Saturday 4 August 2012

Navy pleated skirt

   Dupa ploaie iese soarele! Dupa tensiunea de la inceputul saptamanii cand mi-am umplut capul cu ganduri de tristete si dezamagire fata de anumite persoane din viata mea, au urmat zile mai bune, cand am avut dorinta de a realiza, de a schimba, de a fi altfel. Schimbarile majore nu se concretizeaza peste noapte dar mici corecturi tot am reusit sa obtin si imi doresc sa o tin tot asa ca sa revin la cum stiu ca pot sa fiu.
Sunt un pic mai increzatoare desi nimic in viata mea nu e diferit dar se pare ca este adevarat, schimbarea porneste din interior. Sper sa nu dau iar inapoi...
   Ieri am fost intr-un magazin si vanzatorul m-a complimentat. A fost ceva fara apropouri, fara zambete perverse, fara vorbe inutile, o singura propozitie "Ce frumoasa esti!". Fiind un domn serios, de 50 de ani, mi-a picat foarte bine pentru ca nu aveam cine stie ce machiaj, parul nu era aranjat in nici un fel, ba chiar nu era proaspat spalat si aveam si o stare de slabiciune in corp pentru ca am avut ceva de rezolvat si nu apucasem sa mananc nimic. A fost o constatare pe care s-a vazut ca nu planuise sa o verbalizeze, doar ca gandise cu voce tare :) Dar mie mi-a placut tocmai asta, ca nu a vrut sa ma "agate", ci i-a scapat. A fost ceva dragut si m-a trimis cu gandul la comportamentul unui adolescent care abia incepe sa observe si sa inteleaga care-i treaba cu amorul :)
   A fost ziua de nastere a mamei lui Silviu, i-am luat un cadou si flori, am felicitat-o si pe seara am plecat toti 6 (Silviu, eu, parintii lui, fratele si cumnata lui) la Carrefour sa facem cateva cumparaturi si apoi am iesit din Bucuresti. Ne-am dus la tatal cumnatei lui Silviu, care are o viluta la curte. Am stat la o vorba cu totii si ne-am si relaxat dandu-ne uta-uta in balansoar. Ca sa nu ne manace tantarii am lasat balansoarul undeva mai ferit,adica intr-un fel de hol/garaj. Exact ce ii trebuia iubitului meu dupa o zi in care s-a simtit cam rau. Ah ce minunat! Dintotdeauna leaganele si balansoarele mi-au placut si am zis ca atunci cand o sa am casa mea, poate la curte, sigur o sa am si asa ceva!
   Parintii au ramas acolo cu fratele si cumnata lui Silviu si noi ne-am intors in Bucuresti la 21.45. Suntem singuri acasa pana duminica. YES! :))) Cred ca nu mai e nevoie sa explic reactia mea nu? :))))
   Astazi mergem la mama si duminica om vedea ce om mai face... Se anunta iar vreme caniculara. Abia cand era uuuun pic mai racorica, cel putin dimineata si seara. Dar trece si asta si acusica vine toamna peste noi cu ploi si o sa ne saturam si de vremea mohorata. 
   Sa ne bucuram de ce avem. Am zis! :)) 











   Bluza - No name
   Fusta - PNK Casual
   Sandale - Elite
   Cercei - No name
   Brosa - No name (vintage, de la bunica mea)
   Inele - No name (de la Rasnov)
   Geanta - Bosboom (vintage)

   Va multumesc pentru toate comentariile de sustinere! M-ati ajutat sa trec un pic peste negativism.

Si pentru ca am sapat in adancul sufletului meu si am gasit bucurie si speranta, vreau sa le impartasesc cu voi, asa ca va ofer o poza care sper sa va transmita ceva pozitiv si sa va aminteasca de puterea si seninatatea care se afla in voi.


   Este facuta acum cativa ani buni si desi nu imi amintesc cum a decurs acea zi, nici nu este nevoie caci ma uit la zambetul meu si stiu ca oricate necuzuri aveam reuseam sa ies la liman si sa cred ca va fi bine.

   Oricat de intuneric ar fi in jurul nostru trebuie sa gasim lumina, oricate usi inchise trebuie sa gasim cheia si sa deschidem, oricate gratii trebuie sa le doboram si sa ne eliberam sufletul.

   Sa aveti un sfarsit de saptamana relaxant!

   Pe curand...

17 comments:

  1. Draga mea, intr-adevar, nu sunt doar clisee, schimbarea chiar vine din interior, totul este sa constientizezi ca este nevoie de acest lucru si apoi sa-ti canalizezi energia spre indeplinirea acestui scop. Sper sa functioneze din plin si sper sa nu ai momente in care sa abandonezi, asta este capcana in care picam cu totii, e greu sa mentii un drum, oricare ar fi el.

    Referitor la tinuta ta, trebuie sa-ti spun ca imi place extrem de mult, cred ca este preferata mea de pe blogul tau, nu-mi aduc aminte in momentul acesta de o alta care sa-mi fi placut mai mult.
    Tu chiar esti o frumoasa, chiar daca nu auzi asta zilnic, trebuie sa o porti in tine ca pe o certitudine de fundal... :)
    Te imbratisez!!!

    ReplyDelete
  2. Ma bucur ca ai revenit la increderea dintotdeauna si ca te simti mai bine.
    Imi place tare mult fusta ta, e exact genul meu.
    Te pup!

    ReplyDelete
  3. Ma bucur ca esti mai bine si sper sa o tii tot asa!
    Eu de fiecare data cand iti citesc postarile si vad pozele cu tine, mereu zic in gand:"Cat de frumoasa poate fi!". Ca nu comentez eu prea des... rusine sa-mi fie:)) ca-s asa lenesa:">.
    Stiu ce-ai simtit atunci cand acel domn ti-a zis ca esti frumoasa, e un sentiment atat de frumos; zic asta deoarece am trecut recent prin ceva de genul: dupa 2 zile in care nu m-am putut ridica din pat, ma simteam foarte slabita si vomitam din 2 in 2 ore, in a treia zi am hotarat sa ma ridic (chiar daca eram inca ametita dar macar nu mai vomam) si m-am dus pana in oras. Nu aratam deloc bine deoarece nici nu ma simteam bine dar cand m-am intors, cateva fetite de vreo 2-3 anisori strigau dupa mine:"Fata in verde, ce frumoasa esti! Fata in verdeee." :))) Chiar m-au facut sa ma simt bine si am zambit dupa 3 zile in care m-am simtit ca naiba.
    Te pup:*

    ReplyDelete
  4. ti-am zis,fii increzatoare! viata asa e -alba /neagra .... Si e tare placut sa primesti un compliment din partea cuiva necunoscut si sa-l primesti e tot o arta. pupp,esti tare draguta,imi plac mult sandalutele.

    ReplyDelete
  5. Dragă Ela, nu ştiu de unde ai achiziţionat poşeta, dar mi se pare bestială.

    Arăţi foarte bine.

    Te aştept pe blog să-ţi arăt ultimele mele creaţii.

    www.zadinblog.com

    ReplyDelete
  6. Simona,

    Asta-i si capcana mea,a renuntarii.Nu de putine ori am fost tentata sa las totul balta,sa nu ma mai intereseze de nimic si nimeni dar nu stiu cum,nu stiu de unde,am gasit puterea de a merge inainte.
    Trebuie sa imi regasesc drumul,am mai scris eu despre asta...

    Tinuta asta am alcatuit-o dupa ce m-am tot gandit si razgandit ce sa port cu fusta.Ma bucur ca am ales ceva care sa placa!

    Iti multumesc pentru ce mi-ai spus apropos de aspectul fizic insa desi sunt constienta ca uneori arat bine,imi cunosc defectele si astea atarna mai greu.Macar iubitul meu ma place chiar si asa,daca eu nu :)

    Te pup!

    ReplyDelete
  7. Dia,

    Si eu ma bucur ca sufleteste imi e mai bine si sper sa prind din ce in ce mai multa putere.

    E foarte comoda si se poate purta atat la scoala sau la servici cat si in timpul liber.Imi pare o fusta stil uniforma.

    Te pup!

    ReplyDelete
  8. Sunshine,

    Imi pare rau ca ti-a fost rau?Ce ai avut?

    Si mie mi s-a intamplat sa imi spuna o copila ca sunt frumoasa si asa m-a indulcit acea faza! :)

    Te pup!

    ReplyDelete
  9. Modniza,

    Sa stiti ca este o arta!Eu nu prea stiu sa cred in complimente desi oarecum imi fac bine,parca nu pot sa le iau in seama 100%,probabil pentur ca nu cred ca le merit.

    Viata fara tristete si necazuri nu ar fi viata adevarata si trebuie sa le acceptam pe toate si bune si rele.

    Va pup!

    ReplyDelete
  10. ZADIN,

    Multumesc!Poseta a apartinut unei fete care nu mai este in viata,asa ca o port in memoria sa.

    Ok,o sa ma uit acum pe blog.

    Te pup!

    ReplyDelete
  11. Your Blog is cute ♥
    If you have time you can also check out my blog,
    I just shared Buck the Bank Holiday I would love to hear your comment.
    Also, let me know if you want us to follow each other. I will definitely follow you back...
    HUGS*

    ReplyDelete
  12. Am mancat ceva de la fastfood si cred ca era stricat:|

    ReplyDelete
  13. El mundo en colores,

    A fost scurt timpul dar decat deloc :))

    Te pup!

    ReplyDelete
  14. Sunshine,

    Aoleu!Si iubitul meu a patit-o o singura data.
    E foarte riscant sa cumperi mancare din oras,fastfood sau restaurant.Eu mereu am cate un semn de intrebare pana vad cum arata mancarea respectiva si apoi astept sa simt daca stomacului i-a priit sau nu.
    Ultima oara cand am mancat fstfood eram in Brasov si mi-a picat ca naiba!Noroc ca dupa aia am facut miscare si digestia a functionat mai binisor si mi-a trecut ca altfel daca zaceam,sufeream mai rau :))

    Te pup!

    ReplyDelete
  15. ma bucur sa te regasesc mai bine! :*

    ReplyDelete
  16. Miha.ela,

    Multumesc si eu pentru ca spui asta!

    Te pup!

    ReplyDelete