Sunday 12 August 2012

Jurnal de vacanta 5 - A patra zi (Danes)

   Seara buna! Am tras de mine sa fac postarea aceasta, recunosc! Imi venea doar sa stau si sa lenevesc. Aseara am venit tarziu acasa, am mai si avut o cearta aiurea cu Silviu si apoi mi-am aranjat cateva lucrusoare prin dulapuri si nu numai. Am stat pe Youtube si am vizionat video-uri cu animalute si in felul acesta m-am descarcat de tot ce era negativ. Astazi am intentionat sa fiu suparata pe el si sa tac toata ziua dar nu mi-a reusit. Mi s-a facut mila de el ca avea o durere de ceap si uite asa am reinceput sa vorbim :)) Acum sunt ok, ne-am impacat, nici nu zici ca ne-am fi certat ca chiorii :)))

   Astazi am pentru voi nici mai putin, nici mai mult de 90 DE POZE!!! Mmmmhhhmmm! 90!!! Dar va promit ca o sa fie cele mai interesante de pana acum! Abia asteptam sa ajung la aceasta parte a vacantei noastre pentru a va prezenta unul dintre cele mai deosebite locuri vizitate la munte.

   Va spuneam in postarea trecuta ca am fost in Sighisoara si ca urma sa mergem spre casa. Urma! S-au schimbat planurile cand stomacelele noastre semnalizau "GOOOOOL" :p Ne-am interesat la localnici si ni s-a recomandat sa mergem pana in Danes, la Domeniile Dracula, la pensiunea de acolo. Ni s-a spus ca mancarea este buna iar preturile rezonabile. Am luat-o noi usurel la drum si de-odata observam ca semnele ne indruma catre padure. Mai sa fie! Nu-mi zice ca e o pensiune izolata de restul lumii?! Ba da! Desi drumul a fost un pic anevoios, ma bucuram la gandul ca vom fi departe de zgomotul orasului si ca voi vedea in jur doar verdeata dar imi era teama de cum va arata pensiunea. I mean Dracula?! Ma asteptam sa gasesc porcarii din ale comerciale: colti, cruci cu usturoi, manechine, panze de paianjen, sange si altele de genul. Mare mi-a fost mirarea cand am ajuns in fata portii! Nu parea asa cum asteptam, in sensul bun, bineinteles. Intram in curte si bam! Verdeata, o terasa draguta si liniste! Prima impresie a fost buna. Sa vedem mai in detaliu. Ceea ce am descoperit a fost superb!   
   Dragii mei, aveti rabdare si uitati-va la toata pozele caci merita. Este un loc foarte frumos, spatios (5 hectare), curat, rustic si mancarea este delicioasa iar portiile sunt imense! Enjoy!





















   Primul si cel de al doilea fel de mancare, comandate de Daniela.


   Primul si cel de al doilea fel de mancare, comandate de Cristy.


   Eu si Silviu am comandat la fel.

   Si acum desertuuul! Yuuuuuuuuuummmmmyyyyy!!!!!


   Pun pariu ca va asteptati la papanasi nu? :)))))))  
Am scapat, draga Mila (El mundo en colores)! Mai stii ca imi zisesei ca daca mai arat odata papanasi trebuie sa iti trimit prin posta :)))) He,he!

   Ne-a placut mult mancarea si servirea dar sa stiti ca noi nu am fost singurii multumiti...


   Erau vreo 2 pisici care s-au bucurat de resturile noastre. La fel si un caine care era printre verdeata :)

   Dupa masa, am coborat de la terasa si am inceput sa investigam zona. Wow! Super descoperire! Verdeata cat vezi cu ochii, animale, lac, gratar pentru a prepara mancarea in aer liber, un pod, pasari, foisoare cu luminite (unde se poate conecta si laptop-ul daca vrei sa asculti muzica sau sa te uiti la un film seara), leagane, tobogan... 


































   Daniela : " Hai sa facem poza cand ne dam copiii in leagane!" :p





























   O gasca psihopata, care m-a muscat de deget :D :)))




   Porcii erau fomisti rau! Mai aveau un pic si se urcau pe aparatul foto numai sa ajunga la mine, doar, doar le-oi da ceva de mancare.


   Am plecat de acolo relaxati si surprinsi foarte placut de tot ce vazusem. Chiar cand ne pregateam sa plecam, am vazut ca au si cai si daca doresti poti sa calaresti sau sa te plimbi in trasura. La anul cred ca acolo o sa ne cazam acolo.


   Ma uitam inapoi si nu vroiam sa plec :)


   Ce spuneti de aceasta oaza de liniste?

   In incheiere pun un close-up cu coafura mea din acea zi, pentru ca Monica (C.L.M) vroia inca de postarea trecuta sa o vada mai bine. So here it is:


   V-am pupat! Va doresc o saptamana infloritoare!

   Pe curand...

7 comments:

  1. Da' bineinteles ca nu am uitat de papanasi, ba chiar deja imi rodeam unghiile de nerabdare si am luat poza cu poza la disecat, sa-i gasesc.. dam' :)) am ratat sansa, dar oricum ma bucur ca v-a placut prin Ardeal, ca doar " e fruncea"! ;) Eu n-am intrat niciodata la pensiunea respectiva, dar mereu vedeam semnul din drum, daca mai ajung in zona, acum stiu ca merita ;)

    ReplyDelete
  2. Buna dimi:) MInunate pozele, frumoaso, ca inttodeauna.

    ps-ti-am trimis un email:)

    ReplyDelete
  3. Chiar ca un loc frumos. E aproape de Sighisoara? Al meu iubit tot promite sa ma duca sa vad si eu sighisoara si daca ajung pe acolo ar fi frumos sa vad si eu acest loc:D

    ReplyDelete
  4. El mundo en colores,

    :))) Te si gandeai ca acuma e momentul,a?Iti si imaginai cand o sa ajunga coletul si o sa il deschizi. Abur,aroma,dulceata...Mmmmm!:p

    Da,chiar merita!Noi am fost foarte incantati de tot!

    Te pup!

    ReplyDelete
  5. Cristina Cioba,

    Multumim!

    L-am vazut si ti-am si raspuns.

    Te pup!

    ReplyDelete
  6. Dia,

    Este la 7-8 km de Sighisoara.Ar fi bine daca ati avea un gps,ar fi mai usor.

    Te pup!

    ReplyDelete
  7. ti-am trimis mail cu "gogoselele" din par.
    vai, cata mancare la han! vai! cat de buna era! vai, la anul daca nu mergem acolo nu stiu ce fac! :)) crizeeee! asta fac. :P
    mi-am adus aminte de mai multe momente hazlii de acolo si am ras tot timpul cat m-am uitat la poze. :D Silviu, niste mere verzi? a? a? suna bine, stiu! :D
    pupici! :*:*

    ReplyDelete