inspired.











   Revin diseara cu detalii despre tinuta.

   Va pup!

   Pe curand...

   LATER EDIT: E 1.30. Am avut o zi plina, un pic obositoare, pe alocuri cu nervi dar asta e cand ai copil prin preajma. E un exercitiu bun pentru cand vom fi parinti si vreau sa va spun ca e mult de munca.    
   Bineinteles ca nu sunt numai momente stresante, ai si bucurii dar daca nu il educi ca lumea, dupa aceea ai mult de tras cu el :)) 
   David este foarte prost crescut, nu ma asteptam sa fie chiar asa dar ne-a surprins pe toti prin ordinele pe care le da, prin neintelegere si obraznicie. De aceea, decizia de a face un copil trebuie sa fie una constienta si responsabila caci daca o dai in bara, tot tu suporti consecintele si s-ar  putea sa fie mai rau decat credeai...

   Enough about that! Va promiteam detaliile tinutei. Asadar sa incepem cu accesoriile. Cerceii sunt de la Avon si ii port atunci cand vreau sa nu atrag foarte mult atentia la capitolul bijuterii pentu urechi. Colierul l-am cumparat mai de mult, cred ca il am din liceu cand il asortam cu bluze rosii. 
   Bluza este tot un no name, primita de la mama si am purtat-o atat de mult pentru ca se potriveste cu atatea tinute incat am rezistat cu greu sa nu o aleg atunci cand vroiam ceva simplu dar sexy. Fusta-pantaloni o am tot de la draga de mama, este vintage si o ador! Inainte se purta foarte mult si era o piesa vestimentara inedita si chic, astazi creatorii de moda readucand-o in atentia noastra. 
   Bretelele sunt parte dintr-o salopeta de blugi, pe care o sa v-o arat in sezonul care vine, caci este numai buna pentru toamna. 
   Balerinii au devenit incaltamintea care m-a salvat in atatea situatii cand nu aveam chef de tocuri dar nici de niste balerini obisnuiti. Sunt atat de finuti si confortabili!
   Aproape uitasem de geanta. Este un no name dar e fantastica pentru ca se potriveste la aproape orice si are si un aspect vintage, rafinat.

 Din nou o tinuta compusa din atatea no name-uri si totusi arata decent si deloc ieftin, zic eu. Sunteti de acord?

   Sper ca prin faptul ca arat piese fara renume, fara etichete fancy, sa va dau incredere de a experimenta cu ceea ce aveti deja in garderoba voastra. Puteti sa arati bine si fara prea multi bani, totul este sa deschideti ochii, sa improvizati si sa ii dati naibii pe cei care spun ca banii fac totul si ca fara ei nu insemni nimic!

8 comments:

  1. imi place tare mult tinuta ta... este perfecta pentru zilele caniculare de care am avut parte..:)

    astept detaliile despre tinuta
    te pup

    xoxo
    D.

    ReplyDelete
  2. Cherry Queen,

    In partea de sus cam nu prea e potrivita pentru ca bluza aceea tine de cald iar bretelele iti iau un pic din libertate dar asta am purtat intr-o zi cand vroiam sa ma imbrac altfel si cu asta m-am inteles cel mai bine in creierasul meu si asa a ramas :))

    Te pup si eu!

    ReplyDelete
  3. imi place cum ai scris ... si imi place ca nu incurajezi brandurile. .:) si eu cumpar haine care ma reprezinta.. indiferent daca sunt no-name.. :)

    te pup!

    ReplyDelete
  4. Dragă Ela, atâta timp cât nu suntem ridicoli, trebuie să purtăm în primul rând ceea ce ni se potriveşte, indiferent de cât costă sau dacă este sau nu un brand.
    Iar mie mai îmi place să zic: style has nothing to do with money.
    Eşti jucăuşă ca de obicei şi îţi stă foarte bine.

    ReplyDelete
  5. Cherry Queen,

    Mama a fost felicitata de atatea ori pentru piese vestimentare ieftine deci conteaza sa ne stea bine,nu sa fie cine stie ce brand.

    Si eu fac la fel ca tine,cumpar in functie de aspect,nu eticheta.

    Te pup!

    ReplyDelete
  6. ZADIN,

    Multumesc!

    Foarte bine spus!Daca ne imbracam alegand cu inima atunci sigur ne va sta bine si nu e nevoie sa cheltuim mult.

    Te pup!

    ReplyDelete
  7. mie mi-a sarit in ochi Geanta, are ceva ce ma fascinaeaza si nu o pot descrie!

    ReplyDelete
  8. Miha.ela,

    In mod normal nu mi-ar placea acest tip de geanta dar asta are ceva aparte care ma face sa o iubesc si exact cum ai spus si tu,nu pot descrie ce anume.

    Te pup!

    ReplyDelete