Thursday 9 August 2012

Neon color blocking

   Ro: Luna trecuta am primit o fusta intr-o culoare neon si cum vara aceasta se poarta foarte mult, mi-am facut curaj si am iesit cu ea in lume. Cu ce am combinat-o? Vedeti voi mai jos. Tot ce pot sa va spun este ca am bifat 4 tendinte: neon, color blocking, vintage si edgy. Sper sa va placa! Daca nu, nu va sfiiti sa aruncati cu rosii... aa.. adica... cu petale de trandafiri :p 

   (Uitasem sa mentionez, pozele sunt facute inainte de a pleca la munte)

  En: Last month I received a skirt in a neon colour and because this summer neon is a big thing, I tried to be brave and I wore it. What did I combine it with? You`ll see. All I can say is that I scored 4 trends: neon, color blocking, vintage and edgy. Hope you`ll like it! If not, feel free to throw tomatoes...aaa... I mean rose petals at me :p











   Asaaaaa! Acum sa o luam pe rand.

   Fusta evident se incadreaza in categoria neon si nu stiu daca mai am vreo piesa vestimentara atat de tipatoare. Imi amintesc de o bluza galbena, pe care o purtam in clasele V-VIII, cu haine negre si era incredibil de puternic contrastul incat uneori ma simteam stanjenita caci atrageam foarte mult atentia.

   Daca pana acum nu va era clar ce inseamna color blocking, prin alaturarea fustei si a bluzei de mai sus, cred ca ati inteles perfect caci pozele sunt foarte explicite in acest sens. Este o combinatie indrazneata, sunt constienta ca multe femei nu ar purta nici macar neon simplu, dapai sa mai si puna langa el tot o culoare tare daaar mie imi place foarte mult si pot spune ca as purta asa ceva si alta data.

   Pentru a face totul cat mai purtabil si totusi de bun simt, am adaugat cateva accesorii neutre, printre care si animal print, care ajuta ca look-ul sa nu fie nici prea tipator. Aici intra in discutie si tendinta vintage, accentuata printr-un plic superb vechi, din piele. Este mare, greoi (nu este greu neaparat dar are acea greutate a pielii, you know what I mean), simplu si foarte formal, sobru. Il ador!

   Last but not least, incaltamintea. Aici am fost un pic reticenta, ma gandeam sa adaug ceva nude dar ceea ce aveam, nu prea mi-a convenit, astfel ca m-am multumit cu aceste sandalute cu barelete subtiri si accente rock-ish, edgy. Mi se pare ca se potrivesc cat de cat cu forma fustei. Cu toate acestea, as fi preferat altele dar sunt si astea bune in lipsa de altceva.

   Voi ce parere aveti? Yay or nay!


   Ro: Bluza - No name
         Fusta - PNK Casual
         Sandale - Via Uno (din Unirea)
         Plic - Boxca (Vintage - din Danemarca)
         Accesorii - No name

   En: Blouse - No name
         Skirt - PNK Casual
         Sandals - Via Uno
         Clutch - Boxca (Vintage - from Denmark)
         Accessories - No name 


   Ma indepartez un pic de subiectul beauty, fashion, pentru a ma descarca in fata voastra vis-a-vis de ceva personal. Alaltaieri, gandindu-ma la niste schimbari care cred ca vor avea loc in viata mea, cat de curand, m-am trezit pe nepusa masa, cu obrajii plini de lacrimi. Da, este vorba despre tata. E o mare durere pentru mine sa stiu ca el chiar nu mai este aici, printre cei vii si sa vad ca viata merge inainte fara el. Mi se pare nedrept. Daca renunt la un lucru de-al lui simt ca dau o parte din el, daca nu ma gandesc in fiecare secunda la el simt ca si cand l-as da uitarii, daca exista momente cand rad foarte mult simt o vinovatie mare pentru ca el nu mai e si eu sunt ok. Am voie sa fiu bine? Dar nu sunt ok de fapt. Nu sunt deloc ok! In drum spre Moeciu, am plans in masina, pentru ca acolo trebuia sa mergem cu totii chiar in anul cand a murit. Nu stiu, nu ma simt linistita. 
   Astazi, cred ca o sa plang din nou, de fapt sunt sigura de asta, e inevitabil. Astazi este sau ar fi fost aniversarea casniciei parintilor mei. 9 august! Mama e trista si stiu ca o sa fie si mai trista decat de obicei, in special astazi de ziua lor. 
   Ma credeti ca scriu si povestesc despre moartea lui dar inca nu realizez? 
   Nu am ce sa repar aici, ce sa corectez, ce sa schimb, moartea e ceva definitiv, ceva care lasa urme si schimba destinul multora... Este firesc sa fie asa si totusi nu este...

   Of, de as putea macar sa ii iau durerea mamei! Atat as vrea si as fi fericita!

   Tata, mama, voi sunteti despartiti in planul fizic dar nu si in cel spiritual. Tot uniti sunteti chiar si acum si asa veti ramane. Ceea ce aveti voi nu poate fi destramat de o banala si absurda moarte. Va iubesc! La multi ani...
   
   Pe curand...


15 comments:

  1. nice! Super cute! Come back soon, hun <3

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. surprinzator, imi place, nu stiu daca eu as indrazni, ma machiez de obicei asa natural incat un simplu roz la ochi mi s-ar parea ca iese din anonimat, d-apoi sa am pe mine asemenea culori.. imi place modelul fustei si plicul arata bine.. despre partea a doua a postarii ma abtin sa comentez, nu pot sa imi imaginez ce trairi are cineva in situatia data, si totusi sunt ferm convinsa ca in timp durerea se va diminua.. hang on!

    ReplyDelete
  4. Mie imi place mult tinuta de azi. Geanta e absolut superba.

    Le urez si eu la multi ani parintilor tai. Incearca sa nu fi trista pentru mama ta, e de ajuns ca e ea trista.

    Te pup:*

    ReplyDelete
  5. Daa, intr-adevar fustita este foarte feminina prin model, dar indrazneata prin culoare, imi place mult alaturi de plicul "masiv" din piele naturala.
    Esti foarte feminina in tinuta aceasta si foarte frumoasa, iti sta bine zambind si bucurandu-te de viata, insa mai mult de atat nu pot sa spun nimic, nu am fost pusa in situatia ta si chiar nu imi pot da seama cu poti gestiona o asemenea durere...
    Sper sa inveti sa faci asta cat mai repede si sa treci la un alt nivel de intelegere...Iti tin pumnii si iti trimit ganduri bune de sustinere, atat pot face eu din postura mea...
    Te imbratisez! :)

    ReplyDelete
  6. Dragă Ela, nu știu dacă îți dai seama dar atât fusta cât și plicul sunt niște super piese. Eu personal aș vrea să le am pe ambele în sifonier.

    Mulțumesc pentru încurajări. Atunci când întâlnesc oamenii ca tine îmi dau seama că nu m-am apucat degeaba de blogging.

    www.zadinblog.com

    ReplyDelete
  7. Squared,

    Thanks for the support!

    Kisses!

    ReplyDelete
  8. El mundo en colores,

    Daca nu este stilul tau,atunci poate la vreun concert, unde se admite orice si sunt fel si fel de stiluri vestimentare traznite sau la o iesire in padure,unde e ok sa pui ceva comod si haios.

    Oricum sunt si atatea variante de bijuterii,accesorii pentru par,oja,poti integra foarte usor neonul daca nu vrei sa fie tipator.

    Da,asa se spune ca timpul vindeca dar e al naibii de incet procesul...

    Te pup!

    ReplyDelete
  9. Dia,

    Multumesc!Am trecut cu bine ziua desi la inceputul ei am plans putin.

    Ma bucur ca iti place.Geanta este de la mama si imi e foarte draga!

    Te pup!

    ReplyDelete
  10. ZADIN,

    Culoarea fustei poate nu o sa mai fie la moda,insa croiala este superba!Se obtine o silueta frumoasa,feminina datorita modului cum se aseaza pe corp si acel volanas completeaza perfect!
    Plicul este intr-adevar ceva de valoare,pentru ca va fi mereu deosebit,e timeless.

    Cu placere!Oricand ai nevoie,ti-am mai spus,apeleaza fara rusine.

    Te pup!

    ReplyDelete
  11. Simona,

    Dupa acel zambet se afla multe...
    Nici nu iti doresc sa afli vreodata desi este inevitabil dar cum orice este posibil,iti urez ca familia ta sa traiasca vesnic!De fapt asta as vrea pentru toti oamenii...

    Te pup!

    ReplyDelete
  12. Vai ce frumoasa tinuta! Fusta este adorabila si te prinde atat de bine totul. Esti foarte feminina si frumoasa! Sa ai o vacanta frumoasa!!!!

    Te pup,

    Nico

    www.nicoleta.me

    ReplyDelete
  13. Nicoleta_B,

    Multumesc mult!

    Te pup si eu!

    ReplyDelete
  14. Modniza,

    Va multumesc!

    E o combinatie indrazneata care vi s-ar potrivi si dumneavoastra si v-ar sta mai bine!

    Va pup!

    ReplyDelete